Arkdslar bir bayan olarak 2 yıllık muhasebe okUmak istiyorum kolay iş bulurum diye dsünüyorum okuyanlar var mı nasıl sizce
Cevabın nedir?
Muhasebeyi sevmiyorsan pek tavsiye etmem. Fakat seviyorsan 2 seneliği 4e tamamlayıp mali müşavirlik yolunda ilerlersen en kötü ihtimalle kendi yerini açmayıp bir firmaya girersin. Girişteki maaşın da yaklaşık 5000 TL olur şimdinin parasıyla. 10 yıl boyunca sebest mali müşavir olarak çalıştıktan sonra da yeminli olmaya hak kazanıyorsun. Olabilirsen eğer işte o zaman senede 200 ile 600 bin TL arasında para kazanabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılOfff cok iyi gercekten yaa :) peki söle dyim iki yıllık mezunu olupta bir yerde calşrsam kac para alırım
Soran+1 yılAllah kolaylık versin ne dyim tsekkur ederim yorumlarn icin
Bence okuma imkanin varsa baska bir bolum oku :) memlekette tonlarca myhasebeci var
16 Yorumla
Soran+1 yılAma toblarcda muhasbeci iş ilanı var ülke büyüyüp firmalar işletmeler acıldıkca muhasebecilrde ihtiyac artacak
Soran+1 yılSen ne okudun ne iş yapıyosun?
Soran+1 yılAcıkcası ben şu an mimarlık okuyorm 1. snıf. Bırakmam gerekiyo bu bölümü simdiden kaldım zaten ailevi durumlradan dolayı bu bölüme glmek zorunda kaldm bu bölümü brakcam muhasbe dsünüyorm
+1 yılSabrin var mi? Tahmin yurutmekte iyi misin? Numaralarla aran nasil?
Ben okuyorum ama benden soylemesi aşırı sıkıcı... uzun bir sure bir seye adapte olabilmen ve dikkatinin dagilmamsi gerekiyor...05 Yorumla
Soran+1 yılSıkıcı olması falan dert değil bn zaten mimarlığı brakıp öyle okumak istyrum benim icin iş bulmak önemli. Mimarlıktan bıkmışım kaldım zaten bir gram bse yapamıyorum
- +1 yıl
Muhasebe mimarliktan daha skcidir bence mimarlikta devam et hem maasi cok iyi oluyor... muhasebede parayi kazanmasini bilene var ve kendi sirketin olmasi gerekiyor ciddi anlamda iyi para kazanmak istiyorsan ya da buyuk bir sirkette calisman gerek...
Soran+1 yılValla canm bn cok iyi para kazanma derdinde deilm benm sorum su. Ben iki yıllıkltan mezun oldum bir yerde işe grdim bana kac para verirler? Bunu soruyorm 1500 verseler yeter bna
- +1 yıl
Verirler o halde okadar dirsek curutup 1500 lira yetiyorsa sana merak etme verirler
Soran+1 yılİki yıllıkta cok fazla dirsek cürtmek deildir ama ya...
ben okudum hayatinin hatasini yaparsin bosver sadece parasi iyi ve masa bası
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılhey Allahım Sanki başka meslek kalmmış gibi...
tövbe yarabiimmm00 Yorumla
+1 yılSadece iki yıllık okursan ofiste fotokopi çekersin
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllığı okucak durumum yok insanları aşşaglma
- +1 yıl
Güzelim Sen istediğin gibi anla ben sana olan durumu yazdım mali müşavirin yanında çalışıyorum çünkü o havayı solumadan kimse seni işe almaz
Soran+1 yılSen 2 yıllık mezunumusun? Ya sorması ayıp müsavirden kac para alıyosun grckten okumak istiyorm bu bölümü arastrmam lazm o yuzden. Gözüm zaten cok yukseklerde değil
- +1 yıl
Özelden yaz
Soran+1 yılMesaj atamıyorm sana seviyem yeterli deilmiş. Neyse o zmn söle sorun ben iki yıllıktan mezun oldm bir yerde grdim işe bna kac para verirler?
- +1 yıl
Ben dört yıl okudum muhasebe finansman özel üniv. de. ama lisede bile mıhesebe bürosunda çalıştım staj yaptım orda kaldım senin muhasebe paket programlarından en az ikisini biliyor olman gerek ssk için insan kaynakları programı... ki başka program gösterince anlayabilesin mevzuatlar zaten devamlı değişiyor bizbile bilmediğimiz yerde bilene soruyoruz. seni asgari ücretin belki biraz üzerinde işe alırlar yani kusura bakma
Soran+1 yılAnladım yani max 1500 diyosun. Peki tsekkur ederim
Her bulursun ama parasini begenmezsin..
09 Yorumla
Soran+1 yılÖrnegin kac para alırlar bana 1500 yeter
Soran+1 yılO kdrda kötü oldgnu sanmyrum ya ben
Soran+1 yılSen iki yıllık mezunsun ve mali müşavir olmak icin 4 yıl staj yapıysun sanırım. Ya yanlış anlmassan sen kac para alıyosun sorması ayıp
Soran+1 yılYani benim sormak istedgim şu an staj yapıyorm dedin ya şu an staj yaparken kac para alıysun
- +1 yıl
Staj için ayrıca para mi vermezler ki.. ister stajyer ol ister olma bir muhasebeci belgesi yoksa ne tecrübesi olursa olsun maksimum 2750 alir. ben ayrildim isten dedim. is bskiyorum. calisirken 3 yil da staj gosterecem sirkete girersem. sen iki yil mezunsan 1500 u geçmez ücretin.
Soran+1 yılAnladım yazıların icin cok tsekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe oku oku da gor birininkini...
02 Yorumla
Soran+1 yılSen okuyosun sanırım zor bölüm heralde
Cevap sahibi+1 yıllıse de okudum derslerim çok guzeldı ama bunalmıştım üniversitede barı muhasebe olmasın dedım kazandıgım bolumde bı muhasebe dersi vardı öyle boyle ıdare edıyordum ama salak hoca sınav saatını degiştırmıs yarısına haber vermıs o dıger yarısı da haber vermedı dogal olarak kaldım o tek bı ders yuzune donem uzadı 1 senem kayboldu
:) benim arkadaşım okuyo hiç tercih etmem :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin nesi kötü acaba
Soran+1 yılEvet zor bir bölümdür bliyorum bende ama o sacmalğı önemli değil mezun olunca işe grmek önemli benim icin
Soran+1 yılEvet bende öyle dsünüyorm tsekkur ederm
+1 yılHayatının hatasını yapmak üzeresin
10 Yorumla
+1 yıloku * tutan mı var?
00 YorumlaEwet 1000 tl ye sürünürsün oku tabi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kndı iş yerını kuruyorsun felan ama iş bıtmiş şmdı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler