Abi okumak istemiyorum dersler zor doktor olmak istiyordum dedim nah olursun bırak bu hayali
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOkumak zorunda değilsin elbette. Kuaför mü olmak istiyorsun, gir çırak olarak yüksel sonra. Veya bir tekstilde ayak işlerini yapmaktan başlayıp usta makineciliğe kadar çıkarsın. Veya hamur işleri ve aşçılık ile ilgileniyorsan o tip pide lahmacun ve yapan yerlere girebilirsin. Düşün ve ne olmak istediğine karar ver. Meslek demek altın bileşiktir, sen yeter ki çabala.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında zor değil 160 puanla vakıf üniversitesinde okuyabiliyorsun. Zaten eğitim farklı bir konumda parayı her meslekten kazanırsın birazda şans tabi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
42Cevap
Geleceğine bakınca çok ciğer yakan kocaman bir ''keşke'' görüyorum hayatında. Derslerden daha zordur çalışmak. Vasıfsız bir çalışan olarak ne istediğin maaşı alırsın, ne de gönlündeki gibi çalışma şartlarına ulaşabilirsin. Muhtaçlık yaratır bu durum zamanla ve kendine olan güvenin özsaygın azalır. Razı gelirsin şartlarına ve kazancına. Okul zor falan değil ayrıca yapmak isteyene ve hedefleri olana.
20 Yorumla
+1 yılBelediye iscisi garson kuafor tamirci vs ciragi temizlikci int alim satim ya da biseyler yapar satarsin yine netten youtube tw ig zikzok reklamlarla kitle kazanirsan bi ihtimal para para demezsin gardiyan guvenlik tbi bunlarda sinava tabi ayak isleri getir gotur babadan zenginsen arsayi sat dukkan ac dukkan varsa sen devam ettir bag bahce varsa ek bicersin
21 YorumlaYazılım öğrenmelisin. YouTube' da dersleri var hem ücretsiz hem eğitici. Arkadaşlarım oradan çalışıp kendilerini geliştiriyor. Ya da bazı kurumlar yazılım eğitimi veriyormuş onları da değerlendirebilirsin. Bunu yaparken yabancı dilini da native speaker haline getirirsen yurt dışında bile çalışma imkanı bulabilirsin. Bu ikisi çok çok önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an üniversite okuyanlar sürünüyor. Lise kpss sınavına gir atanması daha kolay zaten belki şansına atanırsin. Belediye de çöpçü olsanda iyi para var. Artık okumakla olmuyor zaten. Okulu bitirince tecrübe istiyorlar. Kendin kendine kazan tecrübeyi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElin yatkinsa kuafor olabilirsin en kötüsü bile kac para kazanıyor bir saca alıyorlar
Doktorluktan biranda okumadan bir şey olabilmeye geçmen epeyi enteresan😂 ama hangi konu da ne kadar uzmanlaşırsan uzmanlaş yükselişin ilerlemen diplomaya bağlı olacak tabi kendi işini yapmayacaksan kısaca oku bence
20 Yorumla
+1 yılZaten artik okuyarak cok bir sey olmuyor ben okurken ayni zamanda fotografci olarak calisiyordum onda uzmanlastim sende yapabilirsin ya da guzellik salonlarinda birazcik egitimle guzellik uzmani ol
20 Yorumla
+1 yılLiyakatsiz kültürsüz beyinsiz insanların ağız kokusunın yanı sıra beden işçiliğini çekmek zorunda kalabilirsin
10 Yorumla
+1 yılVar kuzum
Şu an memlekette kıtlık çıkmak üzere
Bağ bahçe işlerine odaklan
Vallahi gelecek GIDA'da
Bilişimci Bill Gates bile tarla alıyor10 Yorumla
+1 yılpazarlama
muhasebe
finans
yazilim
tasarim
ticaret
ne desen var
00 Yorumla
+1 yılGüvenlik bi kac ay içinde okul okumadan yapılacak bi meslektir. Kursuna gidip meslek sahibi olabilirsin
00 YorumlaGeçen bimde çalışmak isteyenlerden bile üni diploması istenildiğini öğrendime bakarsak imkansız sanki
00 YorumlaHalk eğitim kurslarına katil , sertifika al, girisimcilik belgesi al, edindigin ise göre dükkan aç çalıştır.
00 Yorumla
+1 yılOkuyarak ancak teorik bilgiler elde ediliyor, gerçek iş sahibi olma, meslek öğrenme çalışmaya başlayınca oluyor diye düşünüyorum
00 YorumlaAilenden uzaklaşmak seni korkutmuyorsa denizci olabilirsin. İyi de para kazanıyorlar. Fakat bu bir meslekten öte, bir hayat stilidir.
00 Yorumla
+1 yılOlumadan yapılan meslekler var tabi ama senin aklında lüks var cebinde kuruş yok.
Asgari ücretle takılırsın00 Yorumla
+1 yılİnternete falan satış iş imkanları var eğer kendine guveniryorsa sosyal medyada marka tanıt giyim üzerine yani
00 Yorumla
+1 yılÖzele gel ordan söyleyeyim diyenleri s*ktir et. Hepsi birare abazanlar😒
10 Yorumla
+1 yılşu an herkes internette meslek sahibi youtuber bilmem ne saçma sapan o yüzden kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılLazer kesim teknisyeni olabilirsin. Bide autoCAD öğrendinmi tadından yenmez
00 Yorumla
+1 yılÇok var diğerlerine inanma hayatında bir gün çalışmamış nonoşlar burada tavsiye veriyo
00 Yorumla
+1 yılOkuyanda edinemiyor şu zamanda hiç uğraşma bence günü kurtar şu an için :D
00 Yorumla
+1 yılmesaj at akıl vereyim buraya yazarsam bir şey anlamazsın
06 Yorumla- +1 yıl
Sen git kendine akıl ver. Dün ki bebe te Allah'ım 🤦♀️
- +1 yıl
aklına ne geldi bilmiyorum ama yemin ederim sorundan başka bir şeyi konuşmayacaktım
- +1 yıl
yaşıma bakarak dünkü bebe diyebilirsin ama bu yaşımda kendi başıma nereleri gezdim neler yaptım kaç para kazandığımdan haberin yok
- +1 yıl
Merak ettiğim için soruyorum sadece ; Nasıl kazandın veya Ne yaptın aziz kardeşim?
- +1 yıl
16 17 yaşımda yazları çalışarak biriktirdiğim paraları dolara yatırmıştım baya bi param vardı üniversiteye başladım geçen sene work travelle amerikaya gittim vize tarafı biraz şanş işi ama alabilme oranı50 50ydi geçen sene için ben yurtdışına çıkıp pasaporta damga pastırdım ingilizcemi baya geliştirdim ders notlarımı yüksek tuttum vizemi de alıp gittim çalıştım miami los angeles new york gezdim sonrasında 1 hafta kanadayı gezdim bunlar haricinde daha önceden kendi biriktirdiğim parayla başkan turuna katıldım 1 hafta oraları gezdim work travelden çok şükür baya yüklü bi miktrada para biriktirdim gelirken 9çift ayakkabı aldım hepsi iyi markalı 4 tane hakiki deri ceker tshirt kot saymıyorum kendime iphone 15 pro max aldım ablamın telefonu androiddi ona da doğum günü yaklaşıyo diye iphone 13 aldım 1ay sonra mısır cezayir tunus yapçam planlamasını yapıyorum gelince de shengene başvurup avrupayı dolaşma fikrim de var bunlar haricinde iyi bi üniversitede okuyorum 2 sene öncesinde ailemden hiç destek almadan şehir dışında arkadaşlarımla eve çıktık kripto para madenciliği yapıyorsum bunlar nasıl oldu diyosun bi süre köpek gibi çalışıp hiç harcamadan birikim yapıp akıllıca yatırımlar yaptım az önce de pegasusun kampanyası olduğunu öğrendim madrite tarihini değiştirebilceğim şekilde yarı fiyatına bilet aldım bu gibi indirimleri takip ediyorum kazandığım parayı da ziraate faize yatırcam dolar olarak tlye çevirmeden. kimse bilmiyo ama dolar olarak yatırıp da faiz alabiliyosun ama devlet bankalarından sadece bu sayede de avrupa ve kuzey afrika gezilerimi neredeyse bedavaya getiricem bunlar sadece maddi olanlar
- +1 yıl
Apollo, İzmirliyi de özele çağırsaydın ya madem niyetin iyiydi?😒
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 445 cevap paylaştı.
u +1 yılEl işlerinde yoğunlaşabilirsin.. önce kursuna git tabi
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılVar, antrenörlük kademe sınavlarına gir. 1, 2, 3 ne varsa al, artık hocasın.
15 Yorumla- +1 yıl
Besyö gerek değil mi ya
- +1 yıl
Hayır, değil. Kimse diploma sormuyor. Biz de öyle sandık, 4 yılımızı verdik boşuna. Kademeleri alsak kâfiymiş. Diploma sadece tercih edilme şansını artırmak içindir. O da olmasa da olur bir çok salon için.
- +1 yıl
Bende besyö düşünüyordum beden eğitim öğretmenliği
- +1 yıl
Bence yapabilirsin. 👍
- +1 yıl
Ama okulum bitsin üni okuyom zaten ama atamalar kötüymüş oda korkutuyo özeldede calısıcaksam okumanın anlamınyok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence birşeylerin olması okumakla değil Allah'ın yürü ya kulum demesiyle alakali
00 Yorumla
+1 yılDövüşçü olursun benim gibi diyecem ama onda da yabancı dil lazım büyük organizasyonlar için 2 aydır kursa gidiyorum 😃
00 YorumlaYurtdışına Gitmek En iyisi Misal Ben lise mezunu olarak dayımın Yanına gidiyorum Kafam Rahat
00 Yorumla
+1 yılKodlama vs öğrenip bilgisayar üzerinden bişeyler yapabilirsin
00 YorumlaMakine üzerine çalışabilirsin. Cnc üzerine. Çok sayıda Kadın çalışan var ve çok keyifli bir meslek
00 YorumlaVar. Erkeksen sanayi, kızsan konfesiyon. Çiçek.
00 Yorumla
+1 yılVar haftalık 500 tl yarın gel yanıma başla
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılticaret yap lise bitir ticaret hayatına atıl
00 Yorumla fiverr gibi sitelerde meslek sahibi ol.
00 Yorumla
+1 yılBaya var araştırabilirsin bence
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Liseyi bitir yetwr bul bi is gir calis
00 Yorumla
+1 yılBence ticarete atıl hemen
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılVar biraz meşakkatli bir yol ama muvaffak olursun
00 Yorumla Bende bıraktım okulu valla
00 YorumlaKuaförlük kasiyerlik baristalık vs
00 Yorumla
+1 yılKurslara katil el sanatları öğren ustalas
00 YorumlaGassal olursun, iyi para var 😄
00 Yorumla
+1 yılİnternet üzerinden yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSanayi de herhangi bir işi okunmadan yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAynı ben 😂
Bu soru hiç aklıma gelmedi 😁00 YorumlaBir yerde bir meslekte çalışarak olunabilir
00 Yorumla
+1 yılvar cirak olarak gir önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar. Cidden var hemde çok iyi itibarlı bi meslek.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medya fenomeni ol.
00 YorumlaKuafor ya da galerici tarzi meslekler
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılDükkansız kendi işine sahip olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYazılım ogren
00 Yorumla
+1 yılBayan berberlik
00 Yorumla
+1 yılKuaforluk
00 YorumlaTicaret
00 Yorumla
+1 yıltır şöförlüğü
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılticaret
00 Yorumla
+1 yılHe başka
00 Yorumla
+1 yılKuaför
00 Yorumla
+1 yılSanırım hamallık var
00 YorumlaKuaförlük mesela 🤫
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı