arkadaşlar ön muhasebe işiyle uğraşan var mı, çok mu zor, iş başvurusunda bulunmuştum pazartesi görüşmeye çağırdılar, tecrübesizim, yapabilir miyim sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılOldukca basit alisman 1 haftayi gecmes logo eta falan biliyor musun?, bilmiyorsan basta cok dusuk para verirler. Ben on muhasebe yaptim daha once muhasebe okuyorum. Sayisaldan nefret eden ben yapiyorsam sende yaparsin asla cekingen olma yanlis yaparim panigine girme sadece dikkat isteyen bir meslek. Bir muhasebeci olarak soyluyorum. Is tecrubem cok var
03 Yorumla
Soran+1 yılben başka sektörde çalışıyordum, muhasebe hakkında hiç bir bilgim yok, umarım yaparım, tecrübeli eleman aramıyoruz dediler, ünv. mezunu olduğumu da söyleyince görüşmeye çağırdılar.
- +1 yıl
Olmadi ek belediyenin ucretsiz kurslarina katilm unv mezunusun yaparsin. Bem iki sene gecikmeli acik meslek okuyorum. Siememsinden tut arcelil gratis hep muhasebesinde calistim ogrenirsin zamanla. tecrubesizse zaten yardim. eden bas muhasebeci vardir orda.
Soran+1 yılSağ olasın , tedirginliğim biraz geçti.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi sektör? Zor birşeyi yok girdi çıktı yaparsın bol bol, Bilgisayarla ve office programlarıyla aran nasıl?
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi muhasebe konusunda hiç bir bilgim yok, tecrübeli eleman aramadıkları için başvurmuştum, çağırdılar.
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlı olsun, düşündüğün kadar zorlanacağını sanmıyorum için rahat olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi akşamlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
programı biliyorsan kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılProgramı bilmiyorum sorun orada, kolay mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekreter oluyon işte neyini yapamiycan.
10 YorumlaIsemı baslayacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılsektör değiştiriyorum diyelim.
Soran+1 yılNe bileyim, her halde ilk önce evraklarımı toplarım sağlık raporu sabıka kaydı filan ondan sonra başlatırlar bence.
Soran+1 yılPazarlama sektöründeydim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaşlar ön muhasebe işiyle uğraşan var mı, zor mu, iş başvurusunda bulunmuştum pazartesi görüşmeye çağırdılar, tecrübesizim, yapabilir miyim sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat