Matematik hocam bana asik oldugunu soyledi?

İyi aksamlar arkadaslar bu sene lise sona gectim tm bolumundeyim malum matematik cok onemli bu yuzden okuldaki matematikcilerle aram iyidir gelelim konuya 10. sinifta matematik dersime giren mustafa hocam bu senede dersimize giriyo. ben 10. sinifayken diyodumki yok ya olur mu oyle sey aramizda en az 10 yas var o isine atilmis meslegi elinde bir adam neyse o sene oyle biti 11. sinifta baska bir hoca girdi dersimize ben cok konusmadim gorunce selam felan vermedim mustafa hocaya. Bu senede mecburen onla dersi isliyoruz neyse ben ogretmenler odasina gittim bayan matemtik hocasina bir soru sordum , mustafa hoca ordan ters ters bakti, ertesi gunde derste bana hitaben dediki gulerek biz yetemiyoruz bazilarina felan dedi tenefuste yanina cagirdi gittim bana ilgisi oldugunu aramizdaki yas sorununun problem olmayacagini beni cok sevdigini bir sene sonra okulumun bitecegini rahat bir iliski yasayabilecegimi beni bekleyecegini soyledi cok utandim hic bisey soyleyemedim pazartesi dersimiz var ne yapacagimi bilmiyorum
Matematik hocam bana asik oldugunu soyledi?