Sarhoş insanlarla uğraşmak çok zor heleki o sapık olanlardan boş boş teklifte bulunanlardan bana göre değil ters bi insanım ben gelemem böyle şeylere gelemiyorumda zaten
Ne alakası varki adam gelip seni elleyemez ya da boş boş konuşamaz bunlar yasak zaten bu şekilde yapan adamların ileri dereceye giderse mekan sahipleri döverek dışarı atıyor
Ordaki bayanları işe gelen müşterilerle sohbet muhhabet etmek canım açık konsluk yapılan yerlerde var yasak ama normalde benim çalıştığım yerde yapılmıyordu yapanıda kovuyorlardı zaten bu şekil isteyen adamlarsa eskorta gitsn pavyonda ne işleri var orası sadece eğlence mekanı
Yani aslında benle arkadaşım eğlencesine yapıyorduk bu işi hatta bize bu işi eğlenerek yapan tek siz yapıosunuz gibi konuşuyorlardı sonra ailesel sıkıntılar oldu arkadaşım bırakmak zorunda kaldı bende öyle bıraktm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sıradan kadın olduklarını düşünüyorum. Kimsenin ne yaşadığıni bilemeyiz.
Aynen orası çok doğru
İnşallah mecbur kalmamıştır zevk alarak yapıyordur saygı duyarım
Bende
Anla ne diyimki kendi kararı sen ne açıdan soruyorsun?
Ben çalıştım yani kötü bi düşüncem olmadı ordaki her kadın aynı değil sadece bunu iyi anladım
İş bulamadin mi abla?
Bu da bi iş kardeşim
orada napıyordunki abla?
Müsterilerle muhhabet sohbet ediyordum bide alkol içiyordum canım başka bisey yapılmıyor
İyi kolay işmiş niye devam etmiyon abla
Sarhoş insanlarla uğraşmak çok zor heleki o sapık olanlardan boş boş teklifte bulunanlardan bana göre değil ters bi insanım ben gelemem böyle şeylere gelemiyorumda zaten
İyide pavyonda çalışıyorsun ne yapmalarını bekliyorsun adamların?
Ne alakası varki adam gelip seni elleyemez ya da boş boş konuşamaz bunlar yasak zaten bu şekilde yapan adamların ileri dereceye giderse mekan sahipleri döverek dışarı atıyor
O zaman adamlar canım mı Niye oraya geliyor Cidden saçma bir yermiş pavyon
Ordaki bayanları işe gelen müşterilerle sohbet muhhabet etmek canım açık konsluk yapılan yerlerde var yasak ama normalde benim çalıştığım yerde yapılmıyordu yapanıda kovuyorlardı zaten bu şekil isteyen adamlarsa eskorta gitsn pavyonda ne işleri var orası sadece eğlence mekanı
Allah yardımcıları olsun
Aminnn insanlarla uğraşmak zor heleki sarhoşlarla
Çalışanın derdi para kazanmak karnını doyurmak iken müşterilerinki igrenclik
Evet hiç sorma ya
Tahmin edebiliyorum bir dönem barda çalıştım
Yani bide bayanların işi çok zor inşallah hepsi kurtulur ordan
İnşallah zaten tahmin ediyorum dedim anlıyorum demedim evet bayanların işi daha zor ve hiç biri severek isteyerek yapmiyorduk
Yapmiyordur
Yani aslında benle arkadaşım eğlencesine yapıyorduk bu işi hatta bize bu işi eğlenerek yapan tek siz yapıosunuz gibi konuşuyorlardı sonra ailesel sıkıntılar oldu arkadaşım bırakmak zorunda kaldı bende öyle bıraktm
İstisnalar kaideyi bozmazmis
Yani orası öyle
Sanırım deli dolu çılgın birisi var karsimda
Pavyonda çalıştıklarını düşünurum
Biz bunu hiç düşünemedik aşkom
Hiç bir şey düşünmüyorum
5 parmağın 5 i bir değil
Aynen
Angara ve angara havaları
Tabiyaaa vazgeçilmez angara havaları
Bu soruyu genel olarak mi soruyon
Evet