Hukuk için daha önce mezuna kaldım peş peşe gelmeyince ingilizce işletme tercih ettim 2. Sınıfta bıraktım ama işletmeyi mezun olmadan hukuk okumak istiyordum çünkü
Yani bence çok geç kalmışsın ama şöyle bir şey yapabilirsin hukugu kazanıp kenardan bir işte vs çalışabilirsin. Çünkü devam zorunluluğu yok rahat oluyor. Ama sadece derslere vs odaklanırsan hayatı oldukça iskalamış olursun :)
Para ve geçim sıkıntım yok açıkçası sadece kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ailem bana yardımcı olduğu için şikayetçi değil ama ben yük olduğumu düşünüyorum ne kadar zengin olursa olsun ailem
Teşekkür ederim, okurken bıraktığım bölümü de açıktan devam ettireceğim bu süre zarfındada bir iş bulurum en azından birkaç sene sonra kendime birçok şey katıp iki üniversite mezunu olmuş olurum
Çok teşekkür ederim, psikolojik olarak kötü olduğumdan ne yapacağımı şaşırdım hayata çok geç kalmış hissediyorum kendimi çevreme dönüp bakınca o yüzden bu haldeyim
Çok zor kankam neden 3 yılda bitirmek istiyorsun ki
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hukuk kazanmak için peş peşe mezuna kaldım 23 yaşındayım şu an ve bitirdiğimde 27 olacağım ama ne bir iş hayatım ne de birikimim var iş hayatına atılmam 30 u bulacak nerdeyse giden yıllarıma üzülüyorum çok fazla bir işe mensup olamadım zamanın kıymetini çok geç farkettim kendimi çok geç kalmış hissediyorum
Savcı olmak istiyorum ben ama avukat olmam gerekiyor bunun içinde önce ne yapmam gerekiyor bilmiyorum okurken çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim bir iş bulmak istiyorum ama üniversite mezunu olmadan iş bulacağımı düşünmüyorum üniversite mezunları bile bulamıyor ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Okulun sistemiyle alakalı bizim fakülte üstten ders kontenjanını ful doldursan bile 4 senede bitiyordu en erken
Hangi üniversitedesin
Bitirdimm ben Ankara hukuktu
Kaç yaşındasın şu an
25
Ben çok mu geç kalmış olurum meslek hayatına atılmaya bölümü bitirdiğimde
Bence okunmaz 22 yaşında mezun olacaksın bir de hukuk mesleklerine giriş sınavınız varmış oho geçmiş olsun :)
Ben şu an 23 yaşındayım zaten 27 de mezun olacağım o yüzden geç mi kalırım diyorum
Sen ne mezunusun bu yaşta hukuğa heves ettin :)
Hukuk için daha önce mezuna kaldım peş peşe gelmeyince ingilizce işletme tercih ettim 2. Sınıfta bıraktım ama işletmeyi mezun olmadan hukuk okumak istiyordum çünkü
Yani bence çok geç kalmışsın ama şöyle bir şey yapabilirsin hukugu kazanıp kenardan bir işte vs çalışabilirsin. Çünkü devam zorunluluğu yok rahat oluyor. Ama sadece derslere vs odaklanırsan hayatı oldukça iskalamış olursun :)
Bende bir işte çalışmak istiyorum zaten bu süre zarfında ama iş bulamıyorum üniversite mezunları bile bulamıyor ki
Aramaya devam edeceksin ne yazıkki süreç bu şekilde
Para ve geçim sıkıntım yok açıkçası sadece kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ailem bana yardımcı olduğu için şikayetçi değil ama ben yük olduğumu düşünüyorum ne kadar zengin olursa olsun ailem
Yani ben belli bir yaştan sonra aileyle yaşamanın bile sıkıntı olduğunu düşünüyorum
İsmin ne bilmiyorum ama içimi kararttın zaten kötü hissediyorum sende hiç olumlu bir şey söylemiyorsun
Dost acı söyler.. gerçekleri bil ki açık da kalma
Teşekkür ederim, okurken bıraktığım bölümü de açıktan devam ettireceğim bu süre zarfındada bir iş bulurum en azından birkaç sene sonra kendime birçok şey katıp iki üniversite mezunu olmuş olurum
Her şey gönlünüzce olsun.. çok da yorma kendini hayata bir defa geliyorsun ve en güzel yaşlarındasin
Çok teşekkür ederim, psikolojik olarak kötü olduğumdan ne yapacağımı şaşırdım hayata çok geç kalmış hissediyorum kendimi çevreme dönüp bakınca o yüzden bu haldeyim
Kendini en iyi hissedeceğin bir plan yapmalısın.. her şey kariyer para vs değil.
Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum en kısa zamanda sadece
Umarım olur
Çok zor kankam neden 3 yılda bitirmek istiyorsun ki
Hukuk kazanmak için peş peşe mezuna kaldım 23 yaşındayım şu an ve bitirdiğimde 27 olacağım ama ne bir iş hayatım ne de birikimim var iş hayatına atılmam 30 u bulacak nerdeyse giden yıllarıma üzülüyorum çok fazla bir işe mensup olamadım zamanın kıymetini çok geç farkettim kendimi çok geç kalmış hissediyorum
Artık avukat olmak içinde sınava girmen gerekiyor bitirdikten sonra bir de bence 1 yılı o kadar önemseme. Bana özelden yazsana
Savcı olmak istiyorum ben ama avukat olmam gerekiyor bunun içinde önce ne yapmam gerekiyor bilmiyorum okurken çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim bir iş bulmak istiyorum ama üniversite mezunu olmadan iş bulacağımı düşünmüyorum üniversite mezunları bile bulamıyor ki
Pekii
Zor hemde cok cok zor
Hukuk 5 yıl oldu haberin var mı senin
Aksine 5 yıla uzadı haberin yok mu
Cok fazla alttan ders almalisin
Bitmez
Bitmez