Geç ama geçti değil. Karşına ne çıkacağını bilemiyorsun belki üniversiteye gideceksin hem mesleğini eline alacaksın ömür boyu dostluklar bulacaksın hem de hayat arkadaşını belki hiç bir şey. Aklında kalanı yap.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa okumanın yaşı olmaz olmaz da Allah için bu yıl kaç kişi girecek sınava ikinci mezuna kalisim daha 18 yaşım. Benim gibi 17-16 yaşında kisiler de var sınava öylesine girmek için girecekseniz girmeyin bu yıl gerçekten hazırlanıp gerçekten kazanmak istiyorsanız girin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben öylesine girmedim tıbbi sekreterlige gircektim puan sıralama tutuyordu ama o ilk tercihlerim gelmedi. Bir yandanda tercih yaptım olmasada sonra kendimi kötü hissetmeyeyim diye. Yinede mutlu oldum kazandığima matematigim olsaydı bu bölümde okuyacaktım. Uzun zamandır içimde kalan üniversite hayalim var birde işimin olacağı bir bölüm istiyorum.4 ameliyat geçirdim o yüzden hiç okuyamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geç değil ancak ciddi bir hazırlık gerekecektir öğretmenlik için.
00 Yorumla
+1 yılEğer okumanın masraflarını kaldırabilecekseniz tabiki. Ama şu da var geleceğe yönelik bir iş yaratıyor mu yoksa asgari ücrete mi çalışıcaksınız %80gibi.
Ben kpss kazanırım atanırım çok istiyorum diyorsan yaşının hiç önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılAsla geç değil her insanın yaşadıkları farklıdır o zamanları birşeyler engel olmuş şimdi hazır hissediyorsun her insanın doğru zamanıda farklıdır
00 Yorumla
+1 yılHiç üniversiteye gitmeseydin 7 yıl sonra Boğaziçi İTÜ ODTÜ falan okursun ama gittin sanırım daha önce
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ben 4 ameliyat geçirdim hastaydım bende önceden çok isterdim ama hastalık yuzünden boyle kaldım
- +1 yıl
Yok yargılamıyorum. 34 yaş üstü kadın öğrenci kontenjanı var ya. Ona gönderme yapıyorum
Soran+1 yılAnladım. İlk defa puanım yükseliyor beni çok mutlu etti bu. Geçen sene 178 almıştım bu sene 223 ham puan obp ile 262 puan keşke zamanı geri alabilseydim böyle olmasaydım diyorum. Belki başka yerlerde olabilirdim
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yılHicbirsey için geç değil yeter ki gönülden istesin insan kadınsa hele kadın herşeyi her yaşta yapabilecek güce sahiptir
10 Yorumla
+1 yılTabii ki geç değil neden geç olsun ki okumak istedikten sonra gerçekten bir şeyleri başarmak istedikten sonra geç olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖğretmenlik zor değil de mezun olduktan sonra başlar asıl mevzuu. Kpss... Üniversite okurken 4 yıl boyunca ufaktan baslaman lazım kpss'ye ilk yılda halletmek istersen. Sona bırakırsan birkaç yıl zaman kaybın olur
00 Yorumla
+1 yılBence hayallerinin peşinden git. Okumanın yaşı olmaz.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılNiye diye soruyorum... Bilgisayar programcılığı okursan senin için daha iyi olur..
00 Yorumla
+1 yılBiraz geç kalmışsın ama okumanın yaşı yoktur bence.
00 Yorumla
+1 yılBence geç değil. Ama bu seneni iyi değerlendirmen gerekiyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil insanlar 60 yaşında tip okuyor hukuk okuyor
00 Yorumla Hiç bir zaman geç değil ama iyi bir çalışma yapman gerek
00 Yorumla
+1 yılArtık okumanın bir yaşı olmadığını normalleştirelim olur mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be bende 23 yaşımda kazandım kendi kendimi kötü hissediyordum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama karısını aldatan adama güvenilmez iğrenç bir şey bu.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlış oldu
Cevap sahibi+1 yılGeç değil bence azim et herşeyi yaparsın kendini geliştir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kötü 35 de mezun olacan tahmini salladım tabi daha bi de iş bulacan sence ne kadar mantıklı
00 Yorumla27 yas icin gec degil hic bi yas icin gec degil, emin ol amfilerde 60 yasinda insanlarla ders dinledim
00 Yorumla
+1 yılBilgisayar promcilugi ve Türkçe öğretmenliği mezunuyum 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Ne güzel ya şu an öğretmen misin?
- +1 yıl
Yok değilim 🙂
+1 yılBu soruyu kendine hala soruyorsan okuma , isteyen yapar zaten
00 YorumlaHiç de geç değil hatta ideal biraz daha aklı başında oluyorsun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikçe heves kalmıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden kalmıyor ki? Ben 4 ameliyat gecirdim
- +1 yıl
17 yaşında giriyorsun ilk normalde. Ben de 19 um şu an ailem ısrar ettiği için tekrar gireceğim. Masa başına oturmakta güçlük çekiyorum hevesim kalmadı artık. Belki üst üste sınava girdiğim içindi sen ara vermişsin sonuçta
Soran+1 yılYok benim 9. Kez sınava girişim önceleri istemiyordum çunkü hastaydım ama annem ısrar ediyordu. Hep 178 160 puan çıkarırdım bu sene 262 çikardım
Soran+1 yılYine sınav heyecanımi atmış oldum. Onceden çalışırdım ama o duzeni kuramazdım hasta oldugum icin dikkat dağınıklığım cok vardı
- +1 yıl
Çalışmadıysan her sene hevesin olabilir. Ben çalıştığım için öyle dedim. Çok yoruldum artık yaşıtlarım da gitti heves kalmadı günlerdir başlamadım çalılmaya
- +1 yıl
17 yaşında ki birisinin hazırlanması ile 25 yaş aynı olmaz mesela ondan bahsediyorum.
Soran+1 yılEvet, biliyorum ama benim yerimde olsan benim yaşadıgım zorluklar daha zor. Paragraf çözmeye başlayacam başlıyordu 30-40 defa hapşırmaya sürekli sabah 6 dan aksam 6 ya kadar hep burnum akıyordu başım ağrıyordu ağlıyordum. Damağım hep yara oluyordu birde onun için doktora gidiyordum. Her gün aynı seyler yaşıyordum. Bana doktorlar neyim oldugunu hicbir zaman söylemediler. Baş agrılarimda vardı 38 kiloydum midem bulanıyordu. Doktorlara söyledigimde sen bunu bilerek yapıyorsun diyordu. Gel zaman git zaman geçen sene bir doktor geldi burnumda bir kitlenin var oldugunu söyledi.
- +1 yıl
Sağlığın daha önemli olsun. İyiysen başla o zaman çalılmaya geç değil
+1 yılHiçbir şey için geç değil
00 Yorumlaİstersen evett neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılistiyor isen neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpekı aynı sehırde mı okuyacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bir zaman geç değildir
00 YorumlaOkumanın yaşı olmaz. hazırlan tsbiki
00 Yorumla
+1 yılKazanırsın
00 YorumlaDeğil
00 YorumlaGeç değil bence okumanın yaşı yoktur
00 Yorumla
+1 yılBende hazirlaniyorum
00 Yorumla
+1 yılevet neden kazanamayasın ki
01 Yorumla- +1 yıl