Kızlar Bir Adım Öne Yazılım mühendisi maaşı yüksek midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ve dubai yi aşırı sevdiğim için orada olmak istiyorum. Sizce dubaide yapanilirmiyim.Dubaide yazilimcilarin maaşı ne kadar dır Yazılım mühendisi maaşı yüksek midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fxesittiry Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl https://aruz.net/Qa0IGi Yeni mezuna $55000 diyorlar. Tasinma ve vize masraflari da icindeymis. Kotu degil gibi.Employment type: Full-time & PermanentStarting salary of 55,000 USD per annum in a zero-tax environment (plus biannual performance-based bonuses)Job Location: Dubai, UAE (We provide visa sponsorship & relocation assistance) 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 519 cevap paylaştı. Evet yüksek olduğu için her geçen gün talep daha da artıyor ve sıralaması her sene öne çekiyor. Seneye kazanmak daha zor olacak. 0 0 Yorumla
Bilimveinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dubaide dilenciler bile zengin. Bir iş bulursun gibi geliyor. Uzman değilim ama yazılım mühendisliğiyle ortada kalmazssın. 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Mali var 250 yazılımcı arıyor. aylık 250 yuro vize yok. 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Nerde oldugumun bi önemi var zaten evden çalılıyorsun ama evet iyi kazanıyorlar 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dubai'de yüksek değil çok. Amerika Birleşik Devletlerinde yüksek maaş alıyorlar. 0 0 Yorumla
eskilerden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Başlangıç maaşı çok olmaz 20 civarı 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 558 cevap paylaştı. Tecrübesizsen çok yüksek bir rakam almazsın 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yüksek baya hemde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlk ay da ne kadar alırım senceTürk lirası olarak söyleyebilirmisin Yorumla bunasııladam +1 yıl Hangi dilerim biliyriusn ayrıca tecrüben var mi Yorumla fxesittiry +1 yıl arkadas daha olmak istiyorum asamasinda muhtemelen universite tercihi icin soruyor. Yorumla bunasııladam +1 yıl @fxesittiry o zmana kim öyle kim kala şimdiden maas derdine düşmüş 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
https://aruz.net/Qa0IGi Yeni mezuna $55000 diyorlar. Tasinma ve vize masraflari da icindeymis. Kotu degil gibi.
Employment type: Full-time & Permanent
Starting salary of 55,000 USD per annum in a zero-tax environment (plus biannual performance-based bonuses)
Job Location: Dubai, UAE (We provide visa sponsorship & relocation assistance)
Evet yüksek olduğu için her geçen gün talep daha da artıyor ve sıralaması her sene öne çekiyor. Seneye kazanmak daha zor olacak.
Dubaide dilenciler bile zengin. Bir iş bulursun gibi geliyor. Uzman değilim ama yazılım mühendisliğiyle ortada kalmazssın.
Mali var 250 yazılımcı arıyor. aylık 250 yuro vize yok.
Nerde oldugumun bi önemi var zaten evden çalılıyorsun ama evet iyi kazanıyorlar
Dubai'de yüksek değil çok. Amerika Birleşik Devletlerinde yüksek maaş alıyorlar.
maaşı için istiyorsan yapamazsın
Başlangıç maaşı çok olmaz 20 civarı
Tecrübesizsen çok yüksek bir rakam almazsın
Yüksek baya hemde
İlk ay da ne kadar alırım sence
Türk lirası olarak söyleyebilirmisin
Hangi dilerim biliyriusn ayrıca tecrüben var mi
arkadas daha olmak istiyorum asamasinda muhtemelen universite tercihi icin soruyor.
@fxesittiry o zmana kim öyle kim kala şimdiden maas derdine düşmüş 😂
Evet çok yüksek