Matematik öğretmenim bana kafayı taktı sürekli uğraşıyor?

Şu anda bunu yazarken gerçekten öyle öfkeliyim ki neredeyse telefonu kıracağım. Lütfen bana yardımcı olun. Biliyorum belki abarttığımı ya da yalan söylediğimi sanacaksınız ama lütfen bir akıl verin. Lise sonuncu sınıfa gidiyorum ben. Öyle çok sosyal olan ya da aşırı çalışkan biri hiç olmadım sıradan bazen iyi bazen kötü derslere sahip öylesine biriyim. Neyse bu sene bizim okula yeni bir hoca geldi. Eski matematik hocamızı çok severdim. Çok tatlı bir bayandı sadece dersinde bazen kötüydüm. Bu sene onun yerine genç bir erkek hoca geldi. Tam yaşını bilmiyorum ama söylentiye göre 27-28 yaşlarındaymış. Böyle deyince pek huysuz biri olmaz gibiydi. Tüm sınıfça zannediyorduk ki eğlenceli biri olacak ama baya yanılmışız. Tamam dersinde çok bilgili falan ama hiç eski hocamız kadar eğlenceli değil hatta bazen çok korkutacak derecede sinirli biri. Neyse buna alıştık sonuçta her hoca güler yüzlü olmaz diye. Son 3-5 aydır bana yapmadığını bırakmadı psikopat. İlk başlarda benimle hiç uğraşmazdı fakat şimdi tüm sınıftan bağımsız benimle uğraşıyor. Sınıfa geç kalanları azarlardı ama derse illaki alırdı. Beni bir keresinde ilk kez geç kaldığım halde derse almadı. Çok çabaladığın özür dilediğim halde biraz olsun vicdan yapmadı. Hatta o ders beni yok yazmış. Sonra derslerde beni sürekli asla anlamadığım konularda kaldırmaya başladı. Tamam matematiğim kötüdür ama bazı konuları biliyordum buna rağmen sanki hangilerinden anlamadığımı bilerek gıcıklık yapıyor. Bundan bir ay kadar önce okul nöbetçisiydim. Tam onun dersinden kurtuldum sanarken beni derse getirtip kitaptan konu anlattırdı. Bunların hepsini yaparken yüzünden saçma sapan alaycı bir gülüş var ki tam ağzının ortasına vurasım geliyor. Bazense derste yanım boş olunca oturuyor benimle saçma sapan alay ediyor. “Seni akıllı sanardım, tüm sınıf bu konuyu biliyor” falan filan. Yemin ederim sinirden ağlayacak haldeyim. Artık tüm sınıf bile öyle emin ki hocanın benimle uğraştığından artık onun dersinde bana bakıp bakıp gülüyorlar. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ki müdüre şikayet etsem bana neden inansınlar ya da umursasınlar. Bir öğrencinin lafıyla öğretmene bişey diyecek değiller ki

Matematik öğretmenim bana kafayı taktı sürekli uğraşıyor?