Almanca öğrenmek mi daha zor ingilizce mi?
Bilenlerden yorum alalım lütfen..
Bilenlerden yorum alalım lütfen..
İngilizce herkesin fikri ayrı tabi ben 3,4 yaşından beri Almanca konuştuğum için kolay geliyor bana ve İngilizceyi daha geç öğrendim ben Almancayı 1 yilda İngilizceyi 2 yil da ve bana göre Almanca daha kolay ingilizce zor du ama yani bi süre sonra öğreniyor insan artikel falan yok ya o tarafı kolay
Ne kadar sanslisin ya sen :d ama direkt yerinde ogrenmissin :d
Evt öyle maalesef bana çok kolay geliyor bazılarına zor geliyor kişiden kişiye değişiyor
Tilkinin kendisiyim cok zorlanmam ama ilk zamanlar oldugu icin sanirim.
Cevap
7Cevap
Bence almanca
Almanca'daki tek zorluklar artikeller der, das, die bu artikeller olmasa İngilizceden kolay bi dil harflerin çıkışı falan belli cümle kalıbı cart curt belli ama bu artikeller olduğu için ingilizce sanırım daha kolay sayılabilir
Cok haklisin
Türko
Yok Fruko -.- aga iki Almanca çalıştın diye Türko denmez be Türküzz Türkkk
Hahahaahhaa ogreniyoz hem kiz niye bozuyon kaideyi😂😂😂😂
Bak bu ben 😂 https://youtu.be/p8Bl8QM9gN8
Ahahhah 🥲 seni çok iyi anlıyorum
Sende mi almanca calisiyosun😃
Bize hoca lisede öğretmişti ama o da galiba bazı harflerin çıkışını yanlış öğretmiş şimdi farkettim sveıdbıddb ah hocam ah 🙄
Cok guzel cok icten almanca bi kufur ederdim hocana ama bilmiyorum suannn😂😂😂😂😂
Boyle alman lehcesiyle bide genzimden soylerdim ki😂😂😂😂😂
Boğazdan tükürük çıkarırcasınaaaağğ wbzusbjzbsjs
Tamam bu muhabbet pisleşti ben gidiyom 🥲
Hahaahahahahahahaha tukuruk degilll balgam cikarcasina bide tukurun ya tam olsun diyesim geldi telaffuzlari dinlerken 😂
Balgam demedim tükürük dedim anla işte sheıdbejdhhs aaaaa almanca konuşasım geldi ama aklıma gelmiyor dbdkxnjd
Hahahaha gel beraber almanca calisak😂
Olabilermen
Dm attim😄
İngilizce kolay bir dil ve naif. Almanca biraz kaba geliyor bana o sesleri çıkarmak bilemedim
Hahaha o sesleri cikarmak🤭😂
Tabirin komik geldide ona guldum. Yanlis falan anlamadim.
Peki
İngilizce biraz daha kolay Almanca diline göre kendi fikrimce
Almanca çok kolay aslında İngilizce de ama basit olan bana göre her zaman Almanca
Bence İngilizce.
İngilizce'yi öğrendikten sonra Almanca daha kolay geliyor.
Her iki dilide biliyorum ve cevap tabiki Almanca.
Almanca. Lisede gördükten sonra İngilizce aslında ne kadar basitmiş dedim
Bence İngilizce öğrenmek bir az kolay. Benim için Almanca zor
Net Almanca.
1 saat kadar önce başladım. Doğruyu söylemek gerekirse birazz sinirlerim bozuldu 😂
Ohooo daha Anfänger sayılırsın yani başlangıç seviyesi, başlangıçta böyleysen ayvayı yedin😂
Hic yardimci olcak kimsede yook dolayisiyla motivasyonumda yok🫠 odada kendi kendime konusuyorum sonra gulmeye basliyorum bodozlayinca 😂
Daha nerelerdesin, günlük konuşmalar falan mı?
Daha hallo fayt hiğ wii geht es di yehh kismindayim :d
Anlik ben 😂 https://youtu.be/p8Bl8QM9gN8
Ooo hocam en basit yerler buralar, sen artikel ezberleme, dativ-akkusativ halleri öğrenip cümle içinde kullanmaya alışma seviyesine bir gel bakalım, aslında ezber gerektiriyor fazlaca en büyük zorluğu o
Artikel dativ akkusativ ne oluyo
Hicbisey anlamadim daha yeni tanistik kendileriyle de o yuzden🫠
İlerledikçe yavaş yavaş anlarsın:)) 1-2 haftaya o kısımlara gelmiş olman lazım
Allah kahretmiye emi😂. O degilde ev kiralari cok degil mi dojjjlandda
Ich bin nicht in Deutschland😂 ama 1 yıl sonra %99.99 oradayım. Benim de hep duyduğum bu, özellikle Berlin’de artık ev dahi yokmuş kiralanacak yoğunluktan, yani orada paran bile olsa geçmiyor kısaca
Hahahahahahahah cidden yaa berlinde 40 metrekarelik daireler bile 300 400 bin euro yuh dedim.
Bana göre ikiside zor
almanca daha zor
Almanca
Almanca bence grammeri daha zor
Almanca
Almanca
Almanca bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?