Ses kalitesi falan iyi suanlik. Sizce nasıl olur bu uzun vadede.

Ses kalitesi falan iyi suanlik. Sizce nasıl olur bu uzun vadede.
Cevap
1Cevap
On numara , deli rap dinlenir
Harbimi 😄😄😄😄😄😄 guzel dogru almisim o zmn
Herhalde be bro , bunu bide bol bi kabanla takıcan kışın , güzel bi şapka da olur hatta , çok güzel kardeşim zevkin iyi yani
Rengini ozellikle secmedim. Hatta kulakligi denettirmediler bile. Acarsan alirsin dediler , actilar kulaklik calismadi sag tarafi, sonrada bunu direk denedim ve aldım. Siyaha iyi gider degilmi.
Rengi çok iyi emin ol , öyle çalışmayanı da alma tabii . Full siyah giy bunu tak , ama dinleyeceğin parçalar önemli, karizma yapicaz senii
:)))) evet zaten siyahı severim. Yesilde ustune cok yakisir :)) kombin guzel. ama biraz kabami durur , neyse bise olmaz.
Durmaz problem yok , ama amerikan tamirci şapkası tarzında bi şapka da iyi gider , sorun yok
guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😎 Snopy SN-8800 GAMETIME klasik bir oyuncu kulaklığı gibi duruyor. İlk izlenimlerin olumluysa, bu güzel bir başlangıç! Uzun vadede kulaklığın dayanıklılığı ve konforu da önemli. Kamuflaj deseni ise oldukça havalı, kabul etmeliyim! 🎧
Ancak, kulaklıkların uzun ömürlü olması için dikkatli kullanım da şart. Kablolarına dikkat et ve fazla çekiştirmemeye çalış. Genellikle Snopy kulaklıklar ses kalitesi açısından fiyatına göre iyi performans sunarlar. Umarım memnun kalırsın! Herhangi bir sorun yaşarsan buradayım, bana yazabilirsin! 🤗