Merhaba, 24 yaşındayım Sınıf Öğretmeniyim bir yıl oldu mezun olalı bir yerde çalışmadım kpss çalışmak için. Ama sınav a çok çalışmama rağmen iyi geçmedi netlerimle atanmak çok zor görünüyor. Tekrar hazırlanmak istemiyorum daha doğrusu yakın bir zamanda kitap yüzü bile görmek istemiyorum. Bu yüzden özel okulları araştırıyorum. Ücretli yapmak istemiyorum. Evden de uzaklaşmak istiyorum bir yıldır evdeyım ve sınav için evde tıkılı kaldım. Maddi durumumuz orta bu yüzden de bu sene kesinlikle çalışmalıyım. Açıkçası evde rahat ve mutlu olsaydım ücretli öğretmenlik daha mantıklı olurdu her ne kadar ücretli öğretmenliğin yanlış bir uygulama olduğunu bilsem de. Ama evde dayanamıyorum artık ne kendi özelim var ne rahat var. Gitmek istiyorum , şu an Ankara da yaşıyorum evden gitmek istiyorum ama cesaretim yok başka bir şehirde kirada yapabilir miyim? Özel sektör hakkında çok olumsuz yorumlar var. Ne yapmalıyım bilmiyorum, nerede çalışabilirim hangi şehir daha iyi olur benim için? Neler önerirsiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tekrar hazırlan öğretmenlik için atanmak iyi diğerine maks 1-2 yıl katlanır insan
Biliyorum bir öğretmen için en iyi seçenek devlete atanmak. Ama bu bir yıl da psikolojik olarak o kadar yıprandım ki. Hem kendi suçluluk duygum hem aile ve akrabalar yüzünden tekrar hazırlanmayı istesem de aile evinde kalacağımı düşünmek boğuluyormuşum gibi hissettiriyor.
kendıne ozguvenın var mı?
Çok özgüvensiz değilim ama uzun zamandır evde konfor alanında olunca şehir değiştirmek çok korkutuyor açıkçası
pekı uzunca konusup dertlesmek ıstermısın ıkı kanka dost gıbı?
Şu an için ücretli öğretmenlik
Hangisi daha iyi koşul sağlıyorsa
Takil kafans gor3
Özel okul