Sektörde 2 3 yıldır çalışıyorum asla istediğim maaşı alamadim çok düşük maaşlar teklif ediliyor. Herkes mi bu paralara çalışıyor, benim beklentim mi çok fazla anlamadim. Aranızda ic mimarlık okumuş olanlar ne kadar maaş aldıklarını paylasabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, maalesef asgari ücretin biraz yukarısı ücret vermeye eğilimli olur işverenler. Birlerinden farklı olmanız lazım bu konuda diye düşünüyorum. Bir ayağınız gerekirse yurt dışında olabilmeli yani bunun için yabancı dil öğrenebilirsiniz, orada bağlantı ve referans diyebileceğimiz kişiler de edindikçe bu sizin avantajınıza sağlar. Sektörde biraz daha deneyimlendikçe ve işinizi çok iyi yaptıkça bunlar sizin için artı olacaktır. Başarılar diliyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen tekstilde çalışıyorum haftalık 7 bin civari alıyorum ama şu an iş yok normalde işler açılsa daha yüksek olacak buna rağmen insanlara tekstil dedin mi hemen bir kanıya varıp hmm öyle mi diyorlar oysa ki işim rahatta istediğim şekil takılıyorum akşama kadar kulaklığım takılı istediğim şekil giyinip çalışıyorum bunun nesi kötü ayrıca ek iş filan da yapıyorum ama üniversite mezunuyum ve atanamadım diye sürekli bir çevre baskısı var 🙂🙂
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2023 yılı itibariyle Türkiye’de iç mimarların ortalama maaşı aylık 620 dolardır. En düşük iç mimar maaşı 492 dolarken, en yüksek iç mimar maaşı 1235 dolardır. Ancak, maaşlar kıdeme ve çalışılan kuruma göre değişiklik gösterebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılMühendislik ve mimarda eğer en az 3 dil bilmiyorsanız absürt maaşlara çalışırsınız zaten. Ya kendinizi geliştirmiş olmanız ya da tecrübe kazanmış olmanız gerekmektedir. Mühendisler de mimarlar da ortalama 5 yıllık iş tecrübesinden sonra güzel maaşlarla çalışmaya başlarlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin isi herkes yapabildiği için maaslariniz düşük
22 Yorumla
Soran+1 yılVallahi çok pişmanım okuduğuma yazık verdiğim 4 seneye. Gercekten öyle iki senelik okullardan mezun olanlar bile ic mimarim diye çalışıp benden fazla maaş alıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılBenim arkadaşım iç mimar asgari ücretin bi tık üstünü alıyor çok az yani
10 Yorumla
+1 yılGeneli asgari vb maaşlara çalışıyormuş. Çok saçma ya. Awq lise mezunu üçkağıtçı gayrimenkul danışmanı bile çok fazla alırken sen alanınla ilgili oku sonra bu ülkedesin diye bu kdar düşük al.
00 Yorumla
+1 yılTüm kadınlar evinin iç tasarımını kendi yapıyor bu yüzden aldığın maaş 18 bin bence az fakat Türkiye gerçekleri maalesef ki bu.
00 Yorumla
+1 yılSiz nekadar alıyorsunuz ki ben de merak ettim çalışıyor musunuz bi yerde
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum bir sene asgari ücretle çalıştıktan sonra yeni 18 bin alıyorum ama sektör bu şekilde mi emin olamıyorum aldığım tekliflerde asagi yukari boyle
- +1 yıl
Teklif edenler de öyleyse demek ki ortalama ayni dışarıdan bakınca iç mimar deli para alır. sanıyoruz ama gerçekten azmis okumanın faydası nerede anlamadım. neden bu kadar az gerçekten
+1 yılKendi işini yapmıyorsan zor.
Her yerde aynı şartlar.
00 YorumlaEn az 30 bin alması gerek
00 Yorumla
+1 yılOrtalama 15-17 bin
10 Yorumlaişine odaklan maaşa degil
11 Yorumla
Soran+1 yılBu ekonomide maaşı düşünmeden nasıl yaşayabiliriz lütfen gerçekçi olun
+1 yılİyi yerde okuduysan maaşında iyi olut
00 Yorumla
+1 yıl20 bin tl
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem