Öğretmen olsanız ve size bir öğrenci saygı sınırını çok fazla aşsa ne yaparsınız?
İlk ben söylim, o öğrenciyi gücüm yettiğince duvardan duvara vururum. Ailesiyle de gücüm yettiğince savaşırım.
Hiç bir şey, hiç bir fikir, hiç bir insan, benim şahsi benliğim ve şerefimden üstün olamaz. Herkes saygısını ve yerini bilecek.
İlk ben söylim, o öğrenciyi gücüm yettiğince duvardan duvara vururum. Ailesiyle de gücüm yettiğince savaşırım.
Hiç bir şey, hiç bir fikir, hiç bir insan, benim şahsi benliğim ve şerefimden üstün olamaz. Herkes saygısını ve yerini bilecek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öğretmenim
Arkamdan küfür edildiğini duydum, dilekçe yazdım ailesi özür diledi. Affettim biraz merhametliyimdir kin tutamam.
Affetmem asla bunu
Tamam şöyle örnek vereyim. Bir video izlemiştim belki sen de izlemişsindir, videoda bir öğrenci öğretmenin etrafında dans ediyor, saygısız hareketler yapıyor ve öğretmeniyle dalga geçiyor ve arkadaşları da video çekip anıra anıra gülüyor, en sonunda ne oluyor biliyor musun? Öğrenci öğretmenin poposuna basıyor pandiği. Şimdi sen poposuna pandik yiyen öğretmensin.
Ne yaparsın? Eminim ki dilekçe yazıp disipline vermek bile kar etmeyecektir. Değil mi?
O videoyu biliyorum. Açıkçası başkasının hal hareketleri kendi kalitesini yansıtır ben üzerime almam. Biraz sinirlenirim içten içe sonra unuturum ne yapayım dövecek halim yok. Bazı insanlar tepki vermeye bile değmez. Zaten tepkisizlikte bir tepkidir
Öğretmenim pandik diyorum ya? Ne demek olduğunu biliyorsunuz dimi? Hani sokakta biri yaparsa taciz oluyor ya hani? Siz şimdi bu olayı unuturum mu diyorsunuz? Yani pandik atan öğrenciyi disipline bile vermez misiniz? Tacizden dava açmaz mısınız? Hapse girmesi için uğraşmaz mısınız? O okulu yıkmaz mısınız?
Ya herkesin fikri kendine. Saygı duymayı öğrenelim lütfen
Fikrine saygı duyuyorum ama yani sokakta ben yapsam ortalığı ayağa kaldırırsınız, tacizci dersin ama okulfa bir öğrenci yapınca disipline bile vermiyorsunuz ve unuturum diyorsunuz ama küfür edeni disiplne gönderiyorsunuz bu nasıl bişey ya?
Küfür eden disipline, pandik atan kalsın? Doğru mu anladım?
Disipline gönderirim zaten ama kalkipta farklı bir şey yapmam bunun kimseye faydası yok. Mayasında yoksa terbiye olacak halide yok. Sokaktaki insana gelince... Öğrenci 18 yas altı ya hani? Onun için aynı kulvarda değerlendirilemez
18 yaş altı diye her şeyi yapabilir mi? Mayasında terbiye yoksa yapacak bir şey yok diyorsun. Ee senin yapacak bir şey yok diye bıraktığın tipler yarın bir gün bir kıza tecavüz edip öldürürse? Size pandiği atıyor, siz hiç bir şey yapmıyorsunuz, o da bundan cesaret alıp gidip kızlara tecavüz edip öldürüyor?
Ama o hatayı hiç şekilde affetmeyip haose attırırsanız, kızlar tecavüze uğrayıp öldürülmez.
Bak gördün mü birilerine faydası oldu.
Abicim beni bir sal ya
Döte pandik yeme diye uğraşıyorum.
Ve son olarak, bu döte pandik atan öğrencinin büyüdüğünde kızlara tecavüz edip öldürmesi hakkında da yorum yapmadın. Teşekkür ederim ☺️
Neyse kaçtın sanırım cevap vermiyorsun. Sadece son olarak şunu rica edicem ve bitiricem. Lütfen sana pandik atan, başka öğrencilere zorbalık yapan, saygı nedir bilmeyen hiç bir öğrenciyi affetme, çünkü onlar bu cesareti aldıktan sonra büyüp kızlara tecavüz ediyorlar, öldürüyorlar. Lütfen bir öğretmen olarak sessiz kalma. Gelecekti kızların ölümüne sebep olma. Teşekkürler, konu kapanmıştır.
Disipline ver gitsin senin işin öğretmek kendi kalıbınıza uyun
Tamam şöyle örnek vereyim. Bir video izlemiştim belki sen de izlemişsindir, videoda bir öğrenci öğretmenin etrafında dans ediyor, saygısız hareketler yapıyor ve öğretmeniyle dalga geçiyor ve arkadaşları da video çekip anıra anıra gülüyor, en sonunda ne oluyor biliyor musun? Öğrenci öğretmenin popon basıyor pandiği 😁 Şimdi sen popon pandik yiyen öğretmensin. Ne yaparsın?
Ve öğretmenliğin kısa sürecek iştenmatılacaksın
Sorun yok, gider inşaatta çalışırım, şu an inşaata çalışanların günlük yevmiyesi 1200 lira.
Sırf gömlek giyicez diye kendime saygısızlık yaptıramam, şerefimi bir veletin ayakları altına alamam.
Tamaö işte öğretmen olmayacaksın konu kapandı haklıson ve son 😅
Öğretmen değilim zaten, olursam sizin çocukları ve sizi dövmek zorunda kalabilirdim 😁
Merak etme seni çğretmen yapmazlar. Daha nasıl davranacağını bilmiyorsun.
Merak etme ben nasıl davranacağımı gayet iyi biliyorum. Şerefimi bir veletin ayakları altına aldırmamak en doğru harekettir, ha senin şerefin bu kadar ezikse onu bilemem, git nasıl ezdir kendini veletlere.
Ne şerefi saçmalama şerefin filan ayaklar altına düşmüyor ki ne kullanıyorsan az iç sende kafa yapmış
Birader saygısızlık demek zaten ne demek? Sana bişey öğretmeye çalışan bir insana saygısızlık yapıyorsan, bu senin şerefini ve haysiyetine karşı yapılmış bişeydir. Saygısızlık ne demek? Belli ki sen de öğretmen değilsin.
Yani ona bakarsan sen de şu anda saygısızlık yapıyorsun bu durumda şerefin yok mu senin
İyi de ben sana şu an saygısızlık yapmadım ki?
Terk etmesini söylerim.
Kafasını kırarım
Haysiyetin ve şeref her şeyden önce gelir, meslekten, paradan, her şeyden önce.
Haysiyetim şerefim var çok şükür
Benim de var ve bana haysiyetime ve şerefime saygısızlık edeni adla affetmem.
O yüzden ölüm:)
Tabii ki ölüm ya da öldürmek değil ama güzel bir dayak iyi gider.