Diş hekimliği kazanmak zor mudur? Sayısalcıyım. En çok hangi derslere ağırlıklı çalışmalıyım?
Cevabın nedir?
moral bozmak istemem ama zordur bende sayısalcıydım çok başarılı arkadaşlarım vardı şimdi tıp okuyan diş hekimliği okuyanda var neden zordur desen bizde çalışma isteği yok adamlar yaz kış gece gündüz durmadan çalışıyorlar biz bir hafta çalışıyoruz bir hafta dinleniyoruz :) ha bide çalışmaylanda bazen her şey olmuyor bazen kafanında alması lazım sana tavsiyem her gün çalış bol bol soru çöz inş. olur
00 Yorumla
+1 yılMf3 ün iyi olması lazım. İlk 15bin filan sanırım diş hekimliği.
Matematik ve biyoloji ağırlıklı fen testi yanlış hatırlamıyorsam.
Lakin dişçi olmak istemek ilginç geldi. Genelde tıp kazanamayıp, sağlık isteyenler dişçi oluyor. Senenin başından, ben dişçi olacağım diyen az.01 Yorumla- +1 yıl
İlk 30 bin yanlış biliyorsun
+1 yılEn son bir diş hekimi öğrencisi demiştiki;
-Annem hep oku çalış milletin ağız kokusunu çekme derdi. Şimdiki ironiye bak! :)40 Yorumla
Şurada bir arkadaş tecrübelerini aktarmış belki yardımcı olur sana
bibilya. com/dis-hekimligi-kazanmak-icin-tavsiyeler/00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
artık kolay kardesim az biraz çalısan giriyor ben 16 bin sıralamayla eczacılığa girdim 4 sene önce şimdi 20 bine tıp fakültesine 25-30bine dişe giriliyor. sonumuz nasıl bilmiyorum tayyip açtıkça açıyorda üniversite ya mezun olucaklar ne yapıcak?
00 YorumlaBence kazanmakta okumakta zor ama sayisalciysan yaparsin bence fen matematik caliscan
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Zor değil. Çalışman gerek. Biyoloji ye çok fazla ağırlık ver.
00 YorumlaBabam ve halam diş hekimi amcam da diş teknisyeni zor bir bölüm değil sadece biraz kendini sıkman lazım ygs1 ygs2 ister matematik ağırlıklıdır. Türkçenin veya sosyalinin kaç olduğuna bakılmaz.
00 YorumlaÇok zor o bölümü kazanmak benim bir akrabam var çok çalışkan sbs'den de yüksek yaptı lisede de sınıf birincisi falandı kazanamadığı için tekrar hazırlanıyor sınava
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 477 cevap paylaştı. kazanmak degil de okumak zor kuzenimden biliyorum.
11 Yorumla
+1 yılDiş hekimliğini kazanmazsın tıpı kazanırsın sonradan seçim yaparsın.
00 YorumlaÇalıştıktan sonra zor diye bir şeyin olacağını sanmıyorum. Başarılar..
00 Yorumla
+1 yılsen hepsine çalış evladım ne olur ne olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAslında herşey çok kolay...
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum zor değildir ya
00 Yorumla
+1 yılKazanabilirsin yeterki iste.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılyoo ii başarılısın tamam dır :d
00 Yorumla Calısırsan kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılHıhım
00 YorumlaZor...
00 YorumlaMatematik ve fizik
01 Yorumla
+1 yılZor evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalisirsan zor degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında