Bir insanın evlenilecek insan olması için hangi özelliği/özellikleri olması gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınların yazdigu yorumlara inanmayın hepsi yapan söylüyor kesin ve net! :) arkadaşlar bakın bunlar böyle istiyor tamam mı karşısına aynı istediği gibi birisi çıkıyor sonra bu durumdan sıkılıyorlar sıradanlık sıkıyor bunlari ya da rutin olan seyler sıkıyor. Paralı ve hergun story atıp orada burada olan boş bir aktifligi olan erkek bunlar için renkli ve canlı geliyor istemeseler cekiyor onlari. Parası ve arabası varsa her meseleyi kendi içlerinde çözer bunlar. Bu zamanın kadınlarının içi boş bakın linç yicem biliyorum ama net diyorum size hepsinin içi boş 😄
06 Yorumla- +1 yıl
Evet bu kadar uzun ve boş yorum nasıl yapılır örneğini bize göstermiş oldun. Teşekkür ederiz
- +1 yıl
Vallahi çok haklı bence adam, nerde bi keko serseri var hep onların peşindeler sanırım eril enerjileri ve onları ulaşılması gereken biri gibi görüyorlar
- +1 yıl
@kurmanci06 haklı değil çünkü ben öyle değilim
- +1 yıl
- +1 yıl
Herkes kendine yakışanın yanında
En İyi Cevaplar
Yangg_lee
Xper 1
1 dk
Sevecegim erkek Jisung, minho, bangchan, seungmin, changbin, felix, hyunjin, jeongin, jake, niki, jungwon, jay, heeseung, sunghoon, sunoo, soobin, taehyun, beomgyu, kai, yeonjun, seonghwa, yunho, yeosang, san, mingi, wooyoung, jongho, seungkwan, dk, woozi, joshua, jeonghan, mingyu, vernon, s. coups, wonwoo, the8, hoshi, dino, jun, yoongi, namjoon, jungkook, hoseok, taehyung, jimin, jin, gunil, jungsu, gaon, o. de, jun han, jooyeon, suho, lay, baekhyun, xiumin, chen, d. o, chanyeol, kai, sehun, jacob, sangyeon, younghoon, hyunjae, q, new, kevin, juyeon, hwall, sunwoo, eric, juha kyeon degilse tercih etmiyorum.03 Yorumla- +1 yıl
Bi başını, bir de sonunu okudum. Gerisini gereksiz buldum üzgünüm 😂
- +1 yıl
:)
+1 yılİşte benim sorum! Kendinin ve potansiyelinin farkında olan, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, kendini çok iyi yetiştirmiş -aile terbiyesinin ötesine geçerek kendini yönetebilen- olan, öğrenmeye ve öğretmeye açık, maneviyat olarak gelişmiş ve gelişmeye devam eden, evliliğin anlamını da gerekliliklerini de bilen, sorumluluk ve bilinç sahibi, her daim dürüst, saf ve eğlenceli olan, merhametle ve çocukla harmanlanmış bir kalbe ve zihne sahip olgun karakterli bir insan. Aklımdakileri en kısa bu şekilde özetleyebilirdim sanırım.
Böyle de kek tarifi vermişim gibi hissettim bütün malzemeleri karıştırıyormuşuz gibi 🤭
43 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özetledin bence. Katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1) İslam dinini hakkıyla yaşıyor olması
2) Saygısını, sevgisini yaşıyor ve hissettiriyor olması..
3. Kişiliği, karakteri sağlam, liman olabilecek durumda olması..11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
74Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de gerçekten seven aşık olan insandır.. olgun mantıklı eğlenceli aynı zaman da karakterimiz de uymalı
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kolay bir şey değil bunu önce kabul etmesi lazım sorumluluk bilincinin farkında olması lazım öyle canım istiyor diye olacak şey değil iyice düşünüp kafada tartıp hazırım demesi lazım ayrıca evleneceğin kişinin sınırlarını bilmen lazım hassas olduğu şeyleri öğrenmen lazım ona göre her hangi bir tartışmada ne yapman gerektiğini bilmen lazım bu çok önemli ve tartışmalarda kendi açından bakmamak lazım sürekli hatalıysan bunu düşünüp karşıya iletmek lazım bir süre sonra evlilik bir açıdan gelişimdir her tartışma bir gelişimdir biz insanlar normal hayatımızda ders çıkarıyorsak evlilikdede ders çıkarabiliriz bazı şeyleri daha iyi duruma güçlendirmek için manevi açıdan böyle düşünüyorum maddi açıdan ise her hangi bir sorun olacağını düşünmüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel açıklamışsın. Teşekkürler
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık aşk ve sevgi denilen kavramları bir insanda bulabilme ihtimaliniz %1 veya %2 bandında diyebilirim rahatlıkla.
Çoğu insan zaten evli. Evet resmi olarak bir nikah yok fakat ben bir otelin resepsiyonunda çalışan biri olarak gün boyu gelen insanların veya gece konaklayan insanların çoğunun evli olmadığına birebir şahidim. Gelen insanların %90'ı, 18-25 yas araliginda ki genç kizlar ve sevgilileri.
Evlenmeden herkes herşeyi yaşıyor ve bunun adına bizim toplumumuz aşk diyor. Birbirini seven insanlar eskiden utanırlardı seni seviyorum demeye.
Kime sorsanız doğru insanı arıyor. Doğru bir kadın, doğru bir erkek olsa evlenecekler. Ama kendileri yanlış, mesele bu. Kimse ben ne kadar doğruyum demiyor.
Ne diyelim, Allah herkesin kalbi nasılsa öyle insanlar çıkarsın karşısına..
31 Yorumla- +1 yıl
Amin. Böyle şeyler görünce benim midem bulanıyor açıkçası. Ben ahlaki yönden kendim gibi biriyle evlenmek isterim ama gel gelelim böyle olan insan sayısı çok çok az maalesef. İnsan güvenemiyor kimseye
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle İzmir'de sizin gibi inançlı kızların olabileceğini hiç düşünmüyordum.
evleneceğim kız benim gibi biri olacak bunu çok iyi biliyorum onun İçin yaşantıma dikkat ediyorumbu sitede ve reel hayatta herkes birbirine çelme takmakla uğraşıyor şunu unutmuyorum her yerde iyi insanlar var
hepimiz iyi insanlar olmak İçin çabalayalım ki iyiyle karşılaşalım
pisliği ahlaksızlığı destekleyen bir toplumda huzur mutluluk bereket haya edep kalmayacağı aşikar
bitene değil bitmeyene , aşık olalım her an var olana o Allah (Cellecelalühu)
aşkı öyle dar kalıplar içerisinde tasvir edenler kendi pisliğinde boğulurken kimseyi yanında bulamazlar
selametle
23 Yorumla- +1 yıl
Beni tanıyorsunuz galiba? Neden gizli olarak yaptınız böyle bir yorum?
Cevap sahibi+1 yılhayır tanımıyorum
bu soruyu herkes soramaz
onun İçin affınıza sığınarak profilinize baktım
orada paylaştığınız güzel sözlerinizden hareketle bu sözleri paylaştım
selametle- +1 yıl
Anladım. Peki teşekkürler size de
+1 yıl

Cevap görselde
32 Yorumla- +1 yıl
Eig
- +1 yıl
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
+1 yılEvlenilecek insan olarak düşünmekten önce evliliğin ne demek olduğunu düşünmek önemli bence. Evliliği çıkar kapısı olarak görüyor insanlar, kapağı nasıl nereye atarsam kârlı olurum diye bakıyor. Sanki şirket kuruyorlar, daha iyi bir ortak buldukları zaman da hemen yeni ticari ortaklık kuruyorlar, tabii eski ortaklığı bitmeden yeni ortakla hatta ortaklarla gizli kapaklı yeni ilişkiler kuruyorlar. İğrenç insanlar doldu ülke. Evliliğin hayat ortaklığı olduğunu unuttu insanlar. Bu saatten sonra zaten herkes hayat ortaklığını unutsun na, hh bulurlar bu saatten sonra, bulabilecekleri ortaklık ancak ortakları daha iyisini bulana kadar sürer
010 Yorumla- +1 yıl
Ben saçma sapan, çıkar ilişkisi çabasına giren insanlardan bahsetmiyorum ki. İnsanın olduğu her yerde böyle saçmalıklar oluyor zaten. Evliliğin ne demek olduğunu bilen insanlar bu bahsettiğin zihniyetten uzak olan insanlardır zaten. Sen onlara bakacaksın
- +1 yıl
O zaman evliliğin tanımını bilmesi ve hayat ortağı araması sırtını yaslayacak birini araması ve karşınsındaki sırtını yasladığında duvar olmayı bilecek biri olması ve vefakâr ve fedakâr olması yeterli aslında ama dediğim gibi ben böyle birini ömrümde maalesef görmedim
- +1 yıl
Yaşın kaç abi senin
- +1 yıl
40ım bulabilsem bulurdum bu zamana kadar
- +1 yıl
Hayırlısı olsun. Bu işlerin yaşı olmuyor genelde pek
- +1 yıl
Olmaz tabiki ama kendimi o kadar şanslı görmüyorum
- +1 yıl
Olasılıklar, şans dediğimiz şeyler aslında tamamen hurafe. Hayat olasılıklar çerçevesinde yaşanmıyor. Bazen binde 1 ihtimal dediğin şeyin başına geldiğini görüyorsun. O yüzden hiçbir konuda bu kadar emin olma bence
- +1 yıl
İnşallah diyeyim o zaman 😊🙏
- +1 yıl
Amin diyelim o zaman :)
- +1 yıl
Amin 🙏😊
+1 yılBirbirini her ne olursa olsun dinleyen, birbirinin sorunlarına çözüm üreten, birbirlerine karşı içi dışı bir olan, tartışma bile yaşasa yılmadan sonunu tatlıya bağlayabilen, finalde "sana ölürüm, özür dilerim gülüm" deyip içimin yağlarını eriten adam olmalı.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana göre söyleyim; bir insan 'biz bilinci' içinde taşıyan sorumlulukları alabilen, başkasından beklentiye girmeden değer vermek en çok kendini sevmeli kendini değer veriyorsa başkalarından değer görür farkındalık sahip olmaktır. Bir insana Sevgi saygı güven duygusunu kişiliğe sahip olmaktır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak noktalarımız olması, Kızlarla bi alası olmaması lazım çünkü olan adamdan bi halt olmaz evlenmeyi hak etmiyorlar.
Şurda yanlış yapıyorsun desin kocam olduğu için onu ciddiye alırım, beni geliştirsin öyle boş beleş biri olsun istemem, ben tartışmayı seviyorum benim dilimden anlasın. Eğer öyle biriyse tam evlenilecek adamdır.10 Yorumla
+1 yılBu bir anda verebileceğin bir karar değil. Mantık evliliği yaparsan karşındaki insanı istediğin özelliklere göre seçebilirsin.
Duygusal anlamda güzel giden mutlu bir evlilik istiyorsan karşındakinin çabasına , sana değer vermesine, sevmesine bak derim. O kişiyle her anlamda uyuşmak zorunda değilsin, karakter yapılarınız farklı olabilir. Verdiğiniz tepkiler aldığınız kararlar farklı olabilir. İşin içinde sevgi varsa çaba da oluyor. İlişkinin devamında birbirinize göre törpüleniyorsunuz , birlikte büyüyorsunuz. Hayat sevdiğin insanla çok daha kolay oluyor.10 Yorumla
+1 yılAtalarımızın da dediği gibi "Kadının iyisi yoklukta, erkeğin iyisi varlıkta belli olur." Benimle kuru ekmek yer mi bu kız, her şeyimi kaybetsem benimle kalır mı diye bakarım. Çünkü kavga edilir, tartışılır, yüzde yüz uyumlu olamazsın. Önemli olan bence sadakat ve aynı yola baş koymak.
10 YorumlaEvet herkes şöyle olsun böyle olsun diyor bakıyorsun vayy be buda benim gibi düşünüyor harika evleniyorsun sonra maskeler çıkıyor içinden onun için bana göre evlilik günümüzde çocuk oyuncağına döndü aşk sevgi gibi sözcükler artık bir hikayeden farkı kalmadı maalesef
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılkişilik karakter özelliklerine girmeye hiç gerek yok. insan yontulabilir. fayda sağladığı yeri de terk etmez.
yani karşılıklı beklentilerini karşılayabileceğin bir kişi senin için evlenilebilecek kişidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Yontulabilir kısmına katılmıyorum. İnsanlar kolay değişmezler çünkü
+1 yılNe secersen sec. İnsanlar işine gelmeyince değişir. ya da vazgeçer. O yüzden bu seçimler biraz boş.
17 Yorumla- +1 yıl
Güvensizlik kokan bir yorum. Haklılık payın var evet
- +1 yıl
Kimseye guvenemezsin. İstersen dene yani.
- +1 yıl
Güvenebildiğimi kim söyledi ki zaten 😒
- +1 yıl
Seninde güvenin kırıldı yani?
- +1 yıl
Kırılmadı parçalandı baya
- +1 yıl
Ooo güzel hikayeye benziyor. Dinlemek isterim
- +1 yıl
Yok sağol
Sorumluluk sahibi olan ve ne istediği net olan birisi evlenilecek insandır kısa kesmek gerekirse..
29 Yorumla- +1 yıl
Ama gel gelelim etraf ne istediğini bilmeyen insanlarla dolu
- +1 yıl
Sen hiç uyumuyorsun galiba
- +1 yıl
Ha pardon doğru yaa saat 8 e geliyor sorry
- +1 yıl
Bazen gece bazen gündüz çalışınca benim hatlar karışıyor bazen 😌
- +1 yıl
:)
Birlikteyken iyi hissettiğin eğlenebildiğin buna el kızartmaca oynamak falan da dahil 🤭 4 saat de geçirsen 5 saat de 6 saat de ne kadar vakit geçirirsen geçir sıkılmadığın kişi olabilir bu kişi öyle zannediyorum ki🤔🤔
10 Yorumla
+1 yılBen çevremde ki ilişkilerden şunu gördüm.
Güzellik yakışıklılık hepsi yalan. Sadakat yalan. Sadece 1 seçenek var. Oda güvenle başlıyor. Karşılıklı güven tam oturduğu zaman, sadakat da geliyor aşk da geliyor ömürlük sevmelerde geliyor.
Güven!10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadık, sorumluluk sahibi, anlayışlı, komik, nerede nasıl davranacağını bilen, kafa olarak olgunlaşmış ve pişman etmeyecek biri. Da işte tüm bu özellikler bir kişide toplanmaz zannetmiyorum o yüzden gidiyorum🥲
10 Yorumla
+1 yılInatçı nazlı olmicik Felsfe psikoloji vb konuları seven kız
13 Yorumla- +1 yıl
Enteresan bir kriter. Normalde insanlar inatçı kisilikleri pek sevmezler
- +1 yıl
Bence sevmiyorum zaten
- +1 yıl
Hee ben yanlış anlamışım
+1 yılÖncelikle seni sevmeyi bilmeli sadık sevecen kendini yetiştirmiş biri olmalı
Namazı olmalı hamarat biri olmalı
Bunları isterken kişinin kendisinde de olmalı bunlar tabi20 YorumlaAile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Erkek için güzel merhametli kadın için yakışıklı zengin avuca sıgar söz dinleyen karısına aşık anasını babasını sallamaya karı sözü dinleyen mal gibi bişey
50 Yorumla
+1 yılKendini artık evlilik için hazır olduğunu düşünmeli ve o yüzde geliştirmiş olmalı. Bazı insanlar kendilerinden ve sorumluluklarından kaçmak için evleniyor, sonra da mutsuz oluyorlar.
10 YorumlaBir kadın çizerdim , bırakıp gitmeyen.
Sesini duysam, sesine sarılabileceğim bir kadın. Yanında da olsam özlem duyabileceğim , uzaklar da olsa yakın edebileceğim bir kadın.
Bir kelebeğin kanatları rüzgârı yaratır mı bilmem , ama nefesiyle çiçekler açtıran bir kadın.10 Yorumla
+1 yılMerhamet arayın para değil annesine kız kardeşine nasıl davranmış ne kadar saygılı ne kadar cömert ona bakın kendinize yakışanı size ayna olanı alın.
21 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle yapmışsın herhalde
Beni sevmemesi
Her an gidecekmiş gibi davranması
Beni kullanması
Manipüle etmesi
Arada dövmesi
Ve tehlikeli şekilde çok ama çok yakışıklı olması.214 Yorumla- +1 yıl
Şaka heralde
- +1 yıl
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
Psikolojik işte. Sende mazoşistlik var galiba. Acıyı bu kadar sevmenin altında yatan şey de çoğu şeyi acı çekerek öğrenmiş olman olabilir. Belli bir süre sonra o acı alışkanlık haline gelir ve onu aramaya başlarsın. Bence sen yine de bir destek al
- +1 yıl
Sen bilirsin.
- +1 yıl
Onu bilmem de mazoşist olduğu kesin
- +1 yıl
Gurur duyarım @Mabollaaa
+1 yılBenim için evlenilecek insan; sevmeyi bilmeli , şevkati olmalı, olgun düşünen ve aile olabilecek, güvenebilecegim biri olmalı.
20 Yorumla
+1 yılEfendi ne istediğini bilen iki dünya içinde çaba sarfeden bana da biseyler katacak biri olmalı
20 YorumlaYani kişiliği karakteri oturmus kendini eğitmiş değer veren ilgi gösteren gordugundede değişmeyen empati yetisi olan vicdanlı merhametli olmasi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst ve net olmalı. Kafalar ve görüşler, mizaçlar da uyuşuyorsa zaten kaçırmam. Ama her şey karşılıklı olmalı.
10 Yorumla
+1 yılYüzünden konuşmasından gülüşünden belli olur zaten ilk buluşmada bunun Bi tanımı olmaz o an karar verirsin BU KADIN BENİM EŞİM OLMALI DIYE
10 Yorumla
+1 yılSorumlulugunu bilen, sevgi saygi kiymet bilen, yeri geldi ozur dilemesini gonul almasini bilen, eglenmesini bilen vs vs biri
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorumluluk alabilecek biri olmalı. Anlayışlı, dinlemesini de anlatmasını da bilmeli. En önemlisi sevmeli, sevilmeye uygun olmalı
10 YorumlaTaşındığım her yerde çiçek açacağım, çiçekler açtıracağım düşüncesine sahip olması ve bu yönde hareket etmesi
10 Yorumla
+1 yılEvlilik aşık olduğun insanla yapılmalı bence yoksa evliliğin bi anlamı yok
20 YorumlaSaygılı olsun olgun olsun soğuk kanlı olsun bide beni çok sevsin evlenelim
20 YorumlaÖyle bir özellik yok bence aşık olduysam evlenilecektir benim için
20 YorumlaAnnesinin şeytanla iş birliği yapmaması evlenilecek insan demektir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. 5 sene sonra kendimizi iyi bi yerde görüyorsam evlenilecek insandır başka tanımı yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evliliğe hazır olan insandır. Ekstra bir açıklaması yoktur.
10 Yorumlasaygılı olması ve tabii ki saygının karşılıklı olması.
10 YorumlaEmpatiden yoksun olmayan, vicdanlı ve ileri görüşlü bir insan olmak.
10 YorumlaKolay sinirlenmeyen, pozitif ve olgun biri olmak lazim.
10 YorumlaKişilik Vicdan ve Zihniyet bakımından Medeni İnsanlık sınıfında olmalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsaygılı sadakatli sorumlu ve dürüst biri olmalı
10 Yorumla Bana gore evlenilecek insan yoktur o yuzden tanimi da yoktur evet tesekkurler
10 Yorumla👉kısa saçli olması ne çok ne çok uzun olması
👉Bilgi birikimi olması Fok balığı gibi konuşan ❌
👉Çok açık olmicak açık olsun boku çıkmasın
👉sorgulayan gerektiğinde karşılık veren ağirligini koya bilen
koyun gibi değil
👉büyük ihtimal evlenmem ama kriterler uyarsa bı duraksarim noluya diye Türkiye şartlarında böyle bulmak zor diye.
ben kendimi tamamen finansal özgürlüğe ve sağlikli yaşamaya vermiş durumdayım00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yanında mütlu huzurlu umutlu olduğun kişidir her şeyinle sana destek olan kuru ekmeğe seninle eyvallah çok şükür diyendir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buradaki hangi insan evlilikte başarılı olabilmiş ki. Kimi hiç evlenememiş kimi ayrılmış. Bence onların fikirlerinin tersini yapın.
01 Yorumla- +1 yıl
Yoo evlenip mutlu olan insanlara da denk geliyorum arada. Burada olmakla ne ilgisi var ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalanı olmayan kalbi temiz sevecen dürüst romantik ilişkide iyi olması hanzo olmaması
30 Yorumla
+1 yılSaygılı sadakatli ve merhametli olduktan sonra her şeyin cozulecegine inaniyorum.
20 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olsun yeterli. Zaten o oldumu vicdanli merhametli oluyor.
10 Yorumla
+1 yılSizi anlayan, ağladığınızda sizi teselli eden. Maddiyata takilmayan sizi siz olduğunuz icin seven kisidir. Ek olarak size bagirmayan vurmayan. Sizin iyiliginizi dusunen deger veren biri olmali sizi kisitlamayan özguveninizi dusurmeyen birisi.
10 Yorumla
+1 yılDinine bağlı ve Allah korkusu olması
411 Yorumla- +1 yıl
İnançtan bahseden nadir kişilerden oldunuz. Tebrikler
- +1 yıl
Öyle olması gerek çünkü evlilik ahiretlik için yapılır dünyalik olan çıkar amaçlıdır çıkar bittiği zaman sonu adliye olur ama birini Allah için seversen evlenirsin o ebediyen devam eder evlilik kısaca Allah için yapılır
- +1 yıl
%90 katılıyorum
- +1 yıl
Evlilik 1. derecede Allah'ın rızasını gözeterek yapılır ama bu tek başına bir kriter mıdır hayır. Tek başına bir kriter olsa dindar insan çok var ama hepsiyle evlenmek istemiyor insanlar. Böyle düşün. Çünkü herkes herkesle anlaşamaz. Huy, karakter, beğenmek, sevmek vs. bunlar da önemli
- +1 yıl
Tabi ilk kriter bu olması lazım sonra huyu ve karakteri diye devam eder
- +1 yıl
Aynen öyle 👍🏻
- +1 yıl
Din konusunun altına yatıp da evlilik yapan insanlar da çok pişman sadece bu kriter değil evlilik çok ince çizgidir bu çizgideki dengeyi bulmak gerekir öyle bir insan olmalı ki her baktığın da şükür edebilmeli ☺️
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
- +1 yıl
Ama öyle bir insan var mıdır, varsa ne kadar vardır tartışılır tabi
- +1 yıl
Vardır tabi neden olmasın ki nur süresi ve ahzap 35 boş boşuna inmedi bu konuşma çok uzat isterseniz özelden yazın ordan düşüncelerimizi paylaşalım?
- +1 yıl
Varsa bile çok az olduğu kesin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaygılı efendi çalışkan kendini geliştiren sorumluluğun bilincinde yardımsever anlayışlı
20 Yorumla
+1 yılSadık, kesinlikle benden başka erkek arkadaşı olmayan, aşırı açık giymeyen, yüzde yüz saygılı, güven veren. Aklıma bunlar geldi
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi ile kabul edebiliyorsan evlenirsin sadece görsel olarak değil, mantıksal olarak da kafa uyumu varsa on numara işte
00 YorumlaGüçlü ve kaslı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yapabilen, kıskançlık ile karşısındakini boğmayan, hayattaki tüm zorlukları ve güzellikleri tek değil karşılıklı yaşamasını bilebilen biri
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle baba evinde Doymuş olması lazım yani gözü Doymuş gözü doymamış insanı doyuramazsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Sadık olmalı , Gözü dışarada olmamalı bana çok güven vermeli bu konuda evlilik ciddi bir kurum
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem