Arkadaşım sınıftaki herkes ya uyuyor ya da bağırıp çağırıyor ilkokul 1 gibi oyun oynuyorlar ben en azından biseyler yapıorum hem gündemde olanı niye dinleyeyim ki
Var... anlamıyorum... ama zaten hoca ders yerine gündemde olan biteni anlatıyor... diğer herkes de hocayı dinlemiyor.. bende üniveriste senesi kendime bi yararım olsun diye çözdüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şaka bence
Gerçek maalesef
Senin yaptığında yanlış, hocanın dediği de.
Kadın tarih anlatmıyor bi kere gündemdeki haberlerden bahseidyor
Adam haklı, anlamıyorsan daha çok dinle ve çalış adamı sallamamışsın çünkü
Kadın tarih anlatıcam diye başlıyor gündemdeki olay haberlerden bahsediyor ben ne yapayım şimdi
Dinle saygılı ol o senin hocan
Arkadaşım sınıftaki herkes ya uyuyor ya da bağırıp çağırıyor ilkokul 1 gibi oyun oynuyorlar ben en azından biseyler yapıorum hem gündemde olanı niye dinleyeyim ki
Hocana saygından. Diğerleri camdan atlasa sende mi atşayacaksın hocana hata etmişsin kabul et.
Bunu demiş olabilecek beyinsiz öğretmenler var. S et
ikiniz de hatalısınız. zaten tarih anlamıyorum diye bir şey yok
Var... anlamıyorum... ama zaten hoca ders yerine gündemde olan biteni anlatıyor... diğer herkes de hocayı dinlemiyor.. bende üniveriste senesi kendime bi yararım olsun diye çözdüm
hoca anlatamayabilir ama her insan tarih anlar bunun bir istisnası da olamaz. sen odaklanmamış olabilirsin
Siz tarih te yaptınız da noldu hocam deseydin sende güzelim
Sen yasıyor muydun ya
Niye ki hep burdaydim
Bilmem... son birkaç soruya cevap vermeyince dedim bu yakışıklı da mı herkes gibi benden soğudu...
Hayır tabiki de ne soğuması 😊 hem yakışıklı olduğumu nerden biliyorsun 😅
Sen benim tatlı olduğumu nerden biliyorsan bende ordan biliyorum
Güzeldi, tam senden beklenecek cevap 😅
İkinizinde yaptığı yanlış
Kadın tarih anlatmıyor bi kere gündemdeki haberlerden bahseidyor
garipmiş ama senin dersi dinlemen gerekirdi bundan sonra dikkatli ol idareye şikayet edebilir ikincisinde
Beni şikayet edeceğine dersi kaynatanlaro şikayet etsin... hem ben en azından test çözüyorum o da gelmiş gündemdeki haberlerden. Bahsediyor
Haklısın, bi süre dikkat et sen ne olur ne olmaz umarım hedefine ulaşırsın gerek yks gerekse matematik sınavında yapabilirsin ❤️✨
Küçükken tarih hocanın kafasına çok vurmuşlar
Jxjdhejsixbbds😂
Kaçıncı sınıfsın ki böyle saçma karşılamış
12. Sınıfım bi de üniversite sınavına çalışıyordum yüzüme yüzüme beddua etti resmen yaşlı diye bisey demedim
Yuh manyağa bak
He ya bide ondan hemen sonra sınıftakiler azarladı ders dinlemiyorsunuz bari test çözün dedi...
Vay be. Kaçıncı sınıfsın
Lise son...
Şaka.
Keşke öyle olsaydı...😂
Tamam ben de inşallah matematik sınavında yaparsın diyeyim nötürlensin.😄
nötr*
O nasıl hoca la
Yaşlı bunak şey işte 😒