Kızlar Bir Adım Öne Maliye bölümü okunur mu, önü açık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Maliye bölümü okunur mu, önü açık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani bu dönemde okunacak bir bölüm gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Okuyan tanıdıgın var mı Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Hayır yok Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı. Bence okunur evet 0 0 Yorumla
bebeto13 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 39% +1 yıl Bölümü oku ama kendini de geliştir yabancı dil yönünden, bilgisayar yönünden. Hep ders sınav mantığı ile hareket edersen iş hayatında zorlanırsın. 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 667 cevap paylaştı. Bir de yüksek lisans yaptığın zaman ilgili bir bölümde, devlet kadrolarında iyi pozisyonlara gelebilirsin. Üniversitede akademisyenlik de yapılabilir. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 907 cevap paylaştı. Ben aynı zamanda maliye mezunuyum ama diğer diplomamı kullanıp öğretmenlik yapıyorum maliyede yüksekte yaptım 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl boş bölüm. ama mali müşavirlik falan kovalayabilirsin ancak 0 9 Yorumla Patatessss1 +1 yıl Napsin hukuk mu okusun😂 Yorumla olbios_ +1 yıl hukukta çok iyi degilki :D Yorumla Soran +1 yıl Ne okuyabilirim Yorumla olbios_ +1 yıl saglıkla ilgili alanlar garanti meslek olarak Yorumla Soran +1 yıl Yani tıpa falan zekam yetmiyor benim Yorumla Patatessss1 +1 yıl hukukta kötü psikoloji de iyi bolum kalmadı ama ben olsam asla lısans okumazdım 2 senelık ormancılık oku 60 ile atan o kadar söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl @Patatessss1 oha 😂 Yorumla Patatessss1 +1 yıl Yemin ederim sana dediğimi yap atan ya da büro yönetimi vs oku Yorumla Soran +1 yıl @Patatessss1 2 yıllık okumak istemiyorum özel eğitim öğretmenliği de düşünüyorum Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayallerine göre değişir. ÇOMÜ Maliye mezunuyum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Limpos +1 yıl Özel bir firma 2 kişi dönüşümlü iş yapıyoruz halkla ilişkiler muhasebe Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl okunur da çok mezun var başka bölüm seç 0 0 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl okuma daha iyi kuzu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
Johndeere Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Onu kapalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani bilgi verebilir misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani bu dönemde okunacak bir bölüm gadası
Okuyan tanıdıgın var mı
Hayır yok
Bence okunur evet
Bölümü oku ama kendini de geliştir yabancı dil yönünden, bilgisayar yönünden. Hep ders sınav mantığı ile hareket edersen iş hayatında zorlanırsın.
Bir de yüksek lisans yaptığın zaman ilgili bir bölümde, devlet kadrolarında iyi pozisyonlara gelebilirsin. Üniversitede akademisyenlik de yapılabilir.
Ben aynı zamanda maliye mezunuyum ama diğer diplomamı kullanıp öğretmenlik yapıyorum maliyede yüksekte yaptım
boş bölüm. ama mali müşavirlik falan kovalayabilirsin ancak
Napsin hukuk mu okusun😂
hukukta çok iyi degilki :D
Ne okuyabilirim
saglıkla ilgili alanlar garanti meslek olarak
Yani tıpa falan zekam yetmiyor benim
hukukta kötü psikoloji de iyi bolum kalmadı ama ben olsam asla lısans okumazdım 2 senelık ormancılık oku 60 ile atan o kadar söylüyorum
@Patatessss1 oha 😂
Yemin ederim sana dediğimi yap atan ya da büro yönetimi vs oku
@Patatessss1 2 yıllık okumak istemiyorum özel eğitim öğretmenliği de düşünüyorum
Hayallerine göre değişir. ÇOMÜ Maliye mezunuyum.
Ne iş yapıyorsun
Özel bir firma 2 kişi dönüşümlü iş yapıyoruz halkla ilişkiler muhasebe
okunur da çok mezun var başka bölüm seç
okuma daha iyi kuzu
Neden ki
Onu kapalı
Nasıl yani bilgi verebilir misin
Okunur
bence okunur
Cervene asarsin
Acik
Okuma boş ver