Hiç bir mesleği yok süpürge tutmayı bile bilmeyen biri daha önce çalışmadığı için beceriksiz
Okul okumuyor orta okul mezunu. Açıktan lise okuyo ne yapmalı?
Okul okumuyor orta okul mezunu. Açıktan lise okuyo ne yapmalı?
açıktan online test felan var sınavlara gırerken onlardanda coz lıseyı bıtır kesınlıkle ya da gece okuluna gıt keısnlıkle lıseyı bıtır okumak herseydır bu devirde, garsonluk yapabilirsin ya da bir yere yetıstırılmek uzerıne gır, ya da kurslar var desen kursları felan tekstılde felan pc den anlıyosan oralara gıt grafıkerlık kursları var oraya gıt ama meslek edın ve okulunu oku
Açık lise gidiyor kardeşimde. şu an daha çok böyle asgari ücret alabilceği felan bir iş lazım
heryer asgari ucret verıyor aşağısını vermek yasak , bir yere öğrenmek ıcın gır ıste vasıfsız olarak gastelere felan bak
işkur a gıt kaydol onlar ıs bulur sana
tamam sağol teşekkürler
Asgari ücretle herhangi bir yere gir tecrübe edin, sonra kurumsal bir yere geçersin daha iyi şartlarda çalışırsın.
Ne iş yapacakki yerlere paspas atmayı bile bilmiyo
Öğrenecek mecbur çünki
ben olsam bir avm de iyi bir mağazada işe başvurur orda çalışır yükselir mağaza müdürlüğüne kadar giderdim en azndan avm iyi olursa cevren de kaliteli temiz insanlar olur
Becerebilirmiki mağazada elbise felan katlayamazki bu beceriksiz
valla eşek gibi sıksın dişini katlasın iş iştir ayrıca da para kazanmaya başlayıp çevre edinince alışır
Yatmaya alıştı çocuk. abi çalışacam diyip duruyo götüreceğim yakında biyerlere
yapcak bişey yok biri ön ayak olmalı yoksa yanlış yola sapabilir
Yok sapamaz ben ne dersem onu dinler. Ben güzel bir mağazada çalışıyorum aldırrıdım ama askerlik istiyorlar. Cafeye soksak garsonluk felan yapabilirmiki
yok o olmaz cafeye gelen giden belli olmuyo yanlış arkadaşlıklar yapar iyi bir avm daha iyi ama askerliğe kadar idare edebilir
Avmde ne iş yapabilir sence? 2 gün mcdonalsda çalıştı zor kaçtı çocuk kovmuşlar :D ezilmemişsin sen demişler
ya müşterilerle ilgilenen olabilir ne biliyim iyi bir markaya girse rhat eder
Deneteceğim sağol teşekkürler
Garsonluk, kasiyerlik, çıraklık, erkek olsam yapardım
Garsonluk yapabilir aynen. Kasiyerlik yapamaz çıraklıkda yapmaz para yok diye
Aynen günlük enaz 40 50 tl veriyorlar zatende. Çayları felan dökerse rezil olursa? :D
hahahaha sakar şakir diyorlar :D
Aynen evde gösterdim heycanlanma felan diye deniyeceğiz bakalım sağol
Cevap
2Cevap
PaketServis elemani ile basla krdesm.
Edemez
Paketçilik yaptı ama beceremedi afskaf
Ben değilim bu kişi ama. Adresleri felan bulamadı :D :D broşur değilde mağaza cafe yerleremi soksam acaba
Ankara :fasdksad
eleman.yenibiris.com/.../vasifsiz-eleman-eleman-ilanlari
17000+ isden birine girsin :D bolsans
Sağolasın dostum :)
Okula devam etmeli
Edemez
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar