Sizce doktorluk mu diş hekimliği mi, ikisini de seviyorum ama kararsız kaldım, hangisi daha çok kazandırır, hangisinin üni ortamı daha zevkli, hangisi daha rahat?
Cevabın nedir?
+1 yılTıp okumak daha zordur ama diş hekimliğinin mesleği bazı branşlara nazaran çok daha çetrefellidir. Okumak yetmez. İnsanların en hassas oldukları, ağızlarının içinde sanat yapacaksın. Emin ol iş gerçekten emek isteyen, zanaat isteyen bir iş. Ama ben oturayım mıçımın üstüne para kazanayım dersen, yok öyle iş. Doktorluk mesleğinde bazı branşlarda olsa da okurken... .. . . . . .. . . lar.
11 Yorumla- +1 yıl
ben 8 yıldır babamın yanında yardım ediyorum ve babamın mesleği diş teknisyenliği, emin ol en az bir doktor kadar diş'e nerede nasıl müdahele edilmesi gerektğini ne estetik bir protez veya porselen takım nasıl olmalı iyi bilirim sen bana üni ortamı ve kazandıracağı paradan haber ver :)
+1 yılArkadaş tip cekilmez bosuna kendini yopratiesjn uüniversite ortamı olarak da zaten tip berbat sabahtan akşama kadar ders var , yorucu bezdirici tip okuyan olarak dış hekimi seç diyorum
11 Yorumla
+1 yılİkiside ünide zor bir kere annem diş hekimi babam doktordu :D bende diş istiyorum ama bence diştr muayehane açarsan köşeyi dönersen doktorlukta ise aile hekimi olursun eğer ameliyat falan istemezsen diyelim minimum 8 bin tl alıyon :D
016 Yorumla- +1 yıl
Tanınmana bağlı :D bir implant minimum 900 dolar tek diş için düşün bunu tabi :D
- +1 yıl
İlden ilede değişiyo :D
- +1 yıl
Ama yinede diş doktorluktan iyi :)
- +1 yıl
Ordaki fiyatları bilmiyorum :D eskiden diyarbakırdaydım orda duymuştum implantı tanesi 900 den başlıyor diye :D ve bir kaç muayehaneci diş hekimi yakınımızda bayağı iyi kazanıyolardı oğlunu kıbrısta okutuyor diş hekimiliğinde oğluda birinci sınıfta çocuğun birinci sınıfı 3. Okuyuşu :D düşün artık para nasıl boksa :D
- +1 yıl
Olmadı gel istanbula bende olursam tabi beraber açarız :D Nişantaşında ya da beyoğlunda :D ya da direk beşiktaş/kadıköy de olur :D
- +1 yıl
Yurt dışı tabiki ama türkiyede İstanbul'da özel iyi doğuda ise devlet hastaleri çok kazandırıyo diş hekimlerine :D
- +1 yıl
Bak şöyle diyim bir implantı düşün özelde minimum İstanbul için diyorum 800 dolardan falan yapılıyor ki bu en kalitesizidi diye düşünüyorum :D
- +1 yıl
Aynen ya tuzlu işte bu yüzden bence özelde diş hekimleri daha iyi kazanıyor:))
+1 yılBen diş hekimi düşünüyorum daha iyi bence😊
013 Yorumla- +1 yıl
Benim yaşadığım yerde diş hekimine daha çok ihtiyaç duyuluyor, hem doktorluk daha zor :)
- +1 yıl
Finlandiya
- +1 yıl
iyi yani 4-7 bin arasi degisebiliyo :)
- +1 yıl
Euro, özel dis hekimi 2 kati tabi :)
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Ama onemli olan insanın sevdiği isi yapması :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarsilastirma yapmayayim da dis hek okuyorum merak ettigin bisey varsa sorabilirsin yardimci olmaya calisirim :)
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrtamdan kastini cok anlamasam da bunlari merak ettigini dusunerekten yaziyorum erkekler azinlikta :D kizlarin cogu süslü derslerimiz zor eve gitmeye zaman bulamıyorum hem pratik hem de teorik calistigimiz icin agir biraz
Cevap sahibi+1 yılTeorikler zor tabi ezber cok bir de her hafta sinav oluyoruz sıkıyor bir zaman sonra
Cevap sahibi+1 yılAma havasi var tabi :)
Cevap sahibi+1 yılIstersen tek tek yazayim :D cok sey soruyolar yani
Cevap sahibi+1 yılDis hek. Oku ogrenirsin ;)
Cevap sahibi+1 yılAnatomi ve biyokimya zor mesela
Cevap sahibi+1 yılSagol :)
Doktor daha iyi bir meslek ama komek gibi calisman gerekiyo sabah aksam...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıbba puanın yetmiyorsa mecbur diş hekimliği yazacaksın da, plastik cerrahi diyorum ben^^
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılİçimde kalan tek şey diş hekimliği tek isteğim izmirde diş hekimliği okumaktı olmadı... diş hekimliği en güzeli her açıdan..
13 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldan sonra denizi en güzel olan yer ve eğitimi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrik ederim, ikisini kazanabildiginr gore secim sana bagli yani
10 Yorumla
+1 yıl2 side cekilmez muhendis ol oturdugun yerden para kazan ne isin var hastalarla curuk dislerle
20 YorumlaDişe yönel ordanda Çene hekimliği diye birşey var. Bence çene hekimliğine yönel.
03 YorumlaIkisinde de iyi para var. Senin ilgi alanina kalmis bir sey.
01 Yorumla
+1 yılDiş hekimliği diyorum ben.
111 Yorumla- +1 yıl
Meslek yanlısı yaklaşımı.
- +1 yıl
Diş hekimiyim işte.
- +1 yıl
Çok canlı gel :)
- +1 yıl
Hacettepe
- +1 yıl
Zorla soyletiyosun.