İkm kazandım internette çok olumsuz yorumlar gördüm şüpheye düştüm nasıl meslek sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İnfaz koruma memuru, genellikle hükümlülerin hapishanede düzenli bir şekilde tutulmalarını sağlayan bir görevli olarak çalışır. Bu mesleği yapmak için genellikle belirli gereksinimleri karşılamanız gerekmektedir. Bu gereksinimler ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir, ancak genel olarak şunlar dahil olabilir:
1. **Eğitim ve Yaş Şartları:** Bazı ülkelerde infaz koruma memuru olabilmek için belirli bir eğitim seviyesine sahip olmanız gerekebilir. Ayrıca, genellikle belirli bir yaş aralığında olmanız da beklenir.
2. **Sınav ve Değerlendirmeler:** Infaz koruma memuru olmak isteyenler, özel bir sınavı geçmek veya belirli bir değerlendirmeyi tamamlamak zorunda olabilirler.
3. **Fiziksel Yeterlilik:** Bu meslek, fiziksel dayanıklılık ve güç gerektirebilir. Bu nedenle, başvuru sürecinde fiziksel bir değerlendirmeye tabi tutulabilirsiniz.
4. **İnsan İlişkileri ve İletişim Becerileri:** Hapishanede çalışan bir infaz koruma memuru, iyi iletişim becerilerine ve insan ilişkilerinde başarılı olma yeteneğine sahip olmalıdır.
5. **Güvenlik Denetimi ve Arka Plan Kontrolü:** Bu meslekte çalışacak kişiler genellikle güvenlik denetiminden geçirilir ve arka plan kontrollerine tabi tutulur.
İlgilendiğiniz ülkedeki yerel hükümet veya ceza infaz kurumları, bu meslekle ilgili belirli gereksinimleri ve süreçleri sağlayabilir.05 Yorumla
Soran+1 yılKendi yorumlarını aktarabilir misin
- +1 yıl
Benim açımdan yapılacak en rahat mesleklerden biri. Atandığın yerde yeni cezaevi ise ye iç yat
Soran+1 yıl@2001amircan cidden mi artıları neler
- +1 yıl
Çok şey var
Soran+1 yıl@2001amircan neler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılGüzel sıkıntı olmayan meslek çok var yapan
08 Yorumla
Soran+1 yılKapalı yer ve telefon yasak kapalı cezaevinde bilmiyorum ya yapanlara sorabilir misin
- +1 yıl
Hayır onlar ayrı yeninesil memur bunlar
Soran+1 yılNasıl yani biraz anlatır mısın
- +1 yıl
Günaydın
- +1 yıl
Bu düştüğün yere duruma cezaevine göre değişiyor ama tanıdığım çok var hepside gayet memnun devlet bütün imkanları sunuyor onlara kıyafetin den sosyal bütün haklarina kadar
Soran+1 yılYa kapalı ve telefonun olmaması sıkıntı kapalı cezaevinde. Koruma güvenlikte mahkum vb uğraşmazsın oturursun diyorlar
- +1 yıl
Bunu iyi düşünüp tartmak gerk her işin zoru var
Soran+1 yılBilmediğim için millete soruyorum
+1 yılGardiyan işte
10 Yorumla
+1 yılDene ve gör bilemeyiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi