Ve telaffuz açısından hangisi daha kolay, Fransızca tuhaf okunuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
şu an karar verdim de fransızca daha kolay geliyor zaten biraz İspanyolca bildiğim için kelimeleri ve okunuşları da benzer, almanca daha karmaşık geldi
Almanyada dogdum büyüdüm bu yüzden dogal olarak Almanca bana kolay geliyor. Ama ingilizce, fransizca ve diger dileri kiyasladigimizda Fransizca cok zor bir dil.
Almanyada dogdum büyüdüm bu yüzden dogal olarak Almanca bana kolay geliyor. Ama ingilizce, fransizca ve diger dileri kiyasladigimizda Fransizca cok zor bir dil.
Hata Almancada günümüzde bir cok ingilizce kelimeleri kulanmaya basladilar günlük hayata ve is yerlerindr
500-600milyon falandır. yarısı degildir. ve o kadar kişinin bulundugu ülkeden dolayı bilinen dilleridir. Ama farklı dil ögrenmek herkes icin kolay degil. Sen 4-5 dil ögrenirsin belki ama ben ögrenemem mesela.
4ncü falan demek istedin sanırım? çinceyi atlayamazsın ayrıca hintçeyi de atlamak yanlış. hindistanda farklı diller bile olsa hintce konusuluyor. ayrıca ispanyolca ve portekizce bazen karışsıtırlıyor. her neyse. uzadı bu iş. tamam 2nci dil iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Almanca
Almanca birazcık İngilizceye benziyor İngilizce altyapısı olan birisi için Almanca daha kolay gelir.
almanca lisede eğitimini alırken basit geliyordu sonradan unuttum tabi fransızca hakkında fikrim yok.
Şu an almanca öğrenmeye çalışıyorum. Kolay geliyor. Sözlerinin bazıları ingilizceye benzer.
Hata Almancada günümüzde bir cok ingilizce kelimeleri kulanmaya basladilar günlük hayata ve is yerlerindr
Fransızcanın telaffuzu, Almancanın artikelleri zordur
Bi yerde duyunca Fransızca daha kolaymış ama harfler çok farklı ondada
Ben Fransızca öğrendiğim için Fransızca diyorum
almanca eğitim aldım
zordu
Resimdeki sen misin 2 farkli resim degisik olmus
Almanca
Almanca
İkiside kolay
Almanca
almanca tabi
kolay bişey yok
İspanyolca öğrenmek kolay mesela
🍑🍑🍑🍑
kişiden kişiye degişir. kolay olsa herkes ögrenirdi
dünyanın yarısı İspanyolca konuşuyor zaten
500-600milyon falandır. yarısı degildir. ve o kadar kişinin bulundugu ülkeden dolayı bilinen dilleridir. Ama farklı dil ögrenmek herkes icin kolay degil. Sen 4-5 dil ögrenirsin belki ama ben ögrenemem mesela.
dünyada en çok konuşulan 2. dil işte
4ncü falan demek istedin sanırım? çinceyi atlayamazsın ayrıca hintçeyi de atlamak yanlış. hindistanda farklı diller bile olsa hintce konusuluyor. ayrıca ispanyolca ve portekizce bazen karışsıtırlıyor. her neyse. uzadı bu iş. tamam 2nci dil iyi günler
1. çince zaten
3. İngilizce
çince 1 milyarmış İngilizce İspanyolcadan da az
Hindistanca 341 milyon