Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben playi p şekilde düşünmem kader seni o yollardan geçip o tecrübeleri yaşamanı istemiş sende yaşayıp o carktan kurtulmuştur oraya kadar girmek kadar çıkmakta farklı bir yaşamı seçmekte olduğunu deneyimlerin yaşamışsın hamile kalınca yeni bir sorumluluğa girmiş ve eşin aldatmış ancak burada sen ve çocuğun babasının sorumluluğu var artık çözümü baba ile bulmanız gerekir diye düşünüyorum. Çocuğa daha iyi bir gelecek hazırlamak için ikinizde gayret göstermesi gerekir inşallah aranız düzelir çocuk mutlu bir aile ortamında büyür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Cok itici herkesle yatar pis işler yapar yuzune bakmaya değmez para için bedenini satar haram günah nedir bilmezler ahlaksizlaklar cunki evlenmeyi birak sevgili bile olmam o tiplerle
Bkz: pavyon da çalışmış kiz en değerli seyi para olarak görür kendinin bi onemi yoktur
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir soru çünkü bu tür yerlerde çok para için çalışanda var kader kurbanı olanda var kadının burdaki duruşuna bakmak lazım eğer o güveni hissederse bir adam neden evlenilmesin o kişinin oraya nasil ne şartlarda çalıştığını bilemeyiz her şey insanın başina gelebilir arada o güven oluştuktan sonra her şey olur evlilik de yapılır çocukta yapılır bana göre
03 Yorumla- +1 yıl
Kadın olarak bu yorumu yapmak kolay
- +1 yıl
@Gülgibierkek niye öyle dedin ki neden zor olsun ki
- +1 yıl
Çok ayrıntı var hangisini diyeyim.. hırsızlık yapmıs olan adama evinin anahtarını teslim edip güvenir nisin? Ben artık temizim değiştim desede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimse orada severek isteyerek çalışmıyor gadası
Hep bir mecburiyet söz konusu00 Yorumla
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yıl- Pavyonda ne is yaptigin onemli tabi. Yine de en masumu bile somu olarak para icin karakterini ve disiligini kullandigi icin o ise saygim yok. Calisan kisilerin de normal insanlardan farkli olmadigini dusunuyorum. Iyisi var kotusu var. Her pavyon calisanina beden iscisi diye bakmak da cahilce...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana göre pavyonda çalışmak sıkıntı değil , ancak işin evlilik tarafında , kimse pavyondan tanıştıgı biri ile evlenmesin. birincisi kadının geçmişini bilen erkek ilerde mutlaka rahatsız olur. ikincisi , o erkek yarın pavtondan baska kadın begenir. bu alemin dışından birini bulabilirsen en ala
10 YorumlaPavyonda çalışan kadınla evlenip mutlu evlilik sürdüren tanıdıklarım var. Bence karakteri saglamsa geçmişi ne olursa olsun geleceği değişebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBencede çok doğru ben evlendim öyle çıktm ama fazla sürmedi evliliğim şuanda ayrıyız
Soran+1 yılYok artk kimseye güvenim kalmadı kimseyi istemiyorum hayatımda
Soran+1 yılNasıl bi çözüm bulabilirdin
Soran+1 yılBir psikologa ihtiyacım var hamile halimle aldatılıp terk edildim
pavyonda çalışmış kadın diye bir şey yoktur, tanıdığım, bildiğim, sevdiğim kadın vardır, onun da geçmişi değil benle birlikte kim olduğu önemlidir.
00 YorumlaHiç o tür yerlere gitmedim. Gitmem de. Kadınların orada kendi istekleri ve rızası ile çalıştığını düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılYani önyargılar olur elbet ama tanımadan bir şey diyemeyiz
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bende önyargılarınız nedir onu merak ediyorum
- +1 yıl
Yatmış kalmıştır ya da değişik tiplerle takılmıştır içkici küfürbazdır vs vs kötü olumsuz şeyler ama sadece düşünce ve tahmin
Soran+1 yılAynen bende başlarda o tür kadınları yargılıodum vs insan başına gelmeyince anlayamıypr
- +1 yıl
Ya dedim ya ben bilmiyorum sadece düşüncem böyle tanıştığım kişiye göre değişir kimsenin günahını almam yani bilmediğim bir şey hakkında ve inanki pavyona hiç gitmedim bile ve merakta etmedim. Sadece bir tanıdığım vardı pavyondan biriyle evlendi sonra boşandı
Soran+1 yılBende evlendim boşandım
- +1 yıl
Hadi ya çocuğun var mı
Soran+1 yılHamileyim doğumuma az kaldı
- +1 yıl
Anladım acaba o olabilir mi dedim bir an ama değil onun çocuğu büyüdü 😄
Soran+1 yılKimden şüphelendinki😀
- +1 yıl
Şüphelenmek değil hani dedim ya tanıdık vardı evlendi boşandı diye belkide o olabilirsin dedim 😄😄 ama o kadın Gerçekten güzeldi ama küçük sayılırım ben o zamanlar😄
Soran+1 yılNe yani bana çirkinmi diyorsun😀
- +1 yıl
Yok ya niye diyim ben pek anlamıyordum o zamanlar pavyon falan diyorlardı da ya kız güzeldi pavyon neki falan diyordum 😄 bide ben ayak seviyorum o kızın ayarı çok güzeldi 🤣 yüzü de güzeldi herhalde dedim bu pavyonda güzelleri işe alıyorlar
Soran+1 yılYani orası öyle çirkinleride alıyorlar önemli olan o kadının iş yapması
- +1 yıl
Yani olabilir sende sevmemişsin çıkmışsın ordan ne güzel. Oralar düzgün yerler değil insana gözden uzak düzenli bir hayat lazım
Soran+1 yılEvet orası öyle ama bu ekonomik şartlarlada bu hayat çok kötü
- +1 yıl
Valla çok haklısın son derece zor ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama senin bu yola düşmek yerine biriyle evlensen daha iyi olmaz mıydı sizin öyle bir şansınız var bizde o da yok biz h2er türlü bir kadına bir şeyler vadeymeliyiz ama kadının hiç bir şeyi olmasa da evlenip ev hanımı olabilir 😄
Soran+1 yılEvlenip çıktımda noldu çocukla ortada kaldım😀
- +1 yıl
Ya tabi orası oyle ama olan oldu artık 😄 belki de daha iyi bir başlangıç seni bekliyordur bilinmez 😄
Soran+1 yılYani bakalım😀
- +1 yıl
Hadi bak bakalım ama yeniden evliliğe sıcak mı bakarsın bilmem
bir şey düşünmüyorum hayatında başarılar dilerim
10 Yorumlahayatta zorluklar yaşamış biri olarak düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka bir iş tercih edilebilirdi çoğu kişi hoş bakmiyor bu bir gerçek, kimsenin hayat hikayesini bilemeyiz orası ayrı da
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası öyle ama bu işin parası güzel o para eline tatlı gelince insan bidaha bırakmıyor ama ben bıraktm
Cevap sahibi+1 yılSenin adına çok sevindim güzel bir hayatın olur insallah
Soran+1 yılAmin inşallah
Önyargılı olunmalı. Hep bu önyargılar bozuyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek istiyorum. Hatta hayat kadınlığı dahi yapmış olsa. Tertemiz bir sayfa açmaya karar verdiyse geçmişi benim için önemli değil. Yeter ki bana sadık kalsın ve yalan söylemesin.
00 Yorumla
+1 yılPavyona düşenden kadın olur, ama pavyona giren erkekten adam olmaz. Kısa ve net.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmişinde yaşamış ve yaptığını yanlış olarak görüyorsa bişey düşünmem
026 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu kişi hayatını ve fikrini değiştirmiş mi? iyi yönde
Soran+1 yılNasıl yani anlamdm
Cevap sahibi+1 yılöyle yerde çalışmanın doğru olmadığını anlayıp kendine daha güzel bir hayat kurmuş mu yani
Soran+1 yılKurmaya çalıştım olmadı ama çalışmayıda bıraktm zaten
Cevap sahibi+1 yılneden mesela?
Soran+1 yılEvlendim ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılyine deneyin yılmayın...
Soran+1 yılArtk geçti yaa
Cevap sahibi+1 yılbence değildir emin olun
Soran+1 yılAldattı benş hemde hamile halimle
Cevap sahibi+1 yılbu konuda size bişey diyemem maalesef uçkur herşeyden önce geliyor artık insanlara yetinmeyi kaybetmiş insanlar
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılyaşınız kaç? çocuk 1 tane mi
Soran+1 yılEvet oğlumuz var 19 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılbenimde bir oğlum var benzer durumdayım sizinle, oğlunuz yeni mi doğdu
Soran+1 yılYok doğacak az kaldı 1 ay belkide daha az
Cevap sahibi+1 yılbu aşamada mı ayrıldınız? yazık olmuş
Soran+1 yılEvet maalesef benim için çok zor bi durum
Cevap sahibi+1 yılbi kadının en zor ve duygu durumunun en ağır olduğu bir zaman dilimi allah yardımcınız olsun şu an nasıl yaşıyorsunuz peki aileniz destek veriyor mu
Soran+1 yılEvet ailemle yaşıyorum şuanda başlarda çok ağlıyordum yeni yeni kendimi toplarladm birz
Cevap sahibi+1 yılüzücü bir durum rahmetli eşimden biliyorum bu süreci gerçekten zor
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anne olmak kolay değil
Cevap sahibi+1 yılbirde beni düşünün tek başıma atlattım o süreci :D
Soran+1 yılSeninkife çok zor bi durum inşallah bende atlatabilirim
Soran+1 yılBakalım inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılParası çok olanlarla dışarda görüşme yaptığın oldu mu
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide
Cevap sahibi+1 yılAma görüştüm ben 😏😏
Soran+1 yılO sana gelen kadına bağlı knk
Cevap sahibi+1 yılSen pavyoncu değilsin ya
Soran+1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi+1 yılParayı gören eve de geliyor hatta kendi evine bile davet ediyor
Soran+1 yıl2 bol için bedenimi satacak kadar düşmedim
Cevap sahibi+1 yılBen senin ne olursan olsun pavyoncu olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılSana kalmış kendimi sana inandırmaya çalışcak deilim pavyonvuda deilim zaten çıktım alemden
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafa kızlar muhabbeti sohbetleri sarar alıcam birtane açıcaksın viskiyi muhabbet yapıcam ohhh
02 Yorumla
Soran+1 yılDimii en güzeli:)
Cevap sahibi+1 yılTabikide ön yargılı olmasınlar bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok para gidiyor geçen 25 bin ₺ param gitti zor iş bu arada
00 Yorumla
+1 yılİçlerinde karakter olarak harika kadınlar var. Konya ve Antalya da tanissam ciddi düşünürdüm.. ama bırakmış olmasi lazım
00 Yorumla
+1 yılAmbalajı açılmış şeker misali konan çok olur ha ama pavyonda ne iş yaptiginada bağlı
00 Yorumlagece seni tikmeden o kapıdan kim bırakır
12 Yorumla
Soran+1 yılÇokta güzel o kapıdan çıkıyorum her şey sana bağlı canm
+1 yılİş yani normal karşılarım
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle olunmalı
- +1 yıl
Pek takma illakş kendşne köre kafa dengi birini bulursun
+1 yılKonsomatris olduğunu düşünürüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖleydim zatem:)
- +1 yıl
Anladım.
+1 yılHic bisi. Ne alaka ka ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmm hiçni yk
- +1 yıl
yani sonucta kimseye yaptigin bir kotuluk yok..
- +1 yıl
Erkekler para etse uu neler yapardi
. bu acidan bak derim
+1 yılGercek mi soyluyosunuz trol degil dimi soru
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil
- +1 yıl
Nasil başladı ilk ise
Soran+1 yılGezmeyi eğlenmeyi içmeyi seven biriydim zaten gittiğimiz bi mekanda öyle teklif ettiler deneyelim dedik başladık işte
- +1 yıl
Nasil memnun musun severek yapiyomusun isini
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım ordan çıkmıştır kendini kurtarmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıktm evlendim ama ayrıldım
+1 yılNeden başladığını hep merak etmişimdir
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu işe para için girmedm eğlenmeyş gezmeyi içmeyi seven bi insandm sonrasında bu işi denemek istedik arkadaşlarımla öyle oldu sonra eve para getirince ailemde beni adam yerine koydu paran olmadığı sürece ne dostun vardır nede bieşyin
- +1 yıl
Ailen ne yaptığını biliyor mu
Soran+1 yılHayır ne işte çalıştığımı bilmiolardı cafede çalışıypr olarak biliyordu
- +1 yıl
Şu an?
+1 yılKaç yıl çalıştın
011 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 ay felan çok uzun sürmedi zaten
- +1 yıl
En fazla 50 kişi olmuştur
Soran+1 yılNasl yni
Soran+1 yılKimseyle olmadm sadece biriyle oldum onunlada evlendim çıktm alemden ama ayrıldık
- +1 yıl
Himmmm
- +1 yıl
Yüzüne mi vurdu
Soran+1 yılHayır hiç vurmadı
- +1 yıl
İyi bari
Soran+1 yılOrası öyle ama ayrıldık hamile halimle aldatıldım
- +1 yıl
İğrenç
Soran+1 yılÖyle
+1 yılOrtamı hep merak etmişimdirr
04 Yorumla
Soran+1 yılOrtam çok güzel tabi paran varsa:)
- +1 yıl
Param var da kapalıyım ya
Soran+1 yılAşko kapalılarda geliodu müşteri olarak çalışanda tanıyrm özel hayatında kapalı ama mekanda açılıo
- +1 yıl
Götüreyim seni
Masanın altında oral yaptığınızı
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur olunmasa orada çalışılmaz herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak duracağım biri. Bu kadar
020 Yorumla
Soran+1 yılNedeni var mı
Cevap sahibi+1 yılPavyonda çalışmış biri ile ne işim olur? Bırak orada çalışanları oraya gidenlerden bile midem bulanıyor
Soran+1 yılHerkes aynı değil bu kadar önyargılı olma bnce
Cevap sahibi+1 yılPavyonda çalışmış biri eğer gerçekten pişman ise bir şey diyemem ama genelde önyargılı yaklaşırım ister istemez. Ayrıca o ortamda bulunan otolar dışında pavyonda çalışan biriyle ciddi yuva kurmak isteyen birinin olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılYalnız canım ben evlenip çıktm bu alemden
Cevap sahibi+1 yılevlendiğin kişi de senin gibi bir tiptir kesin canım
Soran+1 yılAyrıldık zaten😂
Cevap sahibi+1 yılEvet senin gibilere genelde kibar efendi biri lazım yoksa iki taraf baskın olunca o ilişki olmaz
Soran+1 yılAldattı beni hemde hamile halimle yksa bana karşı uslübü felan iyiydi
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında evlendin ki şu an kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18 yaşında evlendim şuanda 19 yaşındaym
Cevap sahibi+1 yılReşit olmadan mı pavyonda çalıştın? Daha küçüksün hala
Soran+1 yılYo reşitken çalıştım girip çıkmam bir oldu zaten
Cevap sahibi+1 yılBen seni yaşı büyük biri sanıyordum daha yaşın küçük pişman olup ayrılan iyi olmuş bidaha yapma öyle bir hata
Soran+1 yılYok zaten bu bana iyi ders oldu kimseye güvenilmiyor artk ayrıldm ama olan doğucak çocuğuma olucak
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcısı olsun neden olan doğacak çocuğuna olsun
Soran+1 yılAilesi olmıcak bi kere babasından hep ayrı kalıcak
Cevap sahibi+1 yılÇok dert etme bunlar çok önemli şeyler değil sen onun hem annesi hem babası olursun zaten yaşın çok genç ileride evlenirsin seninde güzel bir yuvan olur onunda
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum oğlum bana yeter
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi Allah hakkında hayırlısını eylesin
Olabilir ne olarak çalıştın
01 Yorumla
Soran+1 yılKonsluk yaptım ne yapabilirim
+1 yılBoş insan
10 Yorumla
+1 yılSıkıntıyok dostumm var
00 Yorumla
+1 yılnormal. ben kişiliğe bakarım
00 YorumlaNe kadar kazanıyor acaba? Diye düşünürüm
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılkader mahkumu
00 Yorumla
+1 yılKralsin
00 YorumlaYorum yok
00 YorumlaParalı asker
013 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYani kimse orada senin 2 muhhabet etmene bakmazki bu iş böyle
Soran+1 yılBende öleydim knka:)
Soran+1 yılValla saymakla bitmiyordu gelen geçen aşık oldum diodu bende sana aşık oldum diodum yalanlar bitmez😂😂
Soran+1 yılAlkol dahi istesen fıçı bira getiriolar😂
Soran+1 yılÖyle walla bende mekan açmayı düşünüyorum😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılzinhar günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakesin
00 Yorumla
+1 yılGörmek şaxım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri