Aşk İlişkileri 2 ay 18 yaşındayım 32 yaşındaki dershanedeki matematik hocamdan hoşlanıyor muyum Anlamaz inşallah ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 18 yaşındayım 32 yaşındaki dershanedeki matematik hocamdan hoşlanıyor muyum Anlamaz inşallah ne yapmalıyım? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 644 görüş paylaştı. Hoşlanıyor muyum acaba diyo kendide bilmiyor hoşlandığını mq qwlkexqwe 0 1 Yorumla Soran 2 ay Belki hayranlıktır sadece emin değilim Yorumla
Gizemhira Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 81% 2 ay Yuh kine yuh ya yaşli kurtttan başkasına aşık olamadın mı 1 2 Yorumla Soran 2 ay 😔 Yorumla Soran 2 ay Çok kötü değil mi hoca da bendne hoşlanmaz bence hem güzel değilim kiloluyum niye hoşlansın Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. bir şey olmaz ver ayarı :DD 0 0 Yorumla
funnygood122 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay aşkı itiraf yap hocana 0 21 Yorumla Soran 2 ay Ben kiloluyum güzel bir kız da değilim yaş farkı fazla o öğretmen sizce hoşlanma ihtimali var mı Yorumla funnygood122 2 ay neden senden hoşlansın prenses falan mısınız? Yorumla funnygood122 2 ay sen açıl ona? sevmiyor musun yani Yorumla Soran 2 ay Hoşlanmaz benden diyorum yanş Açılınca ne olacak elime ne geçecek? Yorumla funnygood122 2 ay demek ki sevmiyorsun sevsen adım atarsın Yorumla Soran 2 ay Hediye almltım ona öğretmenler gününde nasılsınız diyorum soru soruyorum Yorumla funnygood122 2 ay oyle olmaz yok öyle aşk emek ister Yorumla Soran 2 ay Dershanede ama onu da riske atmaya gerek var mı bir de kötü tepki verirse bana ne olacak Yorumla funnygood122 2 ay kötü tepki verirse verebilir sen aşık değil misin ona bunu söylesene bi? Yorumla Soran 2 ay Emin değilim duygularımdan gelip geçici hayranlık da olabilir Yorumla funnygood122 2 ay emin değilsen o zaman neden soruyorsun ki? Yorumla Soran 2 ay Nasıl emin olurum sizce Yorumla funnygood122 2 ay bilmiyorum sendeki bu düşünceleri beğenmedim kadın gibi kadın olarak açıl açılmıyorsan da konuyu kapa Yorumla Soran 2 ay Niye beğenmediniz Yorumla funnygood122 2 ay seviyorsan açılacaksın arkadaşım erkeği kızı yok bunun Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla funnygood122 2 ay herşeyi karşıdan beklemeye devam eden birisin öyle değil mi? Yorumla Soran 2 ay Yoo beklemiyorum da o öğretmen sonuçta kurtulur bir şekilde ben ne olacağım rezil olurum hem hocamın yüzüne bakamam Yorumla funnygood122 2 ay o kurtulur ne demek hanfendi hafendi ! erkeklerin de bir gururu var biz gururusuz muyuz Yorumla Soran 2 ay Hayır yani ona bir şey olmaz eğer beni reddederse ama ben zarar görürüm özür dilerim o anlamda demedim hocam da üzülür karşılıklı zor duruma düşeriz Yorumla funnygood122 2 ay ben diyeceğimi dedim iyi geceler Yorumla
imbroz Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 583 görüş paylaştı. Biraz da anlaisn istiyor gibisin 0 9 Yorumla Soran 2 ay Yoo istemiyorum aslında niye çok mu belli etmişim Yorumla imbroz 2 ay Biraz belli ediyor gibisin😀Biraz da korkuyorsun Yorumla Soran 2 ay Evet belli etmek istemiyorum ama anlarsa ne olur sizce nasıl davranayım belki gelip geçici hayranlıktır sadece öğretmenler gününde hediye aldım nasılsınız diyorum soru soruyorum o kadar arada utanıyorum bakmıyorum Yorumla imbroz 2 ay İlla anlar ama böyle şeyler ile çok defa karşılasmistir. senjn ki de gelip geçici bir heves olablir Yorumla Soran 2 ay Kötü davranır mı sizce? Evet bence de öyle Yorumla imbroz 2 ay Kötü davranmaz bence Yorumla Soran 2 ay İnşallah sağ olun teşekkürler Yorumla imbroz 2 ay Hocaniz bekar mi Yorumla Soran 2 ay Bekar ama sevgilisi var mı bilmiyorum Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 31 2 ay Ben hocan olsam anlarım 0 2 Yorumla Soran 2 ay Gerçekten mi peki ne yapardınız sizce nasıl tepki verir ve ben ne yapmalıyım Yorumla tıpdoktoru123 2 ay özelden istersen konuşalım? Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6b görüş paylaştı. Belli ettirme 0 14 Yorumla Soran 2 ay Uzak mı durayım sağ olun Yorumla YaralıSevda01 2 ay burada nasıl anlatılır bilmiyorum ama neyse Yorumla Soran 2 ay Kısaca söyleyemez misiniz Yorumla Soran 2 ay Sadece öğretmenler gününde hediye almıştım arada nasılsınız diyorum soru götürüyorum o kadar bir şey yaptığım yok bakmaya utanıyorum arada öyle Yorumla YaralıSevda01 2 ay Bende kalsın kısacası da uzunuda Yorumla Soran 2 ay Niye Yorumla Soran 2 ay Merak ettim ama siz bilirsiniz Yorumla YaralıSevda01 2 ay Bunu her öğrenci yapıyor zaten Yorumla Soran 2 ay Evet belli olduğunu sanmıyorum ama dikkat edeceğim belki hoşlanma bile değil hayranlık bilmiyorum emin değilim gelip geçici bence Yorumla YaralıSevda01 2 ay Degil Yorumla Soran 2 ay Nereden biliyorsunuz Yorumla YaralıSevda01 2 ay Dedim ya bende kalsın Yorumla Soran 2 ay Merak ettim söyleyin lütfen Yorumla Soran 2 ay Ben yazamıyorum takip isteğ atacağım siz yazın Yorumla
Pars288 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Kendine gel 0 8 Yorumla Soran 2 ay :( Belki sadece hayranlıktır Yorumla Soran 2 ay O anlamaz inşallah Yorumla Pars288 2 ay Ergenlıkte olur takma Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler nasıl davranmalıyım sizce o anlar mı Yorumla Pars288 2 ay Anlat Yorumla Soran 2 ay Anlar mı demek istediniz? Yorumla Pars288 2 ay Aynn Yorumla Soran 2 ay Anlarsa ne yapar sizce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Hoşlanıyor muyum acaba diyo kendide bilmiyor hoşlandığını mq qwlkexqwe
Belki hayranlıktır sadece emin değilim
Yuh kine yuh ya yaşli kurtttan başkasına aşık olamadın mı
😔
Çok kötü değil mi hoca da bendne hoşlanmaz bence hem güzel değilim kiloluyum niye hoşlansın
bir şey olmaz ver ayarı :DD
aşkı itiraf yap hocana
Ben kiloluyum güzel bir kız da değilim yaş farkı fazla o öğretmen sizce hoşlanma ihtimali var mı
neden senden hoşlansın prenses falan mısınız?
sen açıl ona? sevmiyor musun yani
Hoşlanmaz benden diyorum yanş Açılınca ne olacak elime ne geçecek?
demek ki sevmiyorsun sevsen adım atarsın
Hediye almltım ona öğretmenler gününde nasılsınız diyorum soru soruyorum
oyle olmaz yok öyle aşk emek ister
Dershanede ama onu da riske atmaya gerek var mı bir de kötü tepki verirse bana ne olacak
kötü tepki verirse verebilir sen aşık değil misin ona bunu söylesene bi?
Emin değilim duygularımdan gelip geçici hayranlık da olabilir
emin değilsen o zaman neden soruyorsun ki?
Nasıl emin olurum sizce
bilmiyorum
sendeki bu düşünceleri beğenmedim kadın gibi kadın olarak açıl
açılmıyorsan da konuyu kapa
Niye beğenmediniz
seviyorsan açılacaksın arkadaşım erkeği kızı yok bunun
Teşekkürler
herşeyi karşıdan beklemeye devam eden birisin öyle değil mi?
Yoo beklemiyorum da o öğretmen sonuçta kurtulur bir şekilde ben ne olacağım rezil olurum hem hocamın yüzüne bakamam
o kurtulur ne demek hanfendi hafendi ! erkeklerin de bir gururu var biz gururusuz muyuz
Hayır yani ona bir şey olmaz eğer beni reddederse ama ben zarar görürüm özür dilerim o anlamda demedim hocam da üzülür karşılıklı zor duruma düşeriz
ben diyeceğimi dedim iyi geceler
Biraz da anlaisn istiyor gibisin
Yoo istemiyorum aslında niye çok mu belli etmişim
Biraz belli ediyor gibisin😀
Biraz da korkuyorsun
Evet belli etmek istemiyorum ama anlarsa ne olur sizce nasıl davranayım belki gelip geçici hayranlıktır sadece öğretmenler gününde hediye aldım nasılsınız diyorum soru soruyorum o kadar arada utanıyorum bakmıyorum
İlla anlar ama böyle şeyler ile çok defa karşılasmistir. senjn ki de gelip geçici bir heves olablir
Kötü davranır mı sizce? Evet bence de öyle
Kötü davranmaz bence
İnşallah sağ olun teşekkürler
Hocaniz bekar mi
Bekar ama sevgilisi var mı bilmiyorum
Ben hocan olsam anlarım
Gerçekten mi peki ne yapardınız sizce nasıl tepki verir ve ben ne yapmalıyım
özelden istersen konuşalım?
Belli ettirme
Uzak mı durayım sağ olun
burada nasıl anlatılır bilmiyorum ama neyse
Kısaca söyleyemez misiniz
Sadece öğretmenler gününde hediye almıştım arada nasılsınız diyorum soru götürüyorum o kadar bir şey yaptığım yok bakmaya utanıyorum arada öyle
Bende kalsın kısacası da uzunuda
Niye
Merak ettim ama siz bilirsiniz
Bunu her öğrenci yapıyor zaten
Evet belli olduğunu sanmıyorum ama dikkat edeceğim belki hoşlanma bile değil hayranlık bilmiyorum emin değilim gelip geçici bence
Degil
Nereden biliyorsunuz
Dedim ya bende kalsın
Merak ettim söyleyin lütfen
Ben yazamıyorum takip isteğ atacağım siz yazın
Kendine gel
:( Belki sadece hayranlıktır
O anlamaz inşallah
Ergenlıkte olur takma
Teşekkürler nasıl davranmalıyım sizce o anlar mı
Anlat
Anlar mı demek istediniz?