Matematik hocam sapık mi acaba çözemedim?

Kız meslek lisesine gidiyorum 12 sınıfa gidiyorum eteğim kısa olduğu için müdür yardımcısı tarafından 4-5 kere uyarıldım etmediği söz kalmadı yok efendim mankenlik yapmaya geliyormusum sanane mk sana mı sorcam ay şu an yazarken bile sinir oluyorum o derece yani. d neyse hocanın dediğini yapmadım bu sefer okul kıyafetlerini değiştirdi pantolon giyilcekmis etek yasakmış çokta zikimde. d.. Mecbur olarak giydim o lanet olası pantolonu.. İlk dersimiz matematikti son sınıf olduğumuz için ders islemiyoruz hoca bana doğru yaklaştı sen neden böyle geliyorsun dedi pis pis sırıtarak ben de ne varmış dedim sonra yanımda ki arkadaşım eteği kısa olduğu için müdür okul formalarını değiştirdi dedi cici matematik hocamız ömüş ne kadar kısa dedi ve bacaklarıma baktı sürekli aynı şeyi yapıyor okul çıkışı evine bırakayim mi diyor ve ben tabii ki de Hayır 👌diyorum sizce bu öğretmen bozuntusu iyi niyetli mi kötü niyetli mi anlamadım Görüşlerinizi merak ediyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Ortalamam 89,50 ve takdir alamıyorum lanet olası matematik 48 performansları daha girmemiş geçirir mi acaba? :D
Matematik hocam sapık mi acaba çözemedim?