Dogru düzgün konuşamıyoruz daha doğrusu mesaj atmıyor günde 20 25 mesaj atıyor akşamları konuşuyoruz 1 saat faln ama acaba konuşmak mi istemiyur yoksa gerçekten de işi mi var dün ise başladı karakolda?
Cevabın nedir?
günde 20-25 mesaj atıyor akşamlarıda 1 saat konuşuyorsunuz ve sen görüşemiyoruz mu diyorsun. Ya sen çok nankörsün ya da bizimle tesis geçiyorsun.
Bak ablası, benim nişanlım astsubay, sabahları ben günaydın mesajı atıyorum ona bile cvp veremediği günler oluyor. Gün içinde fırsat bulursa yazarsa yazar. Aramaları zaten 2 bazen 3 günde sadece bir defa. Aradığı zaman da rahat bırakmıyorlar, arka plandan telsiz sesleri, bazen silah sesleri, askerlerin gürültülerini duyuyorum, zaten muhakkak birileri gelir konuşmamızı böler komutanım o öyle oldu, bu böyle, bunu şöyle mi yapalım, adam benimle konuşacak zaman bulamıyor ve ben çıtı mı çıkarmıyorum, sabırla doğu görevinin bitmesini bekliyorum. 2017 haziranda batıya tayin isteyecek kısmetse. Kolluk kuvvetleri böyledir işte, asker ve polis eşi/sevgilisi olmak her babayiğit kızın harcı değildir. Az sabret.09 Yorumla
Soran+1 yılBak canım biz 3 yıl gorustk ikimizde öğretmeniz ben atandım o atanamadı bekledim polis oldu ayrildk sözlenmek istemedi oyaladi şimdi barıştk sözlenecegz bidaha ki ay diyor ama inanmıyorm inanmak istiyorm acaba benden mi kaçıyor konuşmak mi istemiyur yine mi oyalıyor diye düşünüyorm
Soran+1 yılKarakolda çalışıyor dün ise başladı aradım biraz önce polisevine yerlesiyirm müsait olunca ararım dedi
Soran+1 yılTamm ama ya soğursa ya da başkası olduğunu düşünürse
Soran+1 yılAyrıldık uzun bir ayrılık oldu bende kızlarla watsapta yazık onları okudu faln biraz tereddüt ediyor
Soran+1 yılBende ona güvenmiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılAh yavrum ya. Benim eşim dağda, ayda bir kaç kere görebilrsem görüyorum yüzünü. Bunada şükür de geç sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz evli değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılpolis eşi olmak zordur sabır ve metanetli olman lazım herşeye karşı en az onun kadar gururlu onurlu olmalısın zama nbulamz aileye yoğun olur aam sever çok eşini
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sever ayrildk barıştk çünkü sözlenmek istiyorm
- +1 yıl
evlenirseniz kenetlenirde şu an bilemedim işte hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılOnun için kafam karisik
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de polisim hiç konuşmıyorum evden arasalar bile bazen telsiz bazen amir bazen toplantı bazen devriye uğraşılmıyor kaldırılmıyor
024 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılzaman olmuyor yazdıgımı okumadınız sanırım
Soran+1 yılBiz yeni barıştk şimdi polis evinin misafir hanesinde kalıyor evde tutmadı seninle sözlenelim birlikte tuyarız dedi
Cevap sahibi+1 yılbekle o zaman güven ve bekle
Soran+1 yılGüvenmiyorum işte sorun bu zaten
Soran+1 yıl3yil gorustk ikimizde öğretmeniz ben atandım o atanamadı bekledim polis oldu sözlenmek istemedi ayrildk şimdi barıştk sözlenecegz bidaha ki ay diyor ama inanmıyorm iste
Cevap sahibi+1 yılailesiyle tanıştın mı
Soran+1 yılAnnesiyle 2yil önce tanıştım barıştk annesi de telden aradı
Cevap sahibi+1 yılkızım akıllı ol sen ayrıl eğer seviyorsa ve senin gidebileceğini görürse eğer hızlanır yoksa zaten anlarsın
Soran+1 yılAyrıldık Mayıs ayında da ozamn o polis okulundydi temmuzdan beri her hafta mesaj atıyordu en son 2_3 hafta bitti mesaj atma dedim o da bayramda sözlenecegz demişti bende bayram bittiğinde yine yalan söyledin yazdım o gün barıştk annesi aradı biraz bekle kendi ayakları üzerinde dursn dedi bidaha ki ay sözlenecegz dedi
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi kafası karışıktır sana karşı görev zordur kafası yoğundur cinsel hayatı kötüdür streslidir
Soran+1 yılNe yapıyım peki
Cevap sahibi+1 yılirtibatı kes
Soran+1 yılNeden yeni barıştk
Cevap sahibi+1 yılateşi ver biraz ya acele et ya da bundan sonra kendini hazırla de
Soran+1 yılDiyorm sürekli olacak diyor maaşımı alıyım diyor
Cevap sahibi+1 yılya tamam sen beni dinle adamıda zorlama çokta üstüne düşme arkadaşım sadece biraz az konuş ve sakın ne zaman diye sorma
Soran+1 yılGem diyorsn ki ateşi ver diye hemde üstüne gitme diyorsn anlamadım
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi yarın sadace günaydın mesajı at akşam da iyi geceler mesajı at haricinde arasada konuşma müsait değilim falan de tamam mı sonra sakın ne zaman sözlenicez konusunu açma buluşmak istese bile sakın açma
Soran+1 yılSoğumz mi yeni barıştk zaten
Cevap sahibi+1 yılsoğumaz sorarsa akıllı cevaplar ver deki mesela hayatım biliyorum çok çalışıyorsun yoğunsun de ondan dolayı sadece de ama en son seçenek bu öğretmensin sonuçta ver ayarı
unutma cilve yok sıkma yok
Soran+1 yılTamm
Cevap sahibi+1 yılkafana takılan birşey olursa özelden yaz ben şimdi göreve gidiyorum bakabilirsem yardımcı olurum
Soran+1 yılTamm sağol
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
+1 yılasker ve polisten ne bekliyon. Abim asker onlardan bir cacık olmaz aşk adamı adına. Bütn kızlar polis olsun asker olsun sert olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılMesleği için değil
- +1 yıl
Ne için?
Soran+1 yıl3 yıllık ilişki ikimizde 9gretmeniz o atanamadı bekledim polis oldu benm de işim var zaten
- +1 yıl
Orada bin bir türlü dertle uğraşıyorlar ne olması lazım. O psikolojide o yaşam zorr
Soran+1 yılKarakolda rahat ama
- +1 yıl
karakolda masa başı memuru bile olsan rahat yok. İlla birşeylerle uğraşırlar
Soran+1 yılNe yapar mesela
- +1 yıl
Ya kavga ya hırsızlık birşeye gitmişte olabilir
Soran+1 yılHayir polisevinde yerlesiyirm müsait olunca ararım diye mesaj atmış açmadı teli mi
- +1 yıl
Yani belkiçatışmada ne biliyon her yerde olabilir
Soran+1 yılDaha dün başladı ise 12_12 çalışıyor akşam 8 de mesaisi bitiyor
- +1 yıl
Yanılıyorsunuz aşk adamı olmaz olur mu öyle de güzel aşık oluyorlar ki herşeyden önce vatana aşık sonra yarine aşık oluyorlar. ben nişanlımdan biliyorum arayamıyor çünkü komando dağda pkk lı avlıyor ve ben onunla gurur duyuyorum varsın görüşemeyelim onun canı içinde olsun hayatta kalsın bu bana yeter. Bazıları aşkı yanyana olmak zannediyor ( söz meclisten dışarı ) gerçek aşk ayrıyken bile eksilmeyendir.
- +1 yıl
sevgilim yok ama polis bir abi vardı yarım saatte bir mesaj atıyordu :/
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılBenden mi kaçıyor konuşmak mi istemiyur acaba
Soran+1 yılHangi birim de
Soran+1 yılTamm sağol ol
sakın polislere güvenme çok fena oluyolar tecrübe konuiuyo çok iyi tanı çocuğu dikkatli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTamm
+1 yılYok ya ne işi olcak isviçreden sonra refah seviyesi en yüksek ülkeyiz sonuçta...
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
+1 yılPolis olmak zordur ona da hak ver stresli iş.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor değil ya
- +1 yıl
İşleri insan ile uğraşmak o da zor kısmı
Soran+1 yılNöbet tutuyormus
- +1 yıl
Nöbet tutulur ama gaspçısı, hırsızı, katili bunların hepsi ile kim uğraşır sen uğraşmak ister misin
Soran+1 yılHayir ama kendisi hava atıyordu bide
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 20 25 mj atiyor ve sana az mi geliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet artk aramıyor da
Soran+1 yılÇalışmıyor polisevinde arkadaşıyla yerleşmişlerdir mdj attı ama aramadi
Soran+1 yılBende çalışıyorm zaten
Yahu adam çalışıyor işte bırak yakasını
05 Yorumla
Soran+1 yılTamm artk aramam mesaj da atmam
Soran+1 yılBiraz önce aradım meşgule attı ben seni müsait olunca ararım demiş polisevine yerlesiyirmus
Soran+1 yılTamm
+1 yılbenimkide polis daha bu saat oldu yazmadi öküz
03 Yorumla
Soran+1 yılÇevik mi
- +1 yıl
yok ya ofiste oturuyor bos bos
Soran+1 yılOfis derken ne polisi
İşi vardır, yoğundur bu meslek böyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAradı
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. bir adam çalışırken çok mesaj atamaz ki
05 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden atardı kpss çalışırken
Soran+1 yılKpss daha zor kardeşim
Soran+1 yılTers birisi değilmiş
+1 yılbir saat konuştuğuna sukret
03 Yorumla
Soran+1 yılHimm tamm o kadar mı yoğun oluyorlar
- +1 yıl
Adamın işi gücü var bunaltma
Soran+1 yılTamm
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor ilişki meslekleri
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor hem de
Cevap sahibi+1 yılcinsellik ön plana çıkar ilkerki safalarda msjlarda fılan zaten
barıştınızmı siz ya
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet barıştk
Soran+1 yılHer iş için değil de bilmiyorm umarım bu defa yalan söylemezsen oyalamazsa iyi olur
Soran+1 yılHayir ben degilim
Soran+1 yılHimm olabilir sözlenmek istemiyordu ayrildk bidaha ki ay sözlenecegz dedi ama inanmıyorm
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıloha daha me olacak
028 Yorumla
Soran+1 yılBazen 1 saatte olmuyor işte benmle mi konuşmak istemiyor diye düşünüyorum
- +1 yıl
sen abartıyosun
Soran+1 yıl3 yıl boyunca gorustk ikimizde öğretmeniz ben atandım o atanamadı bekledim polis oldu sözlenmek istemedi ayrildk şimdi barıştk sözlenecegz bidaha ki ay diyor ama inanmıyorm iste inanmak istemiyorum
- +1 yıl
niye inanmak istemiyorsun peki
Soran+1 yılPardon inanmak istiyorm ama 3yil erteledi idim yok dedi şimdi de korkuyorum cesaret edemiyor gibi
- +1 yıl
anladım bekle gör bakalım neler olacak
Soran+1 yılNe kadar bekleyim
- +1 yıl
tam olarak ne istiyorsun sen senle ilgilenmesini mi
Soran+1 yılBenmle ilgilenmesini ve sözlenmesini
- +1 yıl
peki bunu istemek dışında ne yapıyorsun yani faaliyet olarak ona söylüyor musun mesela yakınma şeklinde yoksa başka bir şey mi yapıyorsun
Soran+1 yılGenelde yakınma şeklinde söylüyorum bişey yapmıyorum ne yapıyım ki
- +1 yıl
anladım yardım istersen profilim açık yazabilirsin
Soran+1 yılBurdan yaz ne yapıyım ben nasl davraniym
- +1 yıl
özet geçeyim o zaman yakınma yapıp başının etini yeme kadınlığını ve kafanı kullan sadece
Soran+1 yılHimm ne diyim mesela
- +1 yıl
özellikle buradan yazmamamın sebebi vardı konuşma uzayacak diye dedim insan yemiyorum zaten
Soran+1 yılYaz burdan bişey olmaz
- +1 yıl
dişiliğini kullan işte yani aranızdaki ilişki sadece arkadaşça muhabbet boyutunda değildir herhalde
Soran+1 yılBiraz öyle de sağ ol
- +1 yıl
- +1 yıl
@Esrareng sen bence bu kadar düşünüyorsan önce bayan kelimesinin bir kadına kullanılmaması gereken bir kelime olduğunu öğren bu bir. ikincisi o fikrimi sordu ben de açıkladım. açıklamamda hiç bir hakaret kötü söz küfür vs. yoktu bu sınırda kaldığı sürece istediğim kelimeyi kullanmakta kurallar dahilinde özgürüm. aksini düşünüyorsan önce yönetime sonra da savcılığıa suç duyurusunda bulunabilirsin.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Esrareng aynen öyle hitap şeklidir burada kimseye hitap etmediğin ondan sadece bahsettiğin için kadın demelisin. Kimseye cahil muamelesi yapmadım. Profesörlerin cahil olduğu, hiç okuma yazma bilmeyen insanların çok da bilgili ve medeni olduğu bir ülkede ise eğitimin hiç bir şey ifade etmediğini biliyorum. Hoca da değilim fetva değil sadece tavsiye verebilirim.
- +1 yıl
+1 yılSaha bekarım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Daha bekarım yani pardon :)
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Ama senin için polis ile evlenicem
Soran+1 yılİyi olur
- +1 yıl
Dayanamaz bana çeker vurur beni :)