Arkadaşlar ben 30 yaşındayım. Üniversiteye hazırlanıp, okuduğum bölüm ile alakalı kendimi geliştirip, daha sonra gelecekte Yüksek Lisans ve Doktora yapıp ve en sonunda da kariyer yapmak istiyorum... Açık konuşun sizce mantıklı mı? Değer mi yapmaya?
Arkadaşlar böyle bir karar aldım sizce değer mi? bir + katar mı sizce? Yoksa zaman kaybı mı olur? İnanın ilerletebildiğim kadar ilerletmek istiyorum kendimi...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçinme işi nasıl olacak?
Zaman kaybı mı olur diyorsunuz? Gelecek anlamda bana bir + falan katmaz mı sizce?
Okuduğun bölümün değecek bi bölüm olması gerekir
Aklımda bir kaç bölüm varda, siz mesela ne önerirsiniz? Benim aklımda İnşaat mühendisliği var ilk sırada?
Mühendislikler güzel bence. Bilgisayar falan da olabilir
Hocam benim amacım, okuduktan sonra da devam etmek, YDS, ALES girip, YL falan yapıp sonra Doktora ile üniversitede öğretim görevlisi olarak kalmak istiyorum. Geç kalınmış olmaz değil mi?
Geç ya da erken diye bişey yok bence :)
Yok şu anlamda dedim geç derken, evlilik, aile kurma, işte gelecekte emeklilik falan filanı kast ettim
Hocam kazanç edinebileceğiniz bir gelir getirici iş varsa hepsi hallolur bence.
Hocam bana tavsiyeleriniz ne olur mesela? Hiç bu toplara girme, git bir yerde iş bul çalış falan mı dersiniz? Bu konuda Tereddütleriniz var mı mesela?
ailem her konuda yanımda sizce bu iyi olur mu?
Bence olur hocam. Yani yüksek lisans vs için diyemem ama em kötü mezun olur kendi işinizi kurarsınız
YL, Doktora için neden tereddütleriniz var? Torpil falan diye mi? Yaştan dolayı mı?
Torpil hocam. Oralarda çok dönüyor diyorlar
Hocam her şeyi geçtim, sonuç olarak bu düşündüğüm şeyler bana bir şeyler katar mı? Kişisel gelişim olarak? Mesela okurkende ingilizcemi de geliştireyim diyorum.
Katar tabi ki hocam bence gayet güzel düşünüyorsunuz
Hocam mesela siz önerirsiniz? Okuduktan sonra şunu yap, ya da şunu yapma falan gibi?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!