Merhaba 20 yaşındayım üç senedir hayatımın en zor dönemlerini yaşadım sınavı kazanamadım bu sene 2024 yks için hazırlanmaya baslıycam kazanırsam 21 yasında üniversiteye başlamış olucam mezun olma yasınıda hesap edersek sizce geç mi kaldım sürekli bunu düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yaşında normalde biterdi, bir boy geç olmuş ama 25'e kadar, yerine kadar daha fazla yolu var, hayatında sorun olmuş çünkü. Ben 31 yaşındayım, memurum, 2.5 sene oldu... Hem okuyun hem çalışın ama değsin, ataması olan bölüm seçin. O yaşlarda geç gelir ama onun üzerinden 10 yıl bile geçer...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılObama elli yaşında emekli oldu Trump yetmiş yaşında başkan oldu gibisinden bir yazı vardı... Doğru zaman sen ne zaman yapabiliyorsan o zamandır. Boşuna düşünme.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir evlilik yapma ihtimali ve güzelde bir işin varsa hiç uğraşma derim fakat yapacak daha iyi bir şeyin yoksa 21 yaş üniversite için normal 👍
10 Yorumla
+1 yılSöyle düşün hazırlık +tip okusaydın 7 yılda bitecekti şu an 2022 bir doktor ya da bir eczacı ile ayni anda mezun olabilirsin doktordan emin değilim. Tabi 4 yıl lisans okursan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
20Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır üniversitenin yaşı olmaz...
00 Yorumla
+1 yılBir matematik hocam vardı. Hala görüşürüm. Lise matematik öğretmenliği - ilköğretim matematik öğretmenliği - inşaat mühendisliği bitirdi. Hem matematik öğretmenliği yapıyor ( okul, dershane, özel ders) hem inşaat mühendisliği yapıyor. Bu sene de diş hekimliği için sınava girecek. Yaşı 41-42 vardır.
Bu arada ben de diş hekimliğini bırakıp 22 yaşında tıp fakültesine başladım. Sınıfımda 35 yaşında adam var aftan yararlanıp gelen.
Geçi bırak daha yolun başındasın.
Yeter ki bir an önce üniversiteye başlamak uğruna sevmediğin bir mesleği seçme. Sonra üzülürsün.
Boşa okudum dersin.30 Yorumla
+1 yılSaçmalama fıstık ben de o yaşta başladım sınıfımdaki herkesle de arkadaşız tam herkesin orta yaşındayım benden çok büyüklerle de arkadşa oldum üniversite öyle biyer zaten. Biriyle arkadaş oluyosun bi bakmışsın senden yirmi yaş büyük hahahahwhw kimse de asla yadırgamaz inşallah gönlündeki üniversiteyi ve bölümü kazanırsın 💗
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah🩷
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilk sınava girişimde üniversite kazandım. okulu 6 yılda bitirdim ( bu sırada iki yıl hiçbir şey yapmadan oturduğum babamın ölümünün yasını tuttuğum bir dönem oldu) 19 yaşında girdiğim üniversiteden 25 yaşında mezun oldum
Demem o ki ne yaşadığını sadece sen biliyorsun. Okula girdiğin yaş değil eğitim süresince kendine neler kattığın önemli.
Şimdiden başarılar diliyorum 💕💕21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💞
Ben Bu Sene Mezuna Kalıcam Ve Üniversiteye 20-21 Yaşında Başlıyacagım :D, Bunun Sorun Oldugunu Ben de Düşündüm Senin Gibi Ve Arkadaşlarıma Danıştım Ama Bu Üniversite Dediler. Giden Yakınları Hiç Sorun Olmadıgını Söylüyor Ve Yaş Farkının Gram Hissedilmedigini Söylüyorlar. Zaten Bilirsiniz 19-22 Yaş Arası Genelde Pek Gelişim Olmaz. O Yüzden Bunu Sıkıntı Yapmanızı İstemem :)
20 Yorumla
+1 yılNiye geç olsun gülüm ben 27 yaşındayım yks ye girdim aciktan okucam insallah, evli 2 cocuklu oldugum için aciktan. Okumanin yaşı yoktur.
20 YorumlaBen de 21 yaşındayım seneye tekrar girmeyi düşünüyorum. 22 yaşına basmış olacağım. Yaşımız daha genç bence geç değil hiçbir şey için 🙏🍀
23 Yorumla
Soran+1 yılBaşarılar diliyorum
- +1 yıl
Okumanın ve eğitimin yaşı yok ki
- +1 yıl
Oku kaç olursa olsun yaşın ebru
+1 yılHayır öyle düşünme çok daha büyük olup okuyanlarda var hiç bir şey için geç değil.
10 Yorumla
+1 yılHiç de geç değil. Millet zaten 3-5 sene mezuna kalıyo. Ben de 20yim bu sene başlıcam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgeç değill daha 21 yaşındasın 35 değil, hatta 35 bile bazen geç olmuyo annem 40 yaşındayken bitirdi
10 Yorumla
+1 yılBence geç değil benzer bi süreçten bende geçtim aynı şeyleri düşünmüştüm ama istediğimiz şeyi yaptıktan sonra kaç yaşında olduğumuzun ne önemi var. Okumanın yaşı olmaz sonuçta.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, 21 yaşında üniversiteye başlamak için geç değil. Üniversiteye başlamak için herhangi bir yaş sınırı yoktur
00 Yorumla
+1 yılKuzenim 24 yaşında başladı hiç bir şey için geç değil
10 Yorumla
+1 yılGeç değil yeni nesil hep bu yaşlarda başlıyor zaten
10 Yorumla
+1 yılİstersen 40 yaşında kazan asla geç değil. Yeter ki oku.
00 YorumlaBazı şeyler için geç kalınmıştır, buna inananlardan olmayın yoksa benim gbi olursunuz
00 YorumlaHayır değil tabi ki neden geç olsun ki istediğin yaşta baslayabilirsin
10 YorumlaDeğil aşkım değil hiçbir şey için geç değil. Basarilar
10 Yorumla
+1 yılOkusan bile ne olucaksın bu ülkede kaç para alacaksın değmez zamanına paranı biriktir yırt dışına çık
00 Yorumla
+1 yılne geci yaa bebeksin daha
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 474 cevap paylaştı. Hiç bir şey için geç kalmış sayilmazsin
10 YorumlaPes etme asla mücadeleni bırakma
10 YorumlaOkuyabilirsin tabiki yasi yok bunun
10 Yorumlabenim kuzenimin sınıfında 65 yaşında kadır vardı niye geç olsun ki 21
00 YorumlaHayır öğrenmenin yaşı yoktur
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç değil
00 YorumlaHayır hiç bir zmn geç diye bir şey yokdur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır gayet normal bir yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız ben okula döndüm 25 yaşımda ve sınıfımda çocuklu anneler bile vardı 😂
00 Yorumla
+1 yılİlim öğrenmenin yaşı yoktur
00 Yorumlaokumanın yaşı yoktur. diyeyim
00 YorumlaSinifimda 30-40 yasinda abiler vardi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır bende 20 yaşındayım ve seneye gireceğim
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ikimizde başarılı oluruz
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim
Hayır, tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılhicbir sey icin gec olamaz gencsin citirsin misss