Otellerde deneyimim yok, düğün salonlarında çalıştım servis açmak, tabak tasima gibi en basit temel şeyleri biliyorum. İlk baştan bana sipriş aldirirlar mi sizce işi öğreneyim diye. Aslinda yapmak istemiyorum, empati yaparsak 5 yıldızlı otele gidiyorsun ve kötü hizmet alıyorsun. İngilizcem yok denecek kadar az, şu anlık sorun teşkil etmedi, komi olacağim için.
Otel sektöründe çalışan abilerim cevaplarsa sevinirim. Komi olarak gideceğim için görüşmede bana tam olarak ne sorarlar, üstede dediğim gibi ilk iş günlerinde misafirden sipariş aldirirlar mı?
(İşin yoğun olması dert değil, daha agır işte 2 ay gibi calistim.)

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne çok iyi ne çok kötü orta seviye komi isen sıkıntı garson dahi emir verir şef var kaptanı var müdürü var varda var müşteri ile muhatapsin giyime ve dış görünüşe dikkat et duş alacan hergün dedorant ve parfüm kullanan ve elbise değiştir hergün kıyafet gün içinde mahfoluyon ben çalıştım hem komi ve garson olarak restoran depertmanında
Daha dün alanyadan geldim 2 ay otellerde güvenlik yaptım garson kominin işi çok zor değil otellerde zaten yemekleri kendi alırlar sen boşları toplarsın masaları silersin dil bilsen tabi iyi olur ama mecburi değil lojmanlar genelde pis oluyor ben bıktım lojmandan evime döndüm
Aynen lojman pis ya otellerin kimisinin
Rezillik
Öyle valla restoran ve çamaşırhane de çalıştim ne yazık ki öyle ikisi fena değilde diğer gittiklerim berbattı
@Ajan_07 hangi otelde çalıştın
Alanya bölgesinde
Bende türkler konaklı
Türkler, Konaklı, Okurcalar benim ki
Vikingen ınfınıty
Bende ordaydim
Ne zaman çalıştın
2 ay çalıştım çıkış aldım 1 hafta önce
Hım anladım
Aslında iyi oteldi ben bira içtim diye çıkarıldım
Allah Allah 🤔
Geçen biri ile konuştum meydancı imiş bira içtim diye çıkarıldım dedi
Fena değildi ben çamaşırhane de çalıştim 1 ay çıkış aldım reis
Sizde ki güvenlikler sıkıntıydi bir kız vardı gıcık oldum kadın güvenliğe oda gitti
@Ajan_07 bilmiyom görmedim ben güvenliktim
Güvenlik bir abi vardı o vardı içlerinden kral gerisi boş valla üstüne alınma birde egolu idiler
@Ajan_07 gıcık çoktu
Sen sonra geliksin
Öyle valla ya
Seneye çağırırlarmı bilmem ama zor
Kendin mi ciktin?
@Ajan_07 çııkardılar
Durduk yere mi şikayet mi edildin
Bira içtim dedin ondan ise çağırmazlar unut
Fb müdürü görüp şikayet etmiş
Geçmiş olsun unut orayı reis
Ben bu sene pek olumlu olmadı seneye kısmet ama mümkünse turizme girmicem sabit iş bakiyom
Ben kafa dağıtmak için gittim zaten memlekette iş çok
Hey Allahım ya birisi daha vardı bizim depertman da aynısı dedi ne işin var dedim o zaman? Kafa dağıtmaya geldim dedi
Aynen çoğu iş için gelmiyor
Aynen
belanı sıkecekler
😄😄 daha dur korkutma sende
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!