Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşıma giricem 2 senelik ön lisans sağlık mezunuyum, öğretmenlik mesleğini şu aralar imreniyorum öğretmen olasım geliyor sizce geç kalmış sayılır mıyım 4 sene, diğer ay nişanım var 2 seneye evlilik düşünüyoruz bu sene hazırlansam seneye sınava girip kazansam 4 sene sonrada atansam nasıl olur? Hem kendime ayırıcak vaktim olur bu meslekte hem de cocuklarla aramı iyi tutarım ama cogunluk okuma diyor ataması zor yıgılma var diyor buda beni geri itiyor özel sektörde öğretmenlik nasıl aranamasam bile onu düşündüm. Ondada kurumsal yer düşündüm (sınav, final) yaz tatilinde maaşım kesilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun pls
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben öğretmenlik okuyorum bizim sınıfta var benden 4 yaş büyük birisi eğer gerçekten istiyosanız geç sayılmaz
Ne öğretmenliği
Fen bilimleri
Oda iyi
İyidir sen ne öğretmeni olmak istiyordun
Beden eğitim
Olur olur yaparsın başarılar 🙏
Belli başlı branşlar hariç atanamadığın için öğretmenlik yapamayabilirsin, özelde çalışmayacaksan tabii
Yaz tatilinde de maaş alamazsın
Hocam, özellerde yaz tatillerinde maaş kesintisi olmuyor diye biliyordum yani şöyle, asgariye iniyor diye biliyorum maaş
Zaten asgari alıyorsun
Bazen asgarinin de altında alıyorsun hatta tevrubesiz olduğun yıllarda asgari ile çalışman bir mucize öyle söyleyeyim
Yaz tatillerinde para vermiyorlar demek ki, üzücü ben kendi bölümümden atanmaya çalışayım o halde 22 yasındayım 26 da mezun olsam o saatten sonra geç kalmışlık hissi…
Aslında çok geç kalmıyorum dimi hocam?
Bence kimse hayata geç kalmaz herkesin kendine işleyen bir zamanı var hayata nerden baktığına bağlı, hedefin buysa yaşın bir önemi yok açıkçası
Siz öğretmenmisiniz hocam
Bıraktım özelde bir ara yaptım şimdi dans eğitmenliği yapıyorum
Peki siz ne öğretmenisiniz
Felsefe grubu
Hayır sakın olma git hemşire felan ol öğretmenlik atanması çok zor pişman olursun.
Hocam ama çok imreniyorum ya
Yav imrenmeye geç nerde okursun oku ne kadar başarılı olursan ol önünde KPSS var, aday sayısı çok alım çok az, gece gündüz çalışır atanırım diyorsan o ayrı sen bilirsin
Hocam zorunlu doğu görevi kaç sene?
Hocam ilkokula beden eğitim gelebilirmiş o yüzden dedim okusam mı diye
4 sene galiba.
Teşekkür ederim
Hiç tavsiye etmem öğretmenim hiç sevmiyorum
Ya ne öğretmenisiniz acaba?
Sınıf
Hocam ben beden eğitim düşündüm ya da özel eğitim
Bide atandınız mı hocam
Özel eğitim önü açık okuyabilirsin
22 yaş çok geç mi hocam
Hayır değil
Beden eğitimi önermez misiniz hocam? İlkokula beden eğitim gelebilir tarzı bişey duydum tabii ne kadar doğru
Böyle bişey var ama kesin değil o yüzden sen karar vermelisin
Sizce ne olur hocam? Merakımdan soruyorum
Pek bilgim yok
Ben de yaş 22 öğr okuyorum valla
Ne öğretmenliği
Matematik ben
Ben beden eğitimi düşünüyordum
Hmm sorun varsa cevaplarım
22 yastan sonra okumak mantıklımı