Kuafor olmak istiyorum ama bana bu meslek biraz basitmis gibi geliyor sizin dusuneleriniz ne?
Cevabın nedir?
+1 yılZor bir meslek ama kalfa veya ustaysan sorun yok olan cırağa oluyo hem işi öğrenmeye bakıyo hemde temizlik alışverişle dükkanı açıp kapamakla uğraşıyo bide bunun kalfadan ustadan azar işitmesi vvar hemdde müşterilerin yanında iinsanların kaprisleri de var tabi bir çırak olarak ömrümden ömür gidiyo gidip diğer odada Ağlıyorum küçükluk hayalim olan, küçüklüğümden beri nerde kuaför görsem camına yapışan beni bu meslekten soguttular
51 Yorumla
+1 yılZor bir meslek severek yapılabilecek meslek eğer başkasının yanında çalışırsan iyi para alırsın düzenli sonra müşteri de velir iyi para var iş yeri acarsanda 1 jafta otulursan öbür hafta zengin olursun düşün bir kaş 30 tl günde bundan kactane geldigini düşün yani parası var
20 Yorumla
Evet ölümsüz bir meslek ama aynı zamanda yaşatmıcak bir meslek hic bir zaman kariyer yapamicagin bir meslek hayat standartlarini minimumda yasamak istiyosan yap ama soyle dusun milletin pis ayaklarini torpuleyip sacma sapan ucretler alicaksin
00 Yorumla
Bayan kuaför arkadaşım var eleman arıyor yönlendiriyim mi? Bu arada meslek güzel hiçte basit değil, ayrıca her meslek kendince özeldir.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
basit değil fakat kuaförlük ölecek son bulacak bir meslek değil bu yönden de mantıklı
10 Yorumla
+1 yılBasit bır meslek değil onca kadının afrasıni tafrasini çekmek çok zor olur bence 😄
10 Yorumlacanım bana sorarsan git ölmeyen tek meslek unutma aç ve işsiz kalmazsın bütün şehirlerde belediyeler bedava kurs da veriyor
10 Yorumla
+1 yılbence güzel bir zanaat
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılyeteneğin varsa, okumak da istemiyorsan yap bence.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler