• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Memur erkek "evlenilecek erkek" mi demektir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
37
Yapay Zekaya Sor

Öyle bir algı var, tam aile babası olacak tipler deniyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum sakin..
Memur erkek "evlenilecek erkek" mi demektir?
Babalık Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aloovera
    aloovera Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Öncelikle kişinin kendisi ilgisiz biriyse istediği kadar memur olsun, vakti olsun sen onu zorlamadıkça çocukla ve seninle ilgilenmez. Memur adam evlenilecek erkektir düşüncesine katılmıyorum. Önemli olan karşılıklı anlaşmak. Yapılan yorumlara gelecek olursak ben hiçbir meslek hakkında genelleme yapmam çünkü yaparsam mesleğini hakkıyla icra eden, aldığı parayı her kuruşuna kadar hak eden bir tane bile insan varsa ona haksızlık yapmış olurum. Bir mesleği karalamam demek, o kişiyi de hedef gösterdiğim anlamına gelir ve ben bunun vebalini bu dünyada ve öteki dünyada veremem. Bence birazcık aklı olan herkes öyle yapmalı ve çeşitli meslek gruplarıyla yaşadığı sorunları meslek grubuna yönelik bir nefrete dönüştürmek yerine dönüşümü dileyen pozitif mesajlar vermeli. Herhangi bir meslek grubu hakkında en ufak bir bilgisi ve vizyonu olmayan şahısların lümpen yorumlarını zavallılıklarına veriyorum. Kullanıcı adını bile göstermekten aciz, kendisine cevap verilmesine bile tahammül edemeyen o erkek ya da kadına soruyorum? Sen hayatında kaç tane öğretmenin dersine girdin? Birkaç soru çözüp diş hekimliği kazanınca öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği yapan insanları fütursuzca eleştirebileceğini mi sandın? Hangi hakla, hangi sıfatla? Neyin uzmanısın sen? Bir de bir taraftan kendini övmeye kalkmış ve diş hekimliğinin zor kazanıldığından bahsediyorsun orası da ayrı konu yani şimdi bir de burada ben de seninle aynı kefeye girip diş hekimliğini olumsuz eleştirmeyeceğim. O bölüme bile kimin sayesinde gittin sen? Bu ne nankörlük bu ne aymazlıktır? Yetişkin bir insan olsan sana cevap vermeyecektim ama sana acıdım be yavrucum. Mezun ettiğim öğrencilerim yaşındasın ve hiçbir şey yazmasam kendimi sorumsuz hissedecektim. Öyle canının istediği her yerde insanlara ve mesleklere bu tarz yorumlar yapamayacağını da bilmeni isterim. Yaptığın bazı meslek gruplarını aşağılamak, hedef göstermek, kamu görevlilerine hakaret... Hayatı boyunca kendi bir adım atmamış öğretmenlerinin mucize yaratmasını beklemiş birkaç kişi de yorumunu beğenmiş.

0
    5 Yorumla
    • aloovera
      aloovera
      +1 yıl

Evet bazı iyi liseler var, oraya iyi öğrenciler gidiyor, bu öğrenciler nasıl olsa yapıyorlar diye öyle yerlerde bazı öğretmenler tembele bağlayabiliyor, yani aslında lise iyi olmaktan çıkıyor, sadece yüksek puanlı öğrenciler orayı tercih ettiği için adı iyi lise diye kalıyor. Onun dışındaki liseleri görsen, oralarda birkaç gün geçirsen zaten bu öğretmenlerin devamlı aktif olup kendilerini geliştirmekten ve her yeni gün yaşanan yeni sorunlara karşı çözümler ve tepkiler geliştirmekte n zaten istesen de sırtını sandalyeye yaslayıp rahat oturamazsın. Yapan öğretmenin de öğretmenliğinden şüphe ederim. Sen istesen de öğrenci seni rahat bırakmıyor zaten ve bu güzel bir şey. Ergenlerin enerjisi karşısında tembel kalmak mı? Seni yer bitirirler. Daracık sınıflarda 30 35 kişiyle ne kadar tembel davranabilirsin? Müfredat, sınavlar, yeri geliyor öğrencilerin özel sorunları, zil çalıyor merdiven çık, zil çalıyor merdiven in, hun içerisinde bunu en az en az ama en az 10 kez yapmak, uzun uzun merdivenleri, hadi babam her ders yoklama al, hadi babam her biri ayrı kültürle büyümüş gençleri disipline et, hadi babam ders anlat, anlatmayana bir daha anlat, hadi babam her birini tek tek derse kattır, hadi babam nöbet tut, tenefüslerde sorun çıkaran öğrencilerle uğraş, sonra yorgun yorgun tekrar derse gir.. bunlar sadece şu an aklıma gelip de buraya yazabildiklerim.. Bir de yazamadıklarım var... Öğretmen o ladsr sene okuyor, o kadar yeterlilik sınavlarından geçiyor, ömrünü hayatını veriyor ama yine de size göre öğretmen tüh öğretmen tu kaka.. Ber meslekte yok mudur çürük elmalar vardır ama bu sizin genelleme yapacağınız anlamına gelmiyor. Her mesleğin bir onuru, şerefi haysiyeri vardır.

Yorumla
    • aloovera
      aloovera
      +1 yıl

Öğretmenlik mesleği masa başı bir iş değildir ve gerektiğinde 24 saat yapılan bir meslektir. Öğretmenlik stresli bir iştir yıpratır, soldurur ama yine de işini aşkla yapanlar için güzeldir, vazgeçilmezdir. Parası için yapılacak bir meslek değildir. Tek motivasyonunuz maaşsa asla ama asla yapamazsınız. Masa başı işi yapanları da kötülemeye hakkınız yoktur. Masa başında çalışıp bu işin de zorluklarını görmedikçe saçmalama hakkınız yok.

Yorumla
    • aloovera
      aloovera
      +1 yıl

Şahısları değil, sistemleri eleştirdiğiniz vakit bir arpa boyu yol alırsınız.

Yorumla
    • aloovera
      aloovera
      +1 yıl

Yoksa öyle millet uzayda tür atarken siz birbirinizi yer durursunuz. Herkes kendi işini düzgün yapsa zaten kimsenin kimseyi ısırmaya vakti de kalmaz.

Yorumla
    • Adamlikfarki
      Adamlikfarki
      +1 yıl

Branş ne

Yorumla

En İyi Cevaplar

• crecher
    crecher Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Yani memurlar neden bu kadar gömülmüş anlamadım ama bu yorumları yapanların büyük bir kısmının kıskançlık ve kibirden dolayı bu yorumları yaptıklarını düşünüyorum. Ben memurum, müfettişim denetim alanımız çok geniş ve dinamik kendini geliştirmen gerekiyor sürekli daha doğrusu sen istemesen de gelişmek zorunda kalıyorsun işini düzgün yapmak istersen. Gelişmeyen var mı? Büyük çoğunluk. Genelde düşük puanlarla atanan bir memur zorda olsa kapağı attık hadi yatalım artık kafasında. İyi puanla atananların (bence 90 üstü) sürekli gelişmeye üretmeye meyilli olduğunu gördüm. Ha her yüksek puan alan böyle midir? Tabii ki değil. Hatta yine büyük çoğunluğu bu bilgi bana ömür boyu yeter deyip bırakıyor her şeyi ama bunların çalışmamış hali bile ATANAMAYIP özelde çalışanlardan kat kat daha iyi. Son olarak kafaları rahat o yüzden tembelleşiyor cümlesine de katılmıyorum. Evet zaten kafamız rahat olsun diye devlete girdik daha az çalışalım diye girdik bu bizi daha sorumsuz yapmaz. Daha az çalışıp aynı kazanmak tembelliğe itmez eski kafalılık tembelliğe iter. Yoksa düz işçiler 12 saat çalışıyorlar o zaman onlar daha çok sorumluluk sahibi.

5
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Yaptığı iş kişinin karakterini yansıtır. Memur diyince aklıma masa başında oturan biri geliyor, sabit bir işi yapan her gün aynı şeyi yapan, biri geliyor. problem çözme yetisi gelisemeyen biri aklıma geliyor. Kendini geliştirenler lafım yok. Ben memur değilim, sürekli farklı bir arıza çıkıyor karşıma... her gün farklı insanlarla uğraşıyorum, onları ikna ediyorum, ki para konusinda herkes mali müşavir sanki... ama ikna oluyorlar... bir örnek, müşterinin 4 metrelik bir teknesi var tente vs ekledik, motoruna baktık bobin tutukluk yapıyor, değişecek dedik. Müşteri idare eder biraz daha diyince... tamam, ama denizin ortasında kalınca kimdir cagiracaksin? Diye sorduk, cevap veremedi. yani problem çözmek, insanı tanimak, anlamak, sadece memur olan evlenilecek adam demek değildir... evlenilecek adam bence hayatın içinden geçmiş biri olmalıdır. Yarın ilk sorunda kendini kenara çekecekse, bırak memur olmasını, üst düzey bilmem ne olursa boştur. yazik olur sana.

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 624 cevap paylaştı.

Türkiye'de öyle maalesef. Memur değilsen evlenmeye hakkın yok çünkü özel sektörlerin çoğu asgari ücret veriyor. Ben devlet memurundan fazla alsam da gidip el kızına ben şu kadar maaş alıyorum demem ailesi de bilmesin hatta kiralık evde oturuyorum derim. Çünkü millet menfaatçi olmuş artık öyle malımı mülkümü şunum var bunum var diye asla bahsetmem el kızına da ailesine de. Beni asgari ücret alıyor kirada oturuyor olarak bilsin onun sevgisini göreyim menfaati için mi sevdiği için mi geliyor görürüm anca öyle. Yoksa paraya gelmeyen kadın mı var 😄

2
    4 Yorumla
    • Adsızyorumcu
      Adsızyorumcu
      +1 yıl

O zaman sen de görmeden evleneceksin. Ne de olsa güzelliğe bakıyorsunuz siz de

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

@Adsızyorumcu yoo ben güzelliğe bakmıyorum içi güzel olsun canımı feda ederim.

Yorumla
    • Adsızyorumcu
      Adsızyorumcu
      +1 yıl

Peki o halde sorun yok senin için

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

@Adsızyorumcu Aynen.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

90

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.

Hayır hiç bir ilgisi yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tam tersine tembel erkekler oldugunu dusunuyorum. Ve sorumsuz olduklarini da dusunuyorum. Cunku insanoglu garanti olan bir sey icin cabalamaz. Maas garanti olduguna gore cabalamaya da gerek yok. Ki bu alanda da cok tembellesiliyor zaten. Evet net gelir ve bir duzen var ama sorumluluk sahibi ve kafasi calisan erkekler olarak goremiyorum. Yani iyi alanlarda okumus, kendi işini yapan biri ya da devlette de olsa kendisini gelistirebilecek bir alanda olmasina onem veririm. Ben dis hekimligi okuyorum. Mesela bizde klinik acarsin, hem onu yonetirsin hemde calisirsin ozel sektor olarak. Bu bolumu hem okumasi, hem kazanmasi zor. Hem olmasi da zor. Devlette calissan dahi gelismek, saglikla ilgili yeni gelismeleri takip ediyor ve uygulama becerisine sahip olman gerekiyor. Avukatlikta boyle, eczacilikta boyle. Bu alanlarda surekli bir calisma, işi buyutme eger ozel kendi işini yapiyorsan adini duyurma, reklamini yapma hem mesleki basari saglaman hemde yonetim basarisi saglaman bircok alanda kendini surekli gelistirmen gereken alanlar. Devlette dahi olsan bu mesleklerde isini en iyi sekilde yapman gerekir. Avukat mesela nasil olsa devlet memuruyum bu davayi kazanmazsam bir sey olmaz, yine parami alirim diye bir sey dusunemez. Diger alanlarda benzer sekilde. Ama duz memurluk, ogretmenlik gibi meslekler gercekten gelisemeyecegin ve kusura bakmayin ama tembel insan meslekleri. Ogretmenlerin cogunun ben maasi alir rahatima bakarim tavrini da bilirsiniz. Ders anlatsa da anlatmasa da maasini alir, cogu kendini gelistirme istegi de gostermez. Memurlar da iş gelecek diye ödü kopar. Ozellikle bir universite ogrencisi olarak ogrenci islerindeki memurlari da bilirim, sizlerde iyi bilirsiniz. Ogrenci gelecekte bir iş yapmak zorunda kalacagim diye ödleri kopuyor. Yani bu durumda ben bu denilen evlenilecek erkem algisina katilamiyorum. Boyle erkekleri isteyen kadinlarda tembel gibi geliyor bana. Zaten cogunlukla kendileri de ya memur ya ogretmen ya da ev hanimi oluyor.

8
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Yo, garanti maaşı var o kadar..

Hatta benim gözümde memur erkek, pasif erkek olarak algılıyorum.

Memurluk bir kap gibi. Memur erkek de o kabın şeklini almış biri gibi..

Erkek dediğin üretken olur..

Bazen vergi dairesine işim düşüyor bakıyorum. Millet telefonla uzaya gidecek nerdeyse, bu vergi dairesindeki adamlar, klavye tuşlarına basmaktan aciz.. Tek tek basıyor.. Hiçbir işimi de çözemediler bu güne kadar..

Çok basit işleri bile yapamıyorlar..

Memur tanıdığım biri var ama o memur olmadan önce çok girişken biriydi, elinden her iş gelirdi..

Memur bir oldu, duvara çivi çakmak için bile usta çağıracak nerdeyse.. O kadar tembelliğe alışmış ki..

Böyle olmayanlar vardır belki ama ben hiç denk gelmedim..

#Vesselam

6
    1 Yorumla
    • Adsızyorumcu
      Adsızyorumcu
      +1 yıl

Ben her cumlenize katiliyorum cidden koreltiyor insanı bence tabi kişiden kişiye değişir bu durum

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.

bilmiyorum neden var. yazarsan cevaplıyım dicektim de yazmıssın. tam aile babası olacak tip hımm bilmem bence pek 2si arasında baglantı yok. aile babası nedir bi kere. cocuguyla gezen eden onla takılan babamı. öyle ise olur. zaman ayırır yani. hani mesai bitince her gün fiks bi saat sonra adam gozu dısarda değilse gezgin değilse arkadaslarıyla gez toz vs ki evli adam genelde bunları bırakmıs olurda işte neyse yazım. cocuguyla yapabilir ok yani ama bu memuriyetle alakalı mı o soruişareti. aslında memur erkeklerin koca olarak tercih edilmesinin daha farklı sebepleri olmasını beklerdim acıkcası

0
    0 Yorumla
  • Songül56
    Songül56 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Yorumlara bak sanki atomu parçalıyorlar. Özelde sanki sürekli aynı işi yapmıyorsunuz. Sadece şu diş hekimliği okuyan hanımefendiye katılıyorum. Özelde mesleğiniz çerçevesinde en azından kendinizi geliştirebilirsiniz ama kamuda böyle bir imkan yok. Kamu tamamen tekdüze bir hayat sunar size.

2
    0 Yorumla
  • uur_uur
    uur_uur Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl

Memur derken calisma saatleri sabit, maaşı düzenli, tarzı iş olarak düşünmek gerekir. Yoksa her memurla evlenilir düşüncesi yanlıştır. Bana göre memur kişi tembel kişidir. Değilse de zamanla olacaktır. Tabiki arada istisnalar hariç. Ama genel olarak böyledir.

1
    0 Yorumla
  • Roxan
    Roxan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 36%
    +1 yıl

Memurun kazanacağı kesin denir her zaman. Bence bu algı yanlış. Hülyalara dalıp soğan ekmekle yaşarım ben, aşkımız bize yeter de dememek lazım tabi ama memur değil diye de sevdiğin kişiden vazgeçersen belki de onu sevmiyorsundur diye düşünürüm o kişi için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayir, öyle oldugunu sanmiyorum genellikle tembeldir, hayat mücadelesini bilmez, yaşam bilmez tembellige alisiktir ayrica tembellige alisik oldugu icin kazandigi paranin degerini bilmez tasarrufu bilmez, herseyin hazırini bilir, emek , çabayı bilmez.

1
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Evet çünkü işinde gücünde sabah 8 akşam 5 çalıştıkları için her şeyleri düzenlidir genellikle iş yükleride rahat olur yerine göre herkesin istediğidir ama nasip olmaz herkese

4
    0 Yorumla
  • karadeniizfırtınası
    karadeniizfırtınası Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bazıları memurları kendince ezmiş. Bende memurum ve bazılarının düşündüğü gibi yatma olayı yok.(her sektörde istisnalar vardır) Bir çok memur kendini geliştirme, halka hizmet konusunda vefakardır. Tembelleşme olayına gelirsek bunada katılmıyorum. İnsanın yapısına bağlı olan şeyler. Bence evlilikte para, statüden ziyade insanın karakteri, kültürü, hayata bakışı önemli

0
    0 Yorumla
  • Executive06
    Executive06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Aynen öyle. Sürekli paranın bereketi ve birikimi olur. Taşı delen damlanın gücü değil sürekliliğidir. Zaten memur maaşlarıda farklı farklı. Kimi en düz memur iken kariyer basamaklarının üst sıralarında. Dolayısıyla maaşları arasında uçurumlar var

0
    0 Yorumla
  • fallblau
    fallblau Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

memur ile özel sektör çalışanı arasında pek bir fark yok. mevzu çalışmaksa çok çalışan memurlar da var hiç çalışmayanlar da.

olay kariyerse zaten kariyer sınıfı memurların basamakları ve ulaşacakları noktalar özel sektörün verebileceklerinden çok daha fazla.

özel sektörde aselsanla çalışan mühendisle kunduracıda çalışan işçi aynı değil.

devlette belge kabuldeki memurla daire başkanı ya da ateşe aynı değil

0
    0 Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 64%
    +1 yıl

Memurlugun tek iyi yani sabit mesain olmasi ve izin hakki bollugu (istisna arkadaslar var benim gibi). onun haricinde guzel bi yani yok. aile babaligi da iste az once belirttigim sabit mesai olayindan. yoksa adamin kendisi ilgisizse meslegin pek bi anlami yok zaten.

0
    0 Yorumla
  • haylll
    haylll Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 799 cevap paylaştı.

Öyle bence. Çünkü bir kere sicil temiz. Ayrıca düzenli bir hayatı olmak zorunda, bu da onu farklı noktaya taşır. Ha maddi olarak tek memurla aile zor geçinir fakat denge açısından kadın da memur olursa gayet geçinilebilir.

1
    1 Yorumla
    • haylll
      haylll
      +1 yıl

Şunu da söyleyim memur sadece memur maaşı alır diye düşünenler olduğunu görüyorum bunlar yanılıyorlar çoğu memur ek işle ugrasır çünkü işi yorucu olmadığı gibi bos vakit de bulur.

Yorumla
  • Byeconomist4721
    Byeconomist4721 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Ne alaka peki ben Üniyi bitirdim ama atanamadım bu durumda ben kötü biri mi oluyorum ya da benden iyi aile babası olamaz mı ve ya atandığımı farzet ne değişirdi? Ben yine ben değilmiyim?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

memur erkek genelde hırssızdır kaldı ki memurlar %90 "zengin" ya da "iyi kazançlı" kategorisinde değildir. iyi kazanan bi kadınları yoksa memur erkekler iyi geçindiremez tek başına

2
    2 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Memur erkeğe de hırsız diyen bir aptal yeni görüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@bayram511 hırssız dedim mal mısın

Yorumla
  • Sahracnn
    Sahracnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Helal para kazandıktan sonra her meslek olur. Ama doktor olmasını istemem. Namahrem olmuyor biliyorum ama yine de kadınlara dokunmasını istemem.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Alakası yok. Sadece kumar ve kötü bir alışkanlığı yoksa ekonomik açıdan memur olmayan ve ailesi de zengin olmayan çoğu erkeğe göre daha rahat erkektir. Yani işten çıkma derdi olmadığı için onunla evlenecek kadının da kafası biraz rahat olur. Keza memur bir bayanla evlenecek erkek için de aynısı geçerli. Mesela ben şu an atanamadığım için memur bir bayan arıyorum. Çünkü en az ikimizden birinin iş garantisi olması lazım. Ama huyu soyu iyi olmadıktan sonra değil memur, bakan da olsa boş.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.

Hiç alakası yok. Girişimci erkekle evlenilir çekici geliyorlar 😅

3
    12 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Para avcısı olduğun nasıl belli aq

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Sen adamdan anlıyorsun uyanıksın

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Derdi para değil ki kızın

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Girişimci yani kendini geliştirmiş aval aval bakmıyor

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Yani her yerde ne yapması gerektiğini çok iyi hilenin diyor

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      +1 yıl

@aysimayyyyyyyy teşekkürler benim açıklama yapmama gerek kalmadı 🤣

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      +1 yıl

Hem de girişimci illa zengin olacak diye bir şey yok. İflas da edebilir..

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Rica ederim efendim haklı olarak

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Senin gibi insanların yanlış anlaşılmasını istemiyorum

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      +1 yıl

@aysimayyyyyyyy teşekkür ederimm 😇🙏

Yorumla
    • aysimayyyyyyyy
      aysimayyyyyyyy
      +1 yıl

Rica ederim efendim sana yazamadım hayırlı akşamlar

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      +1 yıl

@aysimayyyyyyyy sana da hayırlı aksamlar 😇

Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 895 cevap paylaştı.

Kısmen tam olarak değil, ihraç filan olmadığı sürece sonuçta devlete sırtını dayamış bir ömür garanti iş ve gelir olarak düşünüldüğü için...

1
    1 Yorumla
    • yalnızbr
      yalnızbr
      +1 yıl

katılıyorum

Yorumla
  • Yokgibihersey
    Yokgibihersey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Bence hiç alakası yok önemli olan insanlık her türlü iş bulunur memur maaşı işi belli ama ne kadar tanıdığım varsa hiçbirinin insanlıkla alakası yok

1
    0 Yorumla
  • November_
    November_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Karakterli düzgün namuslu ve işini doğru yapan insan evlenilecek insandır bence, kadın erkek farketmez.

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Garanti maaş olarak bakılıyor. Ama şu mevcut zamlarda memur maaşı bile zor kurtarıyor ev kira ise.

1
    0 Yorumla
  • MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Bu iş kriterlerle yürümez. Çıkar ilişkisine döndü tamamen evlilikler :)

2
    0 Yorumla
  • izyonex
    izyonex Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

ailelerin, para garanticiliği tamamen memur aç kalmaz sabit maaşı var mantık bu

2
    0 Yorumla
  • Derinsd
    Derinsd Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Öğretmenlik en kolay meslektir, artık polislerin işide kolay, onların yerini bekçiler aldı

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 972 cevap paylaştı.

Ahahah o sırada eskort eskort gezen nemur arkadaş...

1
    1 Yorumla
    • Noname0707
      Noname0707
      +1 yıl

Eskorttan bir farkı kalmamış kızlar ahahaha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bu algı en son 50 li 80 li yıllarda vardı bu devirde artık o da kurtarmıyor yA ceo olcan ya ticaretci olcan hanım kızlarımızı memur maaşı keser mi
    Hiçç :)

1
    1 Yorumla
    • Gayserili_38
      Gayserili_38
      +1 yıl

Kesmez asla bencede

Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı.

Ya şimdi düşündüm; ama cevabı çoook uzunnki… Yazmaktan vazgeçtim bile

1
    0 Yorumla
  • haydarhay
    haydarhay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Memur ya da işçi olması önemli değil. Önemli olan insani özellikleri olmalıdır.

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Öyle olsaydı memur erkekler kapış kapış giderdi 🤦‍♀️

1
    2 Yorumla
    • demircan89
      demircan89
      +1 yıl

Ben mesala 10 gonlum olsa birine vermm

Yorumla
    • SonSamuraii
      SonSamuraii
      +1 yıl

Niye ya evden işe işten eve işte kadın daha ne ister

Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

sakın bi hayatı olurr isten eve evden ise cevresi okumus olur hafta sonları tatilı olur

1
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Sadece memur sınıfı diye ayırmak neden diğer mesleki gruplar insan değil mi?

1
    0 Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl

Memur olmasın mümkünse
    Devletin parasının hesabını öbür tarafta veremeyiz abi.

1
    0 Yorumla
  • polestar34
    polestar34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Maddi olarak Evet doğru olabilir buna katılıyorum Peki karakteri beş para etmezse?

1
    0 Yorumla
  • Mr_Right_idea
    Mr_Right_idea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 568 cevap paylaştı.

alakası yok. benden bu saatten sonra evlenilecek erkek olmaz mesala. memurum.

1
    0 Yorumla
  • John__
    John__ Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanarı mesleğine, maaşına vb. gibi kriterlere göre seçen insanlardan nefret ediyorum.
    Çok yanlış bir düşünce ve davranış biçimidir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bugun memur bir erkek hakkinda okaaadar çok migde bulandirici şeyler duydumki bu işler hic belli olmaz diyorum😁

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kişinin bakış açısına ağlı bir durum ben sevmediğim birisi için memur diye çok parası var diye evlenmem

1
    0 Yorumla
  • yaparsınyavrum
    yaparsınyavrum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl

Aga tüm soruların nedeni neden maddiyat valla midem bulanıyor artık.

2
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Ben evlenmem kimseyle memur diye.. Âşık olduğum erkek sadece benim için "evlenilecek erkek". Aşk yoksa ben de yokum bana ne..

0
    0 Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Alakası yok önemli olan insan olmadı sağlam karaktere sahip olması. Allah korkusu olsun. Sevip değer verecek biri olsun

0
    0 Yorumla
  • ZpAtş
    ZpAtş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Parasın için diyorsan evet ama genel olarak iyi aile babası falan filan hikaye. Merhametine bak, sevgisine bak.

0
    0 Yorumla
  • Mascren
    Mascren Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Hayır öyle bir kaide yok, sadece maaşı düzenli olarak yattığı için öyle bir algı oluşmuş. Ama karakter bambaşka bişeydir..

0
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenilecek erkek demek, karakteri düzgün erkek demektir. Ne kadar maaş aldığı ya da ne iş yaptığı değil, çalışkan olup olmaması önemlidir.

0
    3 Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Ya öyle şey mi olur adam çalışkan olur asgari ücretle çalışır maksimum mesai yapar 3-4 bin fazla kazanır önemli olan çalışkan olmak değil para kazanmayı bilmek

Yorumla
    • DorothyBabe
      DorothyBabe
      +1 yıl

@met96 E tamam bu da çalışkanlık. Paranın mühim olmadığını dile getirmiştim.

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Kiralar, gıdalar, giyim bu kadar artmışken para önemli değil diyorsan çok zengin birisin sana saygı duyuyorum

Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı.

Bence devir kendi işini kurma devri evlenirsem memur değil kendi işi olan kariyerinde yükselen bir kadınla evlenirim memurluk sıkıntı

0
    0 Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Sorumluluk insanıdır ama hakkıyla memuriyetini yapan erkek ve kadın.
    Evlenilir tabi neden olmasın.

0
    0 Yorumla
  • Sahil06
    Sahil06 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Sağlıkçı ve öğretmen bayanlarda evine eşine çok bağlı ve tam bir anne adayı oluyorlarmış. Gerisi terk edip gidiyormuş. Böyle bir söylenti var...

0
    0 Yorumla
  • DedektifGadget34
    DedektifGadget34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Doğru adam olursun işin olmaz kız vermezler paran olur işin olurl doğru adamlığına bakmazlar dünya böyle, maalesef

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.

çünkü işi garanti maaşı asgari ücret değil üstünde alıyor. kızlara göre memur asker polis devlette çalışan ya da mühendis doktor vs

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

off memur bu ülkede geçinemiyor ki artık tek artısı her ayın 15 i parasının yatıyor olması

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Maaşları arttı bayağı da bu enflasyonda ortada biter yani.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Memur dediğin sabit gelirli biri. Çift maaş olmazsa sürünmeye mahkumsunuz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Klasik Türk toplumu algısı. Garanti işi var rahat edersin vs.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Memur olma vizyonsuzluğuna sahip biriyle evlenebilmen için seninde en az onun kadar vizyonsuz olman lazım.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben de memurum. Altına imza attığım şeylerin altına bu olumsuz yorum yapanları koysak tuz buz olur. Öyle her memuru tvlerde skeçlerde olduğu gibi sanmayın…

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Memur olup karısını aldatanıda biliyorum. Işçi olup karısını başının üstünde tutan da var. Yani iş kişilikte, karakterde bitiyor. Her şeyde olduğu gibi iyisi de var kötüsü de.

0
    0 Yorumla
  • Rossoneri2206
    Rossoneri2206 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Bu devirde insanlar paraya tapiyor. Gram umrumda olmaz para pul

0
    0 Yorumla
  • Officegirl
    Officegirl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Memur erkek özellikle evlenilmeyecek erkek kategorisinde jsjdhsjd

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Öyle bir şey yok bizim bir ogretmenimiz vardı hem de din s#pikti göğsüme ellemisti hiç unutmam kızları sürekli izlerdi şimdi bu s#refsiz memur diye evlenilecek insan değil

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Memur erkek "evlenilecek erkek" mi demektir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Jandarma olan bir erkekle ilişki olur mu? 8 cevap verildi
'Bir erkeğe ilgini beli et pas verme' ne demek oluyor? 10 cevap verildi
Devlet memuru olan erkekler kendileri gibi memur bir eş mi arıyorlar (özellikle memurlar cevap... 8 cevap verildi
Bir erkeğe ne ile hitap edilirse? 26 cevap verildi
Size göre "evlenilecek insan" tanımı nedir? 149 cevap verildi
Bir erkeğe 'Paşam' diye hitap etmek? 52 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨