Jandarma olan bir erkekle ilişki olur mu?

düşüncelerinize ihtiyacım var merak ediyorum okuyun lütfen dostlaar.
selamlar. fikrinizi almaya geldim. 25 yaşında Jandarma olan bir erkek arkadaşım var, eli yüzü düzgün çocuğa benziyor. (herhalde :d) ilk karşılaşmamız ise, hayatın zorluklarları ve acı gerçekleriyle başa çıktığım günlerde görevi nedeniyle gördük birbirimizi. geçmişimde ki bir iki olay konuşuldu falan. diğer jandarmalar evrakları hazırlarken, o kişi gözlerime bakakaldı ve gözleri dolmuştu. ağlayacaktı sanki ama üniforması engel oluyor gibiydi. beni bıraktıklarında ise birbirimizi tanımadığımız halde bana ulaşmaya çalıştı ve ulaştı. yazdığında anlaşılıyor ki emin olmak istiyordu iyi olduğumdan. neyse. günler sonra onunla avmde karşılaştık, annemden izin aldık ve kafe'de oturup çay içtik ve sürekli o konuştu ben sustum. (konuştuğu şeyler sadece benim iyiliğim için kullanılmış cümlelerdi. kafedeyken bile gözleri o gün ki gibi dolu doluydu, adlandıramadığım bir bakış yani bu. gözlerim doldu tabi, neyseee. sonrasında annen meraklanmasın daha fazla diye eve teslim etti ve gitti. (art niyetli bir davranışına bir kelimesine şahit olmadım) 1-2 hafta geçti üstünden ve iletişimimiz kesilmiş gibi oldu şu an. ben yazsam saatler sonrasında yanıt veriyor (çevrimiçi olmasına rağmen) ya da o bi anda yazıyor ben yanıt verdiğim zaman üstünden yine saatler geçince yazıyor. buluşalım dedim bugün müsait değilim deyip bahaneler uydurdu valla. dün naber yazdı bende patladım, yazıyosun yanıt veriyorum mesajıma bakmıyosun cevap vermiyosun seninle mi uğraşıcam, bu tarz davranışları asla sevmediğimi sert bir şekilde kelimelere döktüm dile getirdim. şaflarına dikkat et. ve, işte çalışıyorum müsait değilim dedi. tartışacaksak eğer telefonda mesajlaşarak değil yarın izinliysen bana vaktini ayıracaksın dedim, görüşmek istemiyorsan sen bilirsin dedim geçtim. tamam dedi ve bugün görüşeceğiz. asla duygusal ve merhametli olmayı doğru bulmuyorum, dobra şekilde suratına doğruları söylemeyi tercih ederim. az çok böyle işte. akşam olmadan sizinde görüşlerinizi okuyayım. cidden düşüncelerinizi duymayı istiyorum. ne yapayım?

Jandarma olan bir erkekle ilişki olur mu?