Lise mezunuyum. 3 kez sınava girdim üniversite üçünde de bi gram çalışmadim. 25 yaşındayım şimdi adam akıllı oturup yks ye çalışmak mı yoksa kpss ile atanmak mi? Üniversite de çok okumak istiyorum. Hayallerim var hâlâ ama yordu biraz üst üste aynı sınava girmek. Hangisi daha mantıklı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılİkise de saçma. 4 yıl okuyacaksın yaş olacak 29. 4 yıl sonra 90 üzeri almadan atanamayacaksın. Zaten iki yılda bir yapılıyor torpilsiz KPSS. Yaş olacak 31 bir de atanamazsan ben boşuna mı okudum bunca yıl diye dizini dövecek, evliliğe de geç kalacaksın. Üniversite mezunuyum şu an Özel Güvenlik Görevlisiyim. Benim gibi atanamayan v bu yüzden başka meslekler yapan milyonlarca insan var çünkü hükümet yeterli kadro açmıyor. Senin de ilerde bunlardan biri olma ihtimalin yüzde 90. Yüzde 10'luk dilim zaten 90 üstü almayı başarıp atanıyor. Yerinde olsam iş hayatına atılır, kendi paramı kazanmaya bakar, boş yere yıllarımı üniversite sıralarında heba etmezdim. Ha illa okuyacağım diyorsan önce iş hayatına atıl, evlen sonra oku derim. Benim kuzen evlendikten sonra okudu. Bu sayede de hayalini gerçekleştirmiş olur hayatın tokadını yemeden evlenmiş olursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapabileceğim bir meslek yok küçük sehirdeyim
En İyi Cevaplar
Söyle de bir şey var ama ortaöğretim KPSS Side kolay değil bir kere çok yüksek almak lazım atanmak için ben sağlık meslek lisesi çıkışlıyım benim alanımdan kontenjan bile verilmiyor verilse bile yetersiz o yüzden onunda bir anlamı kalmıyor suanda lisans okuyorum aynı zamanda çap yapıyorum üniversite okuyacaksan kesinlikle yandal çift anadal değişim programları öğrenci kongrelerine katıl cv ini doldurursan herkesten 1-0 artın olur çünkü üniversite de sosyal aktivitelere çok önem veriyorlar belki yüksek lisans düşünücek olursan da onun içinde artı olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
üniversite okuyup mezun olana kadar kpss de şansını dene ortaöğretimden atanmaya bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede ortaöğretim daha kolay gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversite tavsiye etmem. Kpss calis. Atamamaya bak
07 Yorumla
Soran+1 yılBu gidişle evet o olacak kesinlikle gece gündüz çalışmam gerek
Cevap sahibi+1 yılBen lisans mezunuyum. Onlisans yasa lise kpss çok daha kolay zaten çoğu kişi okuyor artık bir şeyi kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılBoşuna vakit kaybetme
Soran+1 yılDogru haklısın 1 kere girmiştim kpss kolay gelmişti kaç sene öncesi. Temelim yok sıfırdan başlamam gerek ve önümde kocaman bir zaman var mesleğimin olması için koca 1 sene dişimi sıkmam gerek
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle daha kolay atanması inan ki uni okumakla vakit kaybetme
Soran+1 yılİçimde de kalacak hevesim vardı ama hayat şartları yapacak bişey yok 🙂 herkes öyle diyor zaten vakit kaybetme atanmaya bak diye
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ülkenin şartları belli.:(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkpss başvuruları ne zaman
00 Yorumla Üniversite hayatını her genç tatmalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılYoruldum ama aynı sınav
Soran+1 yılBiraz mi 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası