AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Hiçte değil valla eskide kaldı senin o dediğin
Ben memurlara hiç sevmiyorum ayar oluyorum hatta ne kadar iş bilmez insanlar varsa hepsi memur
torpil yüzünden öyle yoksa memurlar iyi ülke şartları maalesef 👍
Şöyle maaşı 50-60 bin olan bir kadın olsa evlenilir. Diğer türlüsü aç karnını doyurur.
Evi ve arabası varsa olur evlen kaçırma, evi yoksa uzak dur.
İYİ BİR MESLEK ARKANDA DEVLET VAR. ÖNCELİĞİ PARA OLANLAR İÇİN.
Bırakın bu kalıpları artık. Meslek kriter değil adam mı değil mi ona bakın biraz da.
Algıya bak arkadaş ne alaka karakter meselesi tamamen ne garip bir algıymış gerçekten 🤦🏼♂️
hayır ben erkekte pek memurluğu tercih etmem. hayat boyu aynı statüde maaş alacak ve aynı konumda kalacak. bence memurluk kadınlara ideal.
Senin için de aynı şey geçerli sabit birini yükselen erkek ister mi sanıyorsun
@met96 kadınların kendi ayakkaları üzerinde durması gerekiyor ve maalesef ki bu zamanda erkeklere güven olmuyor o yüzden garanti işi olmalı.
Ama memurluk da az kazanıyorlar tayin çıkıyor doğu görevi oluyor ben ticaretle uğraşıyorum memur dan daha iyi kazanıyorum ve memur bir kadını hayatım da istemem Mimar olabilir diş hekimi olur kendi yerini açarız ya da iyi kazanan kuaför salonu olan bir kız olabilir ama memur kızlar şanslı değilse memur kocaya muhtaç
@met96 senin tercihin o. benim tercihim ve düşüncem de farklı.
Aynı statü de kalacağın işte olma bence kendini geliştirmeye bak memur olursan işin zor sadece tavsiye ediyorum iyi geceler.
@met96 maalesef benim alanımda özel sektörde kölesin ve işverene muhtaçsın. atanmaktan başka şansım yok benim.
Anladım kolay gelsin
Uzak durulması gereken erkektir. Her şeyi satın alabileceğini düşünüp gereksiz ego ve patlama yaşarlar herkes bir değil ama çoğunluk böyle
Maalesef para her türlü kazanılır ailler sürekli bir işi olsun diye güvenip verirler ama kişilikte önemli
Düzenli işi olan, karakteri olan erkek evlenilecek erkektir
Aslında olay şu memuriyet iyi yaşam şartları arasında gözüküyor aile babası falan hikaye yani konu tamamen duygusal 💸
yani memur da ne memuru bende adliyeye gittim teyze oğlunun yanına 2 km yürüyerek gittim vay nasıl yürüdün de yani yürümek bile büyük geliyor
Sorumsuz hiç bir işi yapan kendini geliştirmeyen kişilerin dolu olduğu yerdir memurluk kafasi çalışan kendine güven kişi memur olmaz
babam memur, aile baskısı yaşıyorum gerisini sen anla çok disiplinliler somurtkanlar
Yok gardasim memurla evlenilmez evlendik gördük ebemizi
Memurluk eskisi gibi süksesi olan bir meslek değil artık. Günümüzde seçilme sebebi azıcık aşım kaygısız başım zihniyetidir. Evlenilecek erkeği sadece meslekle seçmek pişmanlık yaratabilir
Zamaninda minibusu olan oyleydi donra ssk baykur simdi de memuriyet bakalim garanti hayat kurtarma bir sonra yasanacak jenerasyonda ne olacak bence yazilimciymis kacirilmaz cocuk fakan dicekler.
Siz cikariniz olmadan erkege bakmaz misiniz istemez misiniz
Erkekleri para makinesi olarak görmek doğal değil
Ama maalesef oyle görünüyor, sorudan da anlaşılacağı üzere
Haggsdjjz alakası yok ya
Evlenilmeyecek erkek demektir.
Eski eşin memur muydu 😂
@Amsvrmtn0707 hayır
Öyle söyleyince nebileyim bende bu şekilde düşündüm 😅
Ac kopekler icin ideal
Eveett te Asker poliste memur en baba aldatan meslek 😅
Ne alaka
Cidden niye böyle ya bu durum?
Seviyosa esini nie aldatsin ki
@mahir1g bilmiyorum onlara sormak lazım. Ben de duydum bunu da. Asker polislerde var bir şeyler olmasa bu dedikodu çıkmazdı🤷
Bazi askerler eslerini yqnlarinda goturmuyolarmis acaba yokluktan mi
Asker olup nadir sadık insan gördüm
@mahir1g gittikleri yerler daha kötü değil mi doğu falan. Nasıl olsun ki? Bence capkinlar orada toplanmis hep ondandır. Benzer kisilikteki insanlar orada toplanmıştır yani sonra da böyle bir yayilti çıkmıştır ortaya
Onlar yapmak istedikten sonra dogu bati farketmez ortamlari hep erkek belkide ondandir muhabbetler falan birbirlerini cekiyodur die dusunuyorum kotu arkads kurbani olunabilir
Neden sence nadir sadık insan görmen? sebep nedir yani
Öbürleri o zaman boşa mı yaşıyor yani imal eden satış yapan vs kişiler boş insanlar mı yani o algı saçma bir algı o zaman
Alakası bile yok bence tabiki iyi bir meslek olsun istenir ama tamamiyle bir mesleğe göre de hareket edilmez
valla memurun parası yemesine yetmiyo evlenemezde ztn konuşmaya gerek yok eğer almayadaysa düşünme evet diye bağır
almanyadaysa düşünme direk evet 😂
Güvenilir, saygılı, tutkulu, eğlenceli, çalışmayı seven, sana değer veren, komik erkek evlenilecek bir adamdır.
Aile babası olmakla mesleğin ilgisi ne ki?
Memur değil de evrimin erkek lazım bana.
Evcimen
öyle düşünen varsa zır cahildir zaten
Babam için öyle 😂
bence değil
eğlenceli tipler olmuyor
Memur erkek beş parasız erkektir boş ver :))
hayır evlenilmeyecek erkektir
Hayır uzak durulacak meslek grubu
Memur demek garanti para demek başka bir şey değil
Sezen Aksu : eskidendi çooook eskiden 🎶
Yok yahu garanti maas demek sadece
kime göre neye göre ama
Maalesef toplum algısından ibaret.
hayır tabikide
Evlenilcek erkek var mı ki
Yok
Evlenilecek kız var mı
@bayram511 O da yok
Evlenirsin seninle ilgilenmez sende bna verirsin 🙃
Bence insanin meslegi bu tür konularda yeterli değıl.
Yani daha düzenli hayattan kaynaklıdır bu algı bence
memur evlenmesinmi 😊
Kadınların gözünde evlenilecek değil 'yolunacak erkek' olarak görünür memur erkekler
Garanti maaş kurumsal iş
bazilarina gore oyle
Cok sacma bence bu yeterli bir sebep degil
Saçma bir düşünce yapısı.
Önceden memura kız vermezlermis şimdi evet
Bunu diyenlere beyin nakli
Yok beeee cimri olur memur kılı kırk yarar
Kişiliğine karakterine bak önce
Saçma ama evet öyle artık
Bu devirde daha ne istiyorsun
Adayın var mı buldunmu? Memur
Biz erkeklere harbi yazık ya.