Bak bak, krimonolog olacak da cinayet çözecek bir de maaş araştırıyor. Bir bitmediniz şunun bunun maaşları ne kadar diye sormaktan. Maaş soracağına kendine bak, sana kim neden dolgun maaş versin bunu sorgula önce. Maaş sormakla kariyer yapılmıyor.
Mantıklı giderken dağıttın be dostum. Bende hani git sevdiğin bir işi yap bunda ilerleyip kariyer yaparsan en iyi maaşlara sahip olabilirsin falan diyeceksin sandım ama nerdeee😒
@onlyteenage Biraz eleştiri yaparak bunu dedim aslında ama anlayamadın demek ki. Sana kim neden dolgun maaş verecek derken sen işini ne seviyede iyi ve severek yapacaksın kısmını maalesef muhakeme edememişsin be dostum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bak bak, krimonolog olacak da cinayet çözecek bir de maaş araştırıyor. Bir bitmediniz şunun bunun maaşları ne kadar diye sormaktan. Maaş soracağına kendine bak, sana kim neden dolgun maaş versin bunu sorgula önce. Maaş sormakla kariyer yapılmıyor.
Mantıklı giderken dağıttın be dostum. Bende hani git sevdiğin bir işi yap bunda ilerleyip kariyer yaparsan en iyi maaşlara sahip olabilirsin falan diyeceksin sandım ama nerdeee😒
@onlyteenage Biraz eleştiri yaparak bunu dedim aslında ama anlayamadın demek ki.
Sana kim neden dolgun maaş verecek derken sen işini ne seviyede iyi ve severek yapacaksın kısmını maalesef muhakeme edememişsin be dostum.
Hiçte bile uyuz herif ben böyle dedim diye lafı çevirme😝😂
@onlyteenage İyi bakalım senin dediğin gibi olsun, sana karşı mı geleceğim.
Hiçbir fikrim yok ama dolgundur büyük ihtimalle neden dersen öyle herkesin yapacağı türden bir iş değil. Ayrıca seviyor musun bu işi?
emniyetteyse zaten polisten seciyorlar.