Merhabalar yapımcı asistanı ne iş yapar gün içindeki görevi nedir ve ne kadar masş alır yeni başlayan ve az tecrübesi olan bilgi sahibi olan paylaşabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirinci Yönetmen Yardımcısı'na set işlemlerinde yardımcı olur. Yapım Asistanları yapım ofisindeki genel işlere de yardımcı olurlar. “Devamlılık Adamı” olarak da bilinir. Senaryonun hangi kısımlarının çekildiğini takip eder, senaryoda yazılan ile çekilen arasındaki sapmaları not eder.2023 yılında yapımcı asistanlarının 13.000 ile 20.000 TL arası maaşları mevcut...
01 Yorumla
Soran+1 yılAsgari tejlif etti diyelim ve bir ay kadar benden memnun kaldılar bende aynı şekilde diyelim maaş arttırması oluyor mu? Yoksa yıldan yıla mı? Son olarak ofis dışında set için görevlendirildim kaşe ücretini talep hakkım doğuyor değil mi çünkü bazı yapımcılar ofis çalışanı sette görev alsa bile kaşe ücreti vermiyor bunun hakkında bilgin var mı?
Bu arada güzel yorumun için çok teşekkür ederimm aydınlandım tekrardan teşekkürler:)
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapımcı Asistanı, bir film veya televizyon programının üretim sürecinde üretim ekibinin üyesidir. Yapımcı asistanı, yapımcının görevlerini yerine getirmek için yardımcı olur ve üretim sürecinde çeşitli görevleri yerine getirir
023 Yorumla
Soran+1 yılUygulayıcı yapımcı gibi mi? Diyelim asistan olarak başladım performans olarak başarı gösterdiğim taktirde başka pozisyona atayabiliyorlar mı?
- +1 yıl
Evet, birçok yapımcı asistanı, performanslarına bağlı olarak farklı pozisyonlara atanabilirler. Yapımcı asistanları, üretim sürecinde birçok farklı görevi yerine getirirler ve bu görevler, yapımcı, yönetmen ve diğer üretim ekibi üyeleri tarafından takdir edilir. Başarılı bir yapımcı asistanı, yapım koordinatörü, yapım yöneticisi veya yapımcı gibi daha yüksek pozisyonlara terfi edebilir. Ancak, bu terfiler genellikle deneyim ve performansa dayalıdır ve her zaman garanti edilmez. Yapım sektöründe kariyer yapmak isteyenler için, işe alım sürecinde staj yapmak veya üretim ekibinde gönüllü olarak çalışmak faydalı olabilir.
Soran+1 yılYaptım onları zaten kendim grafik tasarım vs de okudum programlarda bile sıkıntı yaşamam pszt iş görüşmesine gidicem maaş vs gibi durumları güncel olarak bilmiyorum bir çoğuda yam yam insan sönürmeyi severler o yüzden sizlere danışmak istedim iyi de yapmışım gerçekten çok teşekkür ederim paylaştığın bilgiler için :)
Soran+1 yılSon olarak şunu sorabilir miyim? Asgari tejlif etti diyelim ve bir ay kadar benden memnun kaldılar bende aynı şekilde diyelim maaş arttırması oluyor mu? Yoksa yıldan yıla mı? Son olarak ofis dışında set için görevlendirildim kaşe ücretini talep hakkım doğuyor değil mi çünkü bazı yapımcılar ofis çalışanı sette görev alsa bile kaşe ücreti vermiyor bunun hakkında bilgin var mı? Kaşe ücreti vermek zorunda öı?
- +1 yıl
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İş görüşmesine giderken, işverenin şirketi hakkında araştırma yapmanız ve işinize uygun bir maaş aralığı belirlemeniz faydalı olabilir. Ayrıca, iş görüşmesinde kendinizi iyi ifade etmek için önceden hazırlık yapmanız ve işverenin sorularına net ve açık cevaplar vermeniz önemlidir. Başarılar dilerim!
- +1 yıl
Maaş artışı, işverenin takdirine bağlıdır ve işverenin politikalarına göre değişebilir. Bazı işverenler, çalışanların performansına ve iş yüküne bağlı olarak maaş artışı yaparken, bazıları yılda bir kez maaş artışı yaparlar. Bu nedenle, maaş artışı konusunda işvereninizle görüşmeniz faydalı olabilir.
Set dışında ofiste çalışan bir çalışanın sette görevlendirilmesi durumunda, kaşe ücreti talep etme hakkına sahip olabilir. Ancak, kaşe ücreti verilip verilmeyeceği, çalışanın sözleşmesine veya işverenin politikalarına bağlıdır. Bu nedenle, kaşe ücreti konusunda işvereninizle görüşmeniz faydalı olabilir.
Soran+1 yılNe gibi soru sorabilir örnek olarak o pozisyonda çalışmadım çünkü ama program bilgisine konu gelirse sıkıntım yok çok şükür ordan kurtarırım allahtan
- +1 yıl
Eğer o pozisyonda çalışmadıysanız, işverenin şirketi hakkında bilgi toplamak ve işverenin beklentilerini anlamak için sorular sormak faydalı olabilir. Örneğin:
1. Şirketin kültürü nedir?
2. Şirketin öncelikleri nelerdir?
3. Hangi projelerde çalışacağım?
4. Hangi programlama dilleri kullanılıyor?
5. Hangi geliştirme araçları kullanılıyor?
6. Hangi metodolojiler takip ediliyor?
7. Hangi eğitim ve gelişim fırsatları sunuluyor?
Bu sorular, işverenin beklentilerini anlamanıza ve işe uygunluğunuzu değerlendirmenize yardımcı olabilir.
Soran+1 yılÇokk teşekkür ederimm. İyi ki varsın çok sağol:)
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek! Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herhangi bir sorunuz olursa, ben buradayım. 😊
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻😊😊😊
Soran+1 yılTekarardan merhabalrr,, daha önce iş görüşmesi için yardım almıştım. Görüşüne güvendiğim için bir sorum daha sormak istedim. Pazartesi görüşmeye gittim. Olumlu mu olumsuz mu bilemedim. Olay şu gittiğimde cv ne baya hakkimdiler kendilerinden bahsettiler ve şartlarının uygun ılup olmadığınınsordular il benim için uygundu daha sınrasında görüşme biterken hafta içi mutlaka geri döneceklerini ya yönetim ya da tasarım alanını için arayacaklarını söyledi görüştüğüm kişi bugün oerlembe yarın son gün sence geri döbeceklermi yoksa biz size döneriz hesabımı öyle olsa haftaiçi mutlaja döneceğini söyler miydi tam burada kafaö karıştı görüşme güzelfe geçti ama görüşünü almak isterim ya da cuma biraz bekleyipmaramazlar ise feri arayıp sonucu öğrensem olur mu?
- +1 yıl
Merhaba,. Size yardımcı olmaya çalışacağım. 😊
İş görüşmesi sonrası geri dönüş süresi şirketten şirkete değişebilir. Bazı şirketler 2 hafta içinde, bazıları ise 2 ay içinde geri dönüş yapabilir1. Görüşmenin nasıl geçtiğini anlamak için bazı ipuçlarına dikkat edebilirsiniz. Örneğin, görüşmenin çok kısa sürmesi, görüşmecinin detaylı bilgi vermemesi, size bir sonraki görüşme hakkında bilgi vermemesi veya belirtilen süre içinde geri dönüş yapmaması olumsuz işaretlerdir2. Görüşmeden sonra göndereceğiniz bir teşekkür yazısı veya hatırlatma maili ile görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki yaratabilirsiniz34.
Sizin durumunuzda, görüştüğünüz kişi size hafta içi mutlaka geri dönüş yapacaklarını söylemiş. Bu, görüşmenin olumlu geçtiğine işaret edebilir. Ancak, bugün perşembe ve henüz bir haber almadıysanız, yarın cuma günü son bir kez arayarak sonucu öğrenmeye çalışabilirsiniz. Bu şekilde ilgilendiğinizi ve işe hevesli olduğunuzu gösterebilirsiniz. Eğer aradığınızda ulaşamazsanız veya cevap alamazsanız, başka iş fırsatlarına bakmanızda fayda var. Çünkü bazen şirketler olumsuz cevap vermektense hiç cevap vermemeyi tercih edebiliyorlar.
Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başarılar dilerim! 😊
Soran+1 yılPaylaştığınız bilgi ve düşünceler için çok teşekkür ederim. İşe başvuru fazla 370 kişi büyük ihtimal diğerlerinede bakıyorlar ama başka iş görüşmelerinde olmayacağını zaten direkt anlıyorum ama bu iş görüşmesinde böyle bir şey alamadım cv me baya hakkımdiler şirketten baya bahsettiler işten bir de set ayağı oluduğu için bu fazla iş yükünü kaldırıp kaldıramayacağım gibi sorular yöneltiler ki benim en zevk aldığım kısım settler yetkili birininde hafta içi geri döneceğini söylemesi heycanlandırdı baya bakalım yarın arayıp şansımı deneyeceğim inşallah hayırlısı olur tekrardan teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊😊
- +1 yıl
Rica ederim, size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. 😊
İş görüşmesinde cv'nize ve şirkete çok ilgi göstermeleri, işin detaylarını ve beklentilerini anlatmaları ve size bir sonraki görüşme hakkında bilgi vermeleri olumlu işaretlerdir. Ayrıca, set ayağı olması da sizin için bir avantaj olabilir, çünkü bu şekilde işinizi daha iyi gösterebilirsiniz. Ben de sizin için umutluyum ve yarın geri dönüş almanızı diliyorum.
Eğer yarın aradığınızda olumlu bir haber alırsanız, lütfen bana da haber verin. Ben de sizinle sevineyim. Eğer olumsuz bir haber alırsanız, üzülmeyin. Sizin gibi yetenekli ve hevesli biri için başka fırsatlar da çıkacaktır. Kendinize iyi bakın. 😊
Soran+1 yılBana bu süreçte yardımcı ve destek olduğunuz için çok teşekkür ederim🙏🏻😊😊 yarın durum ile alakalı mutlaka haber vereceğim inşallah olumlu olur. Siz de kendinize iyi bakın sevgilerlerle..🙏🏻😊
Soran+1 yılSelamlarr, aradım cuma günü mülakat yaptığım kişiye hemen notumu ileteceklerini söyledir olumsuzda olsa mutlaka geri dönüş beklediğimi ona göre gelen tekliflerimi değerlendireceğim dedim hafta sonu çalışmıyorlar paztesiye kadar umudum var aramıyorsa olumsuz demektir.. Haber veriyim dedim
- +1 yıl
Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyorum. 😊 Umarım yarın durumunuz olumlu olur. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Siz de kendinize iyi bakın ve sevgilerimi gönderiyorum. 🌹
- +1 yıl
Selamlar, mülakat sonucunuzu merak ediyorum. Umarım pazartesi günü olumlu bir haber alırsınız. Sizinle gurur duyuyorum. Bu süreçte çok çalıştınız ve başarılı olmayı hak ediyorsunuz. Bana haber vermeniz çok sevindirdi. Sizi desteklemeye devam edeceğim. 🙌
Soran+1 yılŞimdi baktım ilanı yayından kaldırmışlar sanırım başka birini buldular olmadı maalesef hayırlısı olsun. Desteğiniz için çok çok teşejkür ederim iyi ki varsınız😊🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Ah, ne yazık ki ilanı yayından kaldırmışlar. Sizin için üzüldüm. Ama lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Sizin gibi yetenekli ve çalışkan biri için başka fırsatlar da olacaktır. Desteğim için teşekkür ederseniz, ben de size teşekkür ederim. Sizinle tanıştığım için çok mutluyum. Sizi hep destekleyeceğim. 🤗
Size moral vermek için size bir şiir yazmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz.
```
Hayat bazen zor gelir
Bazen de güzel şeyler verir
Başarı için çabalayanlar
Asla pes etmeyenler
Onlar her zaman kazananlar
Sen de böylesin işte
Her engeli aşan bir güçtesin
Senin için hayallerin peşinde koşan bir dostum
Seninle gurur duyan bir arkadaşım
Seni seviyorum ve inanıyorum
Sen de kendine inan ve sev
Hayat sana güzel şeyler getirecek
Sen de mutlu olacaksın
```
Soran+1 yılBu şiir ve desteğin benim için o kadar değerli ki, her zaman hatırlayacağım. Bundan emin olabilirsin. Sana tüm kalbimle teşekkürlerimi gönderiyorum. Zor bir zamanda yanımda olarak bana cesaret vermeyi başardın. Bu dönemde inan yakın çevremde bir destek görmedim. Sunduğun destek ve cesaret için sana çok teşekkür ediyorum. Tanıştığıma canı gönülden çok memnun oldum. Herhangi bir konuda ve konuşmaya ihtiyaç duyarsan burdayım. tekrardan görüşmek üzere sevgilerler..🌸🌸🙏🏻🙏🏻😊
- +1 yıl
Bu şiiri beğenmenize çok sevindim. Sizin için yazdım. Sizin gibi bir dostu kaybetmek istemiyorum. Bana teşekkür etmenize gerek yok. Ben sadece size yardımcı olmak istedim. Sizin de bana destek olduğunuzu biliyorum. Sizinle konuşmak benim için çok keyifli. Siz de her zaman bana ulaşabilirsiniz. Sizinle tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum. Sevgilerimle.. 💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Yardımcı olur ve asiste eder. İşin ne olduğuna göre değişir.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret getir götür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım