- Akrabalarım hep bölümümu kötülüyor napicam? Okuduğum bölümden nefret etmeye başladım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Akrabalar her konuya burnunu sokuyor ama daha iyisini yapabilecek potansiyelin varsa yap. 🙏
Potasinyelim var matematik temelim olmadığı için sınavı kazanamadım
Çalış. Kasma kendini. Bak şunu da hiç unutma, hiçbir zaman bir işi bitirmeden o iş hakkında konuşma. İnsanları beklentiye sokarsan o beklenti altında ezilirsin. Mesela ben hukuk kazanacağım. Onun için çalışıyorum dersen kazanmadan kazanmadığında akrabaların başının etini yer. En iyisi kazandıktan sonra konuşmak. Dolayısıyla rahat ol. Bu sınavlarda önemli olan bilgi ve tekrar. Yapamayacağın bir şey yok. Kendine güven. Akrabaları boş ver. Genelde evde oturup boş boş durdukları için konuşacak konu arıyorlar. Kendilerine baksınlar önce.
Sürekli insanları karşılaştıran boş beleş, işsiz tipler oluyor. Koy mesafeni. Uzak dur. Keyfine bak ama samimi olarak söylüyorum, potansiyelin varsa daha iyisini dene. Eğer memnunsan bölümünden ondan devam et. Hayırlısı. :)
Ben hiçbir zaman şunu kazanacağım diye beklentiye sormadım. Dgsye çalışmayı düşünüyorum. Başarısız olunca nelere olduğunu gördüm Bu yüzden çalışmam gerekiyor
*beklentiye sokmadim
Başkaları için çalışma. Kendin için çalış. Başarılı ol. Eline mesleğini al. Güçlü bir şekilde devam et. Onlar da evde kocasından gelecek iki kuruşu bekleyip seni eleştirmeye çalışsınlar. :)
Bir ay oldu şu an bölümden memnun değilim. Ben de kendimi başkalarıyla çok kıyaslıyorum
O şu bölümü kazandı ben kazanamadım diye üzülüyorum hep başkalarına bakıyorum
Üzülme sebebin senin de onları yapabileceğin gerçeği bence. Hatta belki de sen bile farkında değilsin bu gerçeğin ama yapabilirsin. Buna emin ol. Onlar senden daha iyiyse senden daha çok çalıştıkları içindir. Burada bir sorumlu arıyorsan az çalışmanı söyleyebilirim. :₺
:)
Haklısın yapabilecekken yapamadım başarısız oldum keşke dememek için yapmalıydım. İlk açıklandığı hafta çok ağladım kendimi üzdüm.
Üzülmek yerine zamanında çalışmalıydım.
Hatta tercihin bitmesine 4 gün kala aileme söyledim
Yine yaparsın. Yap da. Okumak için okuma. Kendine çok iyi bak. :₺
:)
😀
Komik bir şey mi söyledim 😅
Pardon yanlış attım
Rica ederim 😅
Yine kazanmayacagım kendime hiç güvenmiyorum
Ne kazanmak istiyorsun? Yazsana bana.
Bilgisayar mühendisliği
Kazanamaman için sebep yok. Sanırım sen o rekabet havasına girmemişsin. Bir dershaneye falan gitsen, orada rekabet havası alsan yalan edersin ortalığı da işte bilmeyince
Dgs tasarı Kadıköye gitmek istiyorum
Kendime çok kızıyorum keşke bölümü hiç yazmasaydım
Hahahahah. Sen hala burada mısın?
Boş yere okuyormuşum gibi geliyor zaten bu bölümden devam etmek istemiyorum
İstemiyorsan bırak ve tekrar çalış.
Evet burdayım
İyi bir kızsın. Üzülme. Bak keyfine. Çalış. Bu sene veya diğer sene. Dirençli olmalısın.
Tercih yaptığım için obp puanım kırılıyor
Kazanma ihtimalim düşmez mi
Düşerse gerçekçi hedefler koymalısın.
Üzülmemek elde değildi her gittiğim yerde bölümümü söyleyince keşke seçmeseydin bir sene daha bekleyip yeniden sınava girseydin diyorlar
Tamam o zaman kaydını sildir. Bir sene daha doğru şekilde çalış.
Sanki kötü bir şey yaptım
Hayır, kötü bir şey yapmamışsın da istemeden yapmışın sanki. Garip bir durum
İstanbul’da mısın sen?
Son 2 gün kala tercih yaptım okul araştırmaya başladım. Bir sene mezuna kalacaktım babam kuzenime bir sene sonra sınava girer dedi. Kuzenimde yapamadı bir daha girse yapabileceği kesin değil dedi. O kazanamaz diyin en babam da onun dediğine karşı çıkmadı.
Her şey kuzenimin yüzünden niye onu dinlediysek
Sağlık olsun güzelim. Önüne hak. Hayırlısı olsun. Bir şey diyemeyeceğim daha fazla. Hadi başarılar sana
Hayatının en doğru tercihini yapmışsın
Gastronomi seçmek mi en doğru tercih?
Bence hiç doğru bir tercih değil.
Gelecek onda ya saçmalama. Master chef olursun
Ne okuyorsun ki 🤔 ve neden nefret ediyorlar
Gastronomi okuyorum şey diyorlar keşke hemşirelik seçseydin diyorlar
Ne alaka 🤷♂️ bu bölümü sen istemedin mi istedin sevmiyor musun seviyorsun ee ne laf yapıyorlar sen sakın kendinden vazgeçme kimseyi de takma kafana konuşsun dursunlar, bir gün kendi restorantın olunca da gelip derler ki hemşire olsaydın dünyanın parasını kaldırıyorlar bir restorant dan
Bölümü söylersen faydamız olabilir
Gastronomi
Kötü bir bölüm mü?
Tabi ki değil, nerede okuyorsun?
İstanbul'da özel bir Üniversitede
Önü açık çok güzel bir bölüm, akrabaların m4l sanırım
bölümün ne
Gastronomi akrabalarım Gastronom diyor
Çok mu kötü bir bölüm
Hayır bence cok zevkli bir bölüm Aşcı olacaksın ve yaptıgın işi seveceksin. Yaratıcı bir bölüm bunu akrabaların idrak edemeyecek.
bolum ne
Gastronomi akrabalarım Gastronom diyor
Kötü bir bölüm mü
yo neden kotu olsun
Herkes kötülüyor keşke hemşirelik seçseymişim
Hemşirelik daha iyiymiş diyorlar
Neymiş ki?
Gastronomi
Cahil oldukları için anlamıyorlardır
Evet hiçbir üniversite okumamışlar beni eleştiriyorlar
*Hiçbiri
Takma kafana