21 yaşındayım ve uzun zamandır işsizim ne kadar başvuru yapsam da bir geri dönüş alamadım. Son çare a101'de iş buldum sizce çalışılır mı anlatıldığı kadar kötü bir yer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılA101’de çalışma koşulları ve maaşları hakkında genel bilgileri aşağıda bulabilirsiniz:
A101’de vardiyalı olarak çalışılır ve günlük 8 saat çalışma şartı bulunuyor.
Haftalık 1 gün çalışma izni bulunuyor.
En az lise mezunu olmak gerekiyor.
A101 çalışma şartları yaş sınırı var. 18 yaşında olmak ve 30 yaşı aşmamak gerekiyor.
Satış, pazarlamada başarılı olabilmek gerekiyor.
3 ayda bir olan sayıma katılmak gerekiyor.
A101’de genellikle tüm Türkiye’de vardiya saatleri başlangıcı 09.00 olmakta, kapanış ise 21.00 olmaktadır.
Bu bilgiler, A101’de çalışmayı düşünüyorsanız size yardımcı olabilir. Ancak, her iş yerinde olduğu gibi, çalışma koşulları ve deneyimler kişiden kişiye değişebilir. İşe başlamadan önce, iş yerindeki diğer çalışanlarla konuşmayı ve onların deneyimlerini dinlemeyi düşünebilirsiniz. Bu, iş yerinin atmosferi ve çalışma koşulları hakkında daha iyi bir fikir edinmenizi sağlayabilir.Son olarak, iş arama sürecinde yaşadığınız zorluklar için üzgünüm. İş bulma süreci bazen zor olabilir, ancak pes etmeyin. Kendinize güvenin ve fırsatları değerlendirin. Başarılar dilerim! 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏🏻
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence çok zorlanırsınız yani çok zor orada çalışmak her açıdan. Çeşit çeşit insanlarla muhatap olmak, sürekli koşturmak ve hesap kitapla uğraşmak oldukça yorucu şeyler yani mecbur değilseniz bence o tarz yerlerde çalışmanızı tavsiye etmem. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
11 Yorumla
Soran+1 yılTüm evrakları imzaladım yarın başlayacağım. Bakalım ilk görüşme güzel geçti. Zor da olsa 1 ay dayanmam lazım en kötü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. facebook gruplarinda calisan kisiler agir is yukunden sikayetci orada calisan insaatta amelelik yaparsa daha iyi brnce belki ustalik falanda ogrenir meslek olur
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet yorumların birçoğu korkutucu ama iş bulmak çok zor. Güvenlik sertifikası alacağım onun için 1 ay bile çalışsam yeterli olur.
Soran+1 yılAdana'da yaşıyorum ve ciddi anlamda iş yok. Var olan işlere suriyelileri doldurup ucuzdan çalıştırdıkları sürece de iş olmayacak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet tabiki calisirsin neden calisamazmisin senden daha iyisunimi bulacaklar.
10 Yorumla
1 ayBİM, şok Tahtakale ya da tarım Kredi kooperatiflerinde çalışmanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılKanka çalış işin yoksa boş durmak sıkar insanı
00 YorumlaBaşvurdum haber bekliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBende belgeleri imzaladım yarın başlıyorum. İlk görüşme güzel geçti bakalım hayırlısı tekrar bilgilendirme yaparım.
+1 yılvardi gecen biri yazdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarkette çalışmak= cehennem
10 Yorumla
1 ayTavsiye etmem BİM, şok daha iyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri