Gizli Üye(36-45)+1 yılne katipler var zannedersin hakim savcı kendisi, avukatlara emir yağdırmalar, mahkeme salonundan çıkıp kaleme geçince hakimin yokluğuna güvenerek kötü davranmalar. her neyse büyük sorumluluğu olduğunu bilmenizi isterim, hakim yazdırdıklarından ne derece sorumluysa siz de yazdıklarınızdan o derece sorumlusunuz, yanlış yapma ya da olmayan beyanı girme halinde bunun yaptırımları var ve sicilinize işlenir. kışın sıcak yazın soğuk ortamda çalışıyorlar diye göründüğü kadar kolay değildir yani. başarılar dilerim.
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. dikkatli olmaya çalışacağım. karakter olarak da asla taviz vermem kendimden.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler.
Soran+1 yılne demek...
Ben bir ara olmayı düşünmüştüm ama babamın hakim tanıdığı vardı çok fırça atıyorşarmış hakimler en ufak yanlışta azar yiyorsun bende öyle şeylere gelemem
00 Yorumla
eski hatun olmak istiyodu ama ondan bir b0k olmaz yüzünede söylerdim hep
010 Yorumla
Soran+1 yılanladım. emek isteyen bir meslektir. öyle kpss ye girip klavye kullanmakla olmuyor artık. çok eleyici bir sistem var artık.
- +1 yıl
aynen kardeşim biliyorum zaten ondan dedimya bunun babası üfürükcü tayfasından torpill bulurum ederim diyordu polis olacam diyordu ne b0k yediği belli değildi salak aklı bir karış havada işi gücü sevgili olsunda zaman öldüreyim tiniyetinde malın tekiydi yüzüne söylüyordum kız gülüyodu buna şaka giib demi
Soran+1 yılmalesef şaka gibi ama bazı kızlar harbi böyle ya.
benim bulunduğum yerdeki kızlar eşlerinin onlara bakmak zorunda olduklarını düşünür mesela. yani çalışmaya gözleri yemez anladın. varsa yoksa konuşurlar.- +1 yıl
Kanka kız milletinin yüz yüze konuşmamda 1 kere olsun notunu veririm yüzünede vururum açık ve şeffafımdır bu konuda hep ne mal olacağını söylerim senin çevrendeki gibi buda işte farkı yok inanki.
salak terk etti kıskandırıcam diye gitti telefonla her hafta arıyor ne yapyorsun iyimisin diye soruyor hiiç sorma o kadar kötüyümki aşk acımdan alkole vurdum kendimi diyorum kıza laf vuruyorum sığır gibi suratıma bakıyor gülüyor kahkaha atıyor.
Soran+1 yılhımm... terk etmeniz iyi olmuş. başka bir şey demek de düşmez bana..
Soran+1 yılya ben sadece hem aileme hem de eğer evlenirsem kendi kuracağım aileme destek olmak istiyorum. ben çok istedim bir şeyler yapmak okumak etmek ama maddiyattan dolayı olmadı, ileri ki yaşamımda da bunları yaşamak istemem. güçlü olmak isterim. umarım sizde denginiz birini bulursunuz. dengin olmayan biri çekilmiyor...
Soran+1 yılşişt, perişan olma... yaşın daha o kadar büyük bile değil. karşına daha ne insanlar çıkacak. ben yakın zamanda terk edildim. sanırım bu üçüncü gün oluyor. ilklerde ağladım kısacık. sonra acı çektim ve bugünde rüyalarıma girdi malesef ama güçlü olmaya çalışıyorum ve zamanla unutulacağını da biliyorum. sen de böyle bil. zamanla neler unutuluyor ki...
- +1 yıl
yok ben perişan oldum derken soruna cevap veremedim hani demiştinya aileme bakmak istiyorum gibisinden acayip uykum vardı öyle dedim :) ama cok güzel konustun dediğin gibi kimler gelir kimler geçer unutuluyor öyle ya da böyle bir şekilde katılıyorum sana ben hiç takmadım yani bu konuyu cidden :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
herkeste zabit katibi olmak istiyor ama o iş gözüktüğü kadar basit değil
00 YorumlaGuzel meslek iyi bir dinleyici ve iyi bir pc kullanicisi olmak zorundasin
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım. ama sanırım işin arka boyutu da var. yani mahkemenin arkası ve orada beni nelerin beklediğini bilmiyorum. işi öğrenme süresi umarım benim için kısa olur. sağolun öneri için. iyi bir dinleyici olmam şart.
Soran+1 yılaaa kuzeniniz katip ise bilirsiniz belki. hocam kaç gün tatil yapıyorlar bir haftada. bir gün mü iki gün mü? valla merak ettim :)
+1 yıl2 sefer denedim ankarada dayım olmadığı için ikisinde de mülakatta elendim
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım. İstanbul a gelin birde
antalya adliyesi en adaletli adliye diyorlar. nette okumuştum. özellikle oradan girip hakkıyla girenler var. artık baraj sistemi de geldi.- +1 yıl
antalya adliyesinin en adeletli adliye olduğunu nerden biliyorsun ki
Soran+1 yılnetten okumuştum. orada girenlerin yorumlarından anlamıştım. onlarda öyle bahsediyorlar zaten
- +1 yıl
benim arkadaşım o adliyede kazandığı halde. evine bir kaç hafta sonra bir yanlışlık olmuş gibi bir açıklama ile kazanamadığını söylediler
Soran+1 yılanladım...
+1 yılEvet var. 70.9 küsür kpss puanım var. 3 dakikada 120 kelime yazıyorm :) Hadi hayırlısı
04 Yorumla
Soran+1 yıleheh
on parmak mı kullanıyorsun peki. artık daha eleyici metinler soruluyor ve baraj sistemi yaptılar torpili engellemek için. yani artık aldığın puanda klavyede yazdığın kelime sayısı da önemli hale geldi. takip etmelisin bence- +1 yıl
Evet 10 parmak kullanıyorum. Normal arkadaşlarla konusurken buralarda yorum falan yaparken bile noktalama işaretlerini kullanıyorum :) Evet baraj sisteminden falan haberim var. En az 70 puan istiyor ama katılım cok fazlaysa 78 in altı bile bir işe yarayamayabilior. Alınacak memur sayısının katları olarak başvuru falan alcaklar. Sıkıntılı ama istiyorum şahsen :)
Soran+1 yılhocam emek verin daha fazla, umarım herkes hakkıyla girer.
on parmak kullanman iyi çünkü yeni metinler çok fena. iki parmakla olacak iş değil.
iyi şanslar- +1 yıl
Teşekkürler sanada iyi şanslar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan adlıyedeki kadınlar hep dıkaktımı cektı hepsi bir artıs sanırsın manken hakimin savcınında kafasını karıstırır bunlar
09 Yorumla
Soraneheh
sahiden bakımlı mı oluyorlar? :)
Cevap sahibi+1 yılevett bursa adliyesi öyle sahsen işim dustugunde severek gidiyorum adliyeye :)
Soran+1 yılbende durumu kötü olan biriyim. bakımsızım da işim olmadığı için. tek düşündüğüm şey işe girince bakımlı olmaktı :d hayatın anlamı tabi bu değil ama insan kendine bakmak istiyor. peki hayatlarından memnun gibi duruyorlar mıydı yoksa bezginler miydiler? :d
Cevap sahibi+1 yılya ne bezgın olucaklar kısın sıcak yazık soguk da calısırlar 2 binden asagı almazlar zaten yata yata calısırlar daha neolsun ama sor memur hep aglar işci ölsün ozaman
Soran+1 yılanladım. netten kötü yorumlar okuyunca acaba dediğim zamanlar olmadı değil ama çalışmak zorundayım ailem için. ilk başta kendim için tabi. teşekkürler sevgili üye yorum için
Cevap sahibi+1 yılvarsa öyle imkanın git hemen calıs bırak milleti belkjiş savcı avukat falan bulur evlenırsın bıde off daha ne :D
Soran+1 yılyok be ben mevkiye önem vermem. önem verdiğim başka şeyler var :d
Cevap sahibi+1 yılneymıs onlar :D
Soran+1 yılboş ver
+1 yılAlanınızda başarılar dilerim.
cut.01 Yorumla
Soranteşekkür ederim :)
+1 yılVar ben ınsallah :)
16 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyor musun peki?
- +1 yıl
Ben adalet mezunuyum bizim direk basvuru hakkimiz var kapss den belli bir puani gectigin zman ben 82 aldim basvurcam kayit zamaninfa
Soran+1 yılanladım :) klavye sınavına sende dahilsin ama değil mi?
puanın çok iyi ve garanti uygulamalı sınava girersin. ama klavyede yazdığına da bakıyorlar...- +1 yıl
Onun sıkıntı olacagini sanmiyorum 2 dakikada 90 kelime mi. ne şart varmis :)
Soran+1 yıl3 dakikada en az 90 kelime barajı vardı. ama artık bunun yanında belli bir sıralama yapılıyor. daha seçici olmaya başladılar, hem da bir nebze olsa da torpilin önüne geçildi. araştır yeni baraj sistemini. artık öyle kolay değil 90 ı alıp girmek...
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim :)
Zabit katili diye okudum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkatil değilim :) doğru okuyun :))))
Soran+1 yılpekala sağolasın var olasın :)
nasıl aday olunuyor ki?
011 Yorumla
Soran+1 yılsorunuzu anlamadım. yani katip olmak istiyorsan, katip adayı olmuş olursunuz efem
Soran+1 yılpuanın iyi.
henüz belli olmadı sayın üye. 2015 te anca belli olur diyorlar
katipler. net i iyi takip edin
Soran+1 yılsanırım bekarlar için 2000 civarı
Soran+1 yılyok yok olabilir. artık baraj sistemi var ya daha fazla şansımız arttı. yeter ki emek verin ve fark atmaya bakın derim.
Soran+1 yılevet bal gibi de inanıyorum. öyle senin gibi bezgin bezgin dolaşıp emek vermeden ya zaten torpil varmış diyerek pes etmem. senin bu sözlerine inanan çok insan var ve baştan kaybediyor ne dersen de.
Soran+1 yılbilemem.
baraj sistemini iyi araştırırsan en azından şimdiki sistemde kimsenin 70 alıp 90 civarı yazıncada hop atanmadığını bal gibide görürsün.
ben baktım bu yıl alınanlara ve mesela kpss puanı 74 la kapanmış, klavyede yazılan kelime sayısı da benim istediğim adliye için 104 ile kapanmış. yani bu kadar da bezgin olmama gerek yok. ben benden istenilenin daha fazlasini yapmaya karar verdim çünkü bu ileriki iş hayatımda da bana yardımcı olacak. istiyorsanız sizde inancınızı koruyun. bu kadar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir süreç işliyor? Ve şu an katip misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an adayım sadece. henüz alımlar açıklanmadı. kpss den aldığın puan önemli ama bir şey diyemem. ve klavyede hızlı yazmak önemli ki bunun içinde bir uygulamalı sınava giriliyor. bu sınavdan başarılı olanlar ise mülakata alınıyor. benden bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hakkında hayırlısı olsun.
+1 yılolabildiniz mi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılF klavye iyi olmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılf klavye on parmak kullanıyorum. 2 aydır çalışıyorum ve yeni yeni kaptım artık gelişme dönemine girdim bakalım...
- +1 yıl
İşe girdim mi kolay girene kadar zor masa başı iş :)
Soran+1 yılmasa başı iş evet ve beni neyin beklediğini bilmiyorum. umarım işi hemen kaparım...
- +1 yıl
Adı üstünde tutanak ve benzeri evraklar yazıyorsun
Soran+1 yılanladım. öğreniriz
- +1 yıl
Yaparsın ya ne olacak :)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler