Ulku ocaklarına yazılsam ileride askerlik veya polislik sınavlarına girmeyi düşünüyorum bir engel oluşturur mu nolur yardımm
Cevabın nedir?
lisedeyken 3-5 arkadaş gaza geldik herkesin bir milliyetçi damarı tuttu oturduk ülkeyi kurtarıcaz. derken dedik gel gidelim ülkü ocağına kaydolalım. ufak tanışma filan nerde okuyosunuz bilmemnere anadolu lisesi. ocak başkanı bizi çekti kenara dediği şey aynen şuydu. Bakın kardeşim gidin okuyun buradakilerin neredeyse tamamı kavgada arkam olsun diye gelen tipler kendinize yazık etmeyin. zaten vatanınızı bukadar seviyorsanız okur bir yerlere gelirsiniz demişti. kısacası durum bu.
10 Yorumla
+1 yılülkü ocaklarına kayıt olman bişey etkilemez ama orda yürüteceğin ya da içinde olacağın her türlü milliyetçi hareketler için şimdiki vatan hainleri seni bir yere yazar
11 Yorumla- +1 yıl
Ben ulkem için herşeye varım
Sadcee ileride gireceğim sınavlarda sorun olur diye korkuyorum
Kara harp okulu
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha onurlu birşey bulamadın mı yazılacak
02 Yorumla- +1 yıl
Ulku bizim onurumuz seni bilemem
- +1 yıl
Şeref meselesi sen bilemezsin
GÖKLERDE ÜLKÜM NE MUTLU TÜRKÜM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Geleceğini etkilemez. Zamanında ülkü ocaklarında olup da şu an memur olan arkadaşlarım var. Müslümanken ben de yazılmıştım, ateist olunca bırakmıştım. Türklük yönleri güzel de islam yönlerini sevmiyorum.
20 Yorumlasiyasi içerlikli herşey ileride önüne çıkar ve mutlaka etkiler ülkü ocakları olsun veya herangi bir yere kayıt olsun kesinlikle önüne çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkü ocakları şu an sadece arkam var demek için var. Çoğu çoluk çocuk. Anca kavgalara çağırırlar. Kız isen hicbir isin olacağını zannetmiyorum. MHP te yönel daha iyi gençlik kolları falan.
00 Yorumla
+1 yılOluşturur İnan bana Siyasi yönden Sıkıntı yaşa bilirsiinn Bende Ulku ocaklarının bir üyyesiyiimmm İyi biliriim...
00 Yorumla
+1 yılgeçmişini bile etkiler
02 Yorumla- +1 yıl
Benim erkek arkadaşım ulku ocaklarında fakat ileride asker olmayı dusunuyor olamaz mı yani
Babası komutan? - +1 yıl
ben hayat boyu hiç bir grubun ya da kuruluşun tesiriyle dolaşmadım ve dolaşmamayı tasdik ettim. Bana göre iyi bir şey değil.
+1 yılYa Sev, Ya Terket
00 YorumlaYaş kaç?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ulku ocaklarına yazılmayı cok istiyorum. geleceğimi etkiler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat