Mühendis olman için sana bütün sayısal dersler gerekli sadece matematik değil işte mühendisliğin zorluğu da bu bütün bölümlerden daha fazla koyarlar insana ama hak edilen değeri bulamazsın neden çünkü toplumdaki anlayış şu hiç bir şey olamazsa mühendis olsun yok canım kolaysa sen ol :@
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSayısal olmadan mühendis olman zor. Bende mühendislik okudum fizik, kimya yoktu ama matematik vardı kazandım. En azından matematik gerekli. Mühendislik dersleri aslında çalışmaya bağlı geçilebilinecek dersler. Özel üniversiteyi rahat kazanabilirsin. Ama okurken sıkıntı çekebilirsin matematik yoksa.
02 Yorumla
Soran+1 yılooofff yaaaaa :/ mathematik cok kötü malsef :/ ama hosuma gidiyor sorduklari zaman ne iş yapiorsun mühendisim diyorsun ya gözlerne büyük gelior sanki :D
- +1 yıl
Sorduklarında mühendisim bile demiyorum, bir firmada çalışıyorum diyorum. Başkalarının ne düşüdüğüne değil kendi becerebileceğin bişeyi yapmanı tavsiye ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
vazgeç bu sevdadan mühendislikteki matematik üst düzey bir matemetik bir matemetik öğretmenin gördüğü matematiğin 3-4 katı ağır şu var her mühendislik için geçerli değil mesela gastronomi gıda gibi ben elektrik-elektronik müh. okuyorum bin pişmanım geçmişe dönsem kaçardım okumazdım hiçbişey:)
10 Yorumlahangi mühendisliği istiosun oda önemli
00 Yorumlaaman boş ver mühendis olma sürünme bizim gibi
010 Yorumla
Soran+1 yılhmm... mühendisler sürnüyormu?
Soran+1 yılhmmm... maaslari nekadarki
Soran+1 yılproje müdürü icin extra sinav mi girmem gerek kpss gibi?
- +1 yıl
Özel sektörde proje müdür olmak için
önce 1-5 yıl gibi saha mühendisi, olarak şantiyede çalışman lazım. sonra saniye ofis birlikte götürmen lazım. çok iyi derece ingilizce autocad, vb programları iyi bilmen lazım
proje müdürü demek tecrübe demek kendini yetiştirmek demek
devlette işler farklıdır kıdeme göre gidersin
Soran+1 yılben vazgectim bu isden galiba mühendis falan filan hepsi foss seyler baska bölum baksam daha iyi olcak gibi :/
Soran+1 yılayenenn... sen ne mühendisligi yapion
giremezsin ki sayısal olmadan nasıl kazanacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılözelde ama her istedigin bölüme girmezmiyim? :/
Soran+1 yılzaten girsemdw ezik durma düserimki orda millet mathematik cözerken ben sap gibi durcam -.-
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer