hastanelerde çalışmak falan istiyorum ama lise mezunu değilim ortaokul mezunuyum sizce ne gibi işlere başvurabilirim tecrübem yok hastanelere gitsem ne olarak alırlar? Ortaokul mezunu olmak çok zormuş cidden açıktan liseye kayıt yapicam zaten kayıtlar 2024de kaldı. Sizce ne gibi işler yapabilirim ne işleri önerirsiniz? Düzgünce Cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederiim 🌸💗
Maalesef öncelikle lise diploman olması gerekiyor. Ben geldim beni işe alır mısınız diye bir şey de söz konusu değil. Hastaneler kadro açar, o kadrolara göre alım yapılır. Senin ne yapıp edip açıktan lise diploması alman gerekiyor. Bununla birlikte tıbbi sekreterlik eğitimlerine katılıp belge alman lazım
Bal kız benim ablamda Ortaokul mezunu, Instagram'dan "Seçkin Zenginler" diye birisi var kendisi bilinçaltı terapisti o adam her ay isteyenlere eğitim veriyor. İster online, ister yüzyüze eğitim alabilirsin. Hatta sertifika bile alabiliyorsun bu sertifika yurt dışı içinde geçerli oluyor. Tabi eğitim karışlığı bir miktar paranın olması lazım Max 10.000 TL bulabilirsen kısa bir süre içinde bilinçaltı eğitmeni olabilirsin. Kendi evinden çalışıyorsun bilgisayardan bir kız bir ayda kazandığı parayı bir günde kazanmaya başlamış hatta 🙂 benim ablam eğitim sürecinde olmasına rağmen seans teklifleri geliyor O adamla iletişime geç istersen.
Hastane lise mezunu olmadan zor.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim canım ama bütçem yok maalesef şu an
Bir sey yapaman bilgisayar sertifikası alsan tıbbı sekreterlik var olursa belki o olur ama büyük ihtimal olmaz temizlik olur yemekhane de calismak olabilir belki kendini gelistirmeye bak dil öğren yazılım öğren 3 d programlar var onları öğren
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilgisayar bilgim yok anlamıyorum uzun zamandır kullanmadım hiç.
Rica ederim kanka inşallah sanada çıkar kurayı kacirma bu ayın 28 ine kura var bakarsın çıkar sanada inşallah hakkında hayırlısı olsun Allah'a emanet ol iyi geceler 🥰
senın kadar hoş ve çekici bir kadın ön karşılama müşteri hizmetleri satış temsilciliği işlerinde basarılı olur. sonuçta güzel veya yakışıklılık biraz daha etkili oluyor bu işlerde.
hastaneye girersen doktor sekreterliği yaprsınız.
bence bu tarz bir işe gir. o arada dısarıdan yöneticilik vb bişey oku senin kadar alımlı seksi birine güzei bir İK yöneticiliği , vb işler yakısır. sonra da evlenebiriz.
bu şartlarda bi tanıdığın yoksa torpil yapacak, hastanede senin çalışacağın bir pozisyon yok çünkü tecrüben yok ama belki sekreter olarak bişeyler olabilir kesin değil tabiki. bence sen şimdilik hizmet sektörüne bi göz at.
Öncelikle en azından listeyi açıktan da olsa tamamlamalısın. Paralelde yetiştirilmek üzere alınacak personellere ihtiyaç oluyor. Bunları kovalamak gerekiyor.
Linkedin, kariyer. net gibi sitelerden iş başvurularında bulunabilirsin..
Hastaneler senin için şu aşamada zor. Marketlere girebilir, Garsonluk yapabilirsin. Tabi bu esnada açıköğretime mutlaka yazılmalı, ona çalışmalısın. Ne yap ne et, Lise Diplomasını al.
Sabah 10 - 11 gibi bu görüşümden bana hatırlatırsan, bu şartlarda hangi pozisyonda çalışabileceğini sorarım arkadaşa. Kendisi Hastane'de hemşire. Bilgi verir.
Assistt kariyerim ya da kariyer net üzerinden başvuru yapabilirsin. Referansı fazla önemsemiyorlar bilinmedik bi çağrı merkezinde 2 ay çalışmış gibi yaz oraya sen yine de
Belediyenin meslek edindirme kurslarına git bilgisayar, Microsoft office programları, dil öğren kendini gelişime kapama. Yapabilirsen açıktan lise oku sonra açık üni oku
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
karım olup maasımın 3 te birini yani 45 bin alabilir