Sizce? Bundan 4 aene sonrası için önü açık bir meslek dalı mı
Okunur
Okunmaz
Sadece şu branşlar (yorum)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce? Bundan 4 aene sonrası için önü açık bir meslek dalı mı
Öğretmenlerin tatilleri bayağı iyi. Gezmelere doyamayan biriysen haftada 3 gün tatil, 2 ay yaz tatili çok tatlı gelir insana. Ama maaşları çok düşük. İyi maaş alan bir partnerin olduğunu varsayalım, bu sefer de onun tatil miktarı seninkinden az olucağından birlikte sürekli gidilemeyeceği için yine olmaz.
Ama yok ben 4 gün kafamı şişirir 3 gün mayışırım kafasındaysan, maaş önemli değilse tabii ki olunabilir
Özeldede tatillerde maas verirlermi
Özelde tatil bile yok morq ne maaşı jfkfldldbdn devlet için yazdım bunları
Özel okullardan bahaediyorum slwmslwks
Tamam özel okul dediğin asgari ücrete haftada 6 gün köle gibi çalışılan ticare.. pardon eğitim yuvalrıdır.
Hay …. Sisteme slsmslsl
Gir devlete, kafa rahat. Yaparsın 3 gün tatilini misler gibi oohhh. Maddiyatta biraz sıkıntı yaşarsın ama küçük illerde çalışırsan geçimin daha rahat olur
Girişimci, iş kadını olmana izin veriliyor. Ama sistem genel olarak değişmedi kölelik hala var.
Efendi ol bizi çalıştır ırgatlar gibi. d
Odyometr okuyup kendi işitme cihazı merkezimiöi açsam acaba
O rahat bir iş tam kadın için oda
Param yok ama dlwlslwlslsls
Rahat iş kadın işi mi. Seni kınıyorum. Zor işleri bir kadın olduğun için başaramaz mısın yani
Sen sağlık okusun ben de makine mühendisliğinden mezun oluyorum bu sene. İki ortak tıp alanında hizmet edecek makineler üretiyoruz.
*okursun
Hayır canım estağfurullah ve bu şekilde düşündüğünüz için muhteşemsiniz❤️
Ben odyometri besyo öğretmenlik işletme iletişim fakültesi bunları düşünüyorum suanlık kskskslskwlsklws
İle de işsiz kalacam tutmayın beni kasiyer olucam diyorsun yani dmdmdm
Besyo iyi aslında, ataması falan rahat oluyor. Sporla aran iyi demi
Besyonun ataması nerede iyi
Paramedikte düşündüm
Daha cok odyometri paramedik besyo arasındaykm ha
Öğretmen, antrenör, kondisyoneri biliyorum. Ama daha bayağı bir meslek vardı. Calisthenics le uğraştığımdan besyodan bayağı bir konuştuğum oldu. kimle konuşsam iş bulma konusunda kafası rahattı yani. Ben onların yalancısıyım.
İş bulunur özellerde felan ama ataması yokki fazla
Orasını bilmem. Ben sana önermemi yaptım, sağlık oku ortak olalım dedim dinlemedin. d
Cevap
5Cevap
Atanması çok olan bölümler varsa ona bak. Yoksa 4 sene sonra Twitter'da yalakalık yaparak kadro almaya çalışırsın maalesef.
Ya evet tw camiası onlarla dolu
Bende çocuk gelişim öğretmeniyim anaokulu grubu. Verdikleri asgari ücret veya asgari ücretten biraz fazla. Bir de iki sınıf kitlemeye çalışıyorlar. Okuduğum güne geri dönebilsem, giderim meslek veya sağlık okurum
Öğretmenliğin her zaman önü açıktır, onu da yerini yapay zeka tutmaz bee uzun bi süre en azından, iyi bi öğretmen kazanır
Kadının bir mesleği olması güzel ama inan 30 yakın ataniyorsun branşa göre değişir tabi ama yinede bayan için iyi bir meslek
Hemşirelik nasıl
Hemşirelik dururken öğretmenlik okuma tabiki eğer puanın yetiyorsa hemşire ol daha güzel
Teşekkür ederiiimm😍
Olmaz önü zaten tıkalı işsiz kalırsın
Evet ya öyleymis
Evet ulkenin kasiyerlere de ihtiyaci var
Neden öyle dedin ya ajjsksks
Hemşirelikte var kafamda
Teşekkür ederim🤭❤️
Öğretmenli ölecekk bir meslek değil.
Ölücek gibi duruypr
Öğretmenliği seçtiğim güne lanet olsun
Aaaa nedenn
Temizlikçi öğretmenden fazla ücret alıyor yeterli mi?
Atandınız mı
Hayır meb de iş yaptım etüt deyim şu an
Etütte dahs mı fazla kazanc
Yok ufak harçlık çıksın sosyalleşmek özel ders çıkması vs için
Branş ne
Sınıf
Hocam sınıf atanıyor kolay şekilde
Atandığı yerlere bak ve çalışma koşullarına sorumluluğa bak
6 yaşında 30-40 kişilik sınıf ne yapacan?
Hocam yani tabi siz daha iyi bilirsniz
Bence okunmaz ya
Cidden mi
Mezun musunn son senen mi
Mezun
Ben de mezun senemde öğretmenlik çalışmıştım
Eee ne oldunu
Mat öğretmenliği😀
Okuyormusun
Evet kskdkcoc
Kacıncı sınıf
Gizliden cıkıyımı konuscaksan