- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılKalite kontrol işi ürünlerin veya hizmetlerin kalitesini denetleyen ve iyileştirmeye çalışan bir iş alanıdır. İşte kalite kontrol işinin nasıl olduğuna dair bazı temel bilgiler:
**Nasıl Çalışır:**
- Kalite kontrol görevlileri, ürünlerin veya hizmetlerin belirli standartlara ve kalite gereksinimlerine uygunluğunu değerlendirirler.
- Kalite kontrol işi, ürünlerin imalat aşaması sırasında, son ürünlerin üretildiği noktada veya hizmetler sunulduğu sırada gerçekleştirilebilir.
- İşçilik, malzeme, ölçüm araçları ve süreçler gibi faktörleri denetleyerek hataları veya eksiklikleri belirlemeye çalışırlar.
**Zorlukları:**
- Kalite kontrol işi, titizlik ve dikkat gerektiren bir iştir. Hataları veya eksiklikleri tespit etmek için özenli bir çalışma gerektirir.
- Ürün veya hizmetin karmaşıklığına bağlı olarak, kalite kontrol işi zaman alabilir.
- Kalite kontrolcüler, birçok farklı ürün veya hizmeti değerlendirmek zorunda olabilirler, bu da çeşitli bilgi sahibi olmayı gerektirebilir.
**Eğitim ve Beceriler:**
- Kalite kontrol görevlileri genellikle ilgili bir alanda eğitim almış veya deneyime sahip olmalıdır.
- İyi bir gözlem yeteneği ve analitik düşünme becerileri önemlidir. Detaylara dikkat etme yeteneği büyük bir öneme sahiptir.
- İletişim becerileri de işin bir parçasıdır, çünkü hataları veya eksiklikleri diğer departmanlara veya yöneticilere bildirmeleri gerekebilir.
Kalite kontrol işi kolay veya zor olabilir, bu işin karmaşıklığı ve sorumlulukları işin türüne ve sektöre bağlı olarak değişebilir. Ancak kalite kontrol, ürün veya hizmetlerin kalitesini sağlamak için önemli bir rol oynar ve hataları önlemek veya düzeltmek için vazgeçilmezdir.
01 Yorumla- +1 yıl
Öğrenip alıştıktan sonra her iş kolay.
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlacağın ücret seni memnun etmezse sabah 10 akşam 5 lay lay lom bile çalışsan bir süre sonra sıkıyor. Aldığın para senin tatmin edince mesai saatleri dışında dahi iş düşünüyorsun 👍 ar-ge çalışanları uyku, yemek, wc hatta duşta bile işle ilgili bir şey bulup çözüm üretmeye çalışıyor. 😂😅🤣🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılÜretimden üretime değişir diye düşünüyorum. Her işin kendine göre zorlukları oluyor
00 Yorumla
+1 yılKalote kontrol bizim işimiz
06 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi kalite kontrol yapıyorsunuz
- +1 yıl
Evet gida paketleme üzerine hem üretim hem kalite
Soran+1 yılZorlukları var mı peki
- +1 yıl
Var sorumluluk alıyorsunuz işinize sahip çıkmak lazim kontrol konusunda ciddi olmaniz ve bilgili olmamlniz lazim ama hiç bir iş yeri size biliyorsanız bile size hiç birseyi emanet etmez illa bilir kişi ile 1 hafta falan gezersin işi öğrenene kadar
Soran+1 yılDaha önce çalıştığım yerdeki kalite kontrol yapanlar sürekli iletism halinde ve başları ağrıyordu sorumluluk almaktan Otomabil üzerine kontrol yapicam ama insallah çabuk alışırım sorumluluk almakta zor
- +1 yıl
Hangi marka özel degilse
Kolay ama hep aynı şey
00 YorumlaKolay yan gel yat ekstra is yaptirmazlarsa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacağın sektöre göre değişir yavrum
00 Yorumla
+1 yılöçalışmak isteyene her iş kolaydır
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kolay
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri