Aranızda devlet memuru olan var mı tıbbi sekreterlik için atanmak istiyorum fakat bu mülakatlar nasıl oluyor neler soruluyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tıbbi sekreterim. Mülakat yok Kpss ile atanıyorsun. KPSS'yi kazandıktan sonra arşiv soruşturması başlıyor. Bu süreç 1 gün ile 6 ay arasında değişiyor kişiden kişiye. Başka sorun var mı?
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir hastaneye atanınca bölümlere rastgele mi seçiliyor peki
Hangi hastaneye atandığın önemli. Normal küçük devlet hastanelerine atanırsan polikliniklere veriyorlar kalıyorsun. Nadiren acil düşer. İdari kısımda görev yapman zor. Ama şehir hastanelerinde rotasyon oluyor. Sürekli yerini ve hastaneni değiştiriyorlar. Bazen de sürgün ediyorlar :d ben başhekime kamu işçisi amirim sorumlum olamaz yasaya aykırı ben bu kızı sorumlu olarak kabul etmiyorum diyince, hastanemi değiştirdiler 😀 ama çok iyi oldu. Ayrıca şehir hastanelerinde genelde ya idari binada çalışırsın ya da klinik, yatan hasta katları , arşiv gibi yerlerde. Doktor'un yanında oturmuyorsun
Hastane değiştirmek derken, kule değişiyor. Şehir hastaneleri 5-6 hastanenin birleşimi oluyor. Yani hepsi aynı kampüs içinde hepsi yer altından birbirine bağlanıyor ama dışarıdan bakınca hepsi ayrı binalar sanıyorsun.
Devlet hastanelerinde otururlar ama şehir hastanelerinde pek oturmazlar. Şehir hastaneleri yarı özel yarı devlet olduğu için memur olmayan sekreterler de var ve Doktor'un yanına onlar oturuyor.
Ya çok iş bilmiyorum. Daha önce özel sektörde de çalıştım özel sektöre göre iş yoğunluğu yüzde 90 daha az. Ama birimden birime değişiyor kimi çok yoğun kimi çok rahat. Ama genel olarak rahat, maaşı iyi. En basitinden memursun tonla hakkın var.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Aranızda devlet memuru olan var mı tıbbi sekreterlik için atanmak istiyorum fakat bu mülakatlar nasıl oluyor neler soruluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tıbbi sekreterim. Mülakat yok Kpss ile atanıyorsun. KPSS'yi kazandıktan sonra arşiv soruşturması başlıyor. Bu süreç 1 gün ile 6 ay arasında değişiyor kişiden kişiye. Başka sorun var mı?
Bir hastaneye atanınca bölümlere rastgele mi seçiliyor peki
Hangi hastaneye atandığın önemli. Normal küçük devlet hastanelerine atanırsan polikliniklere veriyorlar kalıyorsun. Nadiren acil düşer. İdari kısımda görev yapman zor. Ama şehir hastanelerinde rotasyon oluyor. Sürekli yerini ve hastaneni değiştiriyorlar. Bazen de sürgün ediyorlar :d ben başhekime kamu işçisi amirim sorumlum olamaz yasaya aykırı ben bu kızı sorumlu olarak kabul etmiyorum diyince, hastanemi değiştirdiler 😀 ama çok iyi oldu. Ayrıca şehir hastanelerinde genelde ya idari binada çalışırsın ya da klinik, yatan hasta katları , arşiv gibi yerlerde. Doktor'un yanında oturmuyorsun
Barkod falan da kesmiyorsun. Bunları şirket elemanları yapıyor
Bazı hastenelerde doktorun yanında çalışan görmüştüm o yüzden
Sürekli hastane değişmekte yorucudur
Hastane değiştirmek derken, kule değişiyor. Şehir hastaneleri 5-6 hastanenin birleşimi oluyor. Yani hepsi aynı kampüs içinde hepsi yer altından birbirine bağlanıyor ama dışarıdan bakınca hepsi ayrı binalar sanıyorsun.
Himm anladım teşekkürler
Devlet hastanelerinde otururlar ama şehir hastanelerinde pek oturmazlar. Şehir hastaneleri yarı özel yarı devlet olduğu için memur olmayan sekreterler de var ve Doktor'un yanına onlar oturuyor.
Hesap kitapla vezne disindaysan çok işiniz oluyor mu aram iyi değil de bu yıl kpss ye girmek istiyorum şansımı denicem 🤗
Ya çok iş bilmiyorum. Daha önce özel sektörde de çalıştım özel sektöre göre iş yoğunluğu yüzde 90 daha az. Ama birimden birime değişiyor kimi çok yoğun kimi çok rahat. Ama genel olarak rahat, maaşı iyi. En basitinden memursun tonla hakkın var.
Bende yeni mezunum😂 dediğim gibi hesap kitapla aram iyi değil ve özelde ayaktanda hep hesap işi. Özelde başlayıp devlete atanmak nasip olsun🙏🤗
Özelde çalışmak istersen yardımcı olabilirim. Bizim hastanenin özel olan şirket kısmına aldırabilirim. Ama asgari ücret veriyorlar.
Anladım yine de teşekkürler
Bu bilgiler için
Rica
Mülâkat yok puan ile ataniyorsun
Teşekkürler
Sağlık bakanlığında mülakat olmuyo
Anladım teşekkür ederim 🤗
Soracağın varsa takip edebilirsin :)
Tds de mülakat yok
Teşekkür ederim
Rica ederim başarılar