Matematik hocamdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım?

Ben 18 yaşındayım o 38 yaşında. Ama çok yakışıklı ve ilgimi çekmeyi çok iyi biliyor. Beni çok seviyor öğrencisi olarak hatta diğer öğretmenlere benden bahsediyormuş çok zeki kız, neşeli cıvıl cıvıl enerjik diye benim hakkımda konuşuyormuş. Matematikten ilk sınavından 60 ikinci sınavından 58 aldım ama ders içi etkinlik notlarımın üçüne de 100 girdi ve aynı zamanda sınıfta ben dahil 15 kişi proje istedik ve 14 kişiye ayrı bana ayrı konu verdi. Diğer 14 kişi bir deftere en az 80-100 soru yazacakken bana hiç çözülmemiş bir matematik test kitabından ilk öğrendiğimiz konudan en son öğrendiğimiz konuya kadar bütün soruları çözme projesi verdi ve bu toplam 540 soru yapıyor. Bana dedi ki sana da onlarla aynı ödevi vermeyeyim onlar anlamıyorlar diye kolay verdim ama sen anlıyorsun ben seni iyi biliyorum o yüzden sana daha zor bir görev verdim dedi. Böyle koridorda nöbetçiyken konuştuk bildiğiniz. Birde bir ara kulağıma fısıldadı sen çok zeki bir kızsın diye, çok utandım ama kısık sesle teşekkür ederim hocam dedim. Anlayacağınız ben baya hoşlanıyorum bu adamdan ama aramızdaki yaş farkı biraz fazla, sizce ne yapmam gerekiyor canlarım bana fikir verebilir misiniz?

Matematik hocamdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım?