- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl23 yaşında üniversiteye başlamak için asla geç değildir. Gerçekten de, üniversiteye başlamak için en iyi yaş, kendiniz için doğru olan zamanı bulduğunuz zamandır. Bazı insanlar 18 yaşında üniversiteye gitmeye hazırdır, bazıları ise 20'li yaşlarının ortalarına veya daha da sonrasına kadar beklemek ister. 23 yaşında üniversiteye başlamanın birçok faydası vardır. Öncelikle, kendinizi ve ne istediğinizi daha iyi tanıyorsunuz. Bu, size üniversitede daha iyi bir karar vermenizi sağlar. Ayrıca, iş deneyimi kazandınız ve bu da sizi diğer üniversite öğrencilerinden daha avantajlı hale getirir. 23 yaşında üniversiteye başlamaktan çekinmeyin. Gerçekten de, bu harika bir karar olabilir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir insanın 70-80, hatta daha fazla yaş yaşayabileceği, 65 yaşına kadar memur olarak çalışabileceği düşünülürse 23 yaşında üniversiteye başlamak, hiç de geç olmaz. Matematik öğretmeni olan bir yakınım, üniversiteyi arka arkaya kazanamayan kızlarına sitem edince, kızları da "kolaysa sen kazan." demişti. Adam emekli olup sınava girdi ve o yaşta diş doktoru oldu. Bundan fazla da geç kalamazsın herhalde...
10 Yorumla
+1 yılHiç geç değil. Hayatta bir çok buna benzer hikaye duydum. Üniversite son sınıfta okulu bırakıp, yeniden , farklı bir bölüme başlıyan insanlar var. Gerçekten seveceğin ve keyifle yapabilecek bir iş için dört sene fazla değil.
00 Yorumla
+1 yılGeç ya da erken her insanın hayatının farklı farklı zaman algılayışı vardır. Kimi 20 yaşında evlenir kimi daha 20 yaşına basmadan ölür kimi 20 yaşında hayat bulur kimi 20 yaşına bastığında hayata karşı düşmandır. Yaş zaman onlar sadece bir sayı sen ne olursa olsun ya da olmasın bir zamana bir insanın düşüncesine bırakmadan kendi hayatının akışına göre yaşa. Diğer insanların sana ya da senin hayatına nüdahale edecekleri gibi yaşama.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Geç olduğunu var sayarsak yine de senden önce mezun olmuş insanların çoğunun düşük potansiyellerini ve kariyer edinememiş olduklarını düşünürsek ve seninde bu soruyu sorarak kendi potansiyelinin farkında oluşun ve özgüveninin olduğunu hissedişimden senin için geç olmadığını düşünüyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Tek cümle ile cevap verin dediklerinde; 👏
40'lı yaşlarında bir kadın piano çalmak istemiş fakat bu saatten sonra öğrensem ne olur diye düşünüp vazgeçmiş. 70 yaşına geldiğinde ise çok pişman olmuş çünkü eğer 40 yaşında piano çalmayı öğrenmiş olsaydı 30 yıldır çalıyor olacakmış. Bu hikayedeki ana fikrin sorunun cevabı olduğunu düşünüyorum :)
30 Yorumla
+1 yıl2 sene sonra bende sanırım başlayacağım. Bana geç gibi geliyor çünkü yapmak istediğim başka şeyi öteliyor gibi hissediyorum ama net bir planım da yok sanırım plan yaptıktan sonra kararımı vericem
10 Yorumla
+1 yıl33 yaşına giricem açıktan 3. üniversite okumak için sınava girdim ve tercih sonuçlarını bekliyorum. geç değil
00 Yorumla
+1 yılBende 23 yaşındayım ve bitirdiğim bölümü sevemediğim için yeni bir bölüm okuyacağım asla geç değil 🤩
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey için geç kalmadıııınn 23 yaşınsa üniversiteye başlamaktan çok daha mantıjlı bir planın yoksa oku oku oku
00 Yorumla
+1 yılBen de 2. Üniversiteme geçen sene başladım ve tam sosyolojiyi bitirecekken yazılıma yöneldim 3 ay önce staj yaptım. NET üzerine başka soru?
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 471 cevap paylaştı. Bugün 23 yaşında olsam 1 yıl hazırlanır okula giderdim fakat 30 yaşındayım o sebeple artık zor geliyor. Tam yaşındasınız mutlaka okuyun, bana duacı olursunuz.
10 YorumlaBen 24 yaşında üniversiteye başladım yani başladıktan 2 ay sonra 24 olmuştum😇😅
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil. 70 yaşında bile girip fakülteden mezun olan var.
00 Yorumla Okumak için hiçbir zaman geç değildir senin yaşında geç değil yani
00 YorumlaOkuyup ne yapacaksın bu yaştan sonra gir sanayiye çalış elin ekmek tutsun
00 YorumlaHayir tabi ki ben bile sınava girip tercih yaptım sizin daha yaşınız küçük
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında üniversiteye başladım 🤷🏻♂️ geç kaldın diyemem bence. böyle şeylerin yaşı yoktur.
00 YorumlaHayır geç değil üniversite okumanın yaşı olmaz lise değil ki bu
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok, motivasyonunu düşurme, kararlı olman yeterli bence
00 Yorumla
+1 yılYok canım yaşı yoktur okumanın. Hangi bölüm hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılBu hayatta herkes kendi zamanında ilerliyor geç ya da erken değil
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBen 26 yaşında ikinci üniversiteyi okuyacağım bence geç değil :D
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmenin yaşı yoktur 55 yaşında üniversite okuyan insanlar da var. Bu kadar sığ düşünceli olmayın
00 Yorumla
+1 yılBiraz geç kalmışsın ama zararın neresinden dönersen kar senin için. Düşünsene 30 yaşına geldiğinde istediğim bölümü bitirdim demek var ya da hiç bisey okumayıp durmak var sen sec hangisi mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılbaslayabilrsin neden olmasin hatta master filan da olabilir sonrasinda
00 Yorumla
+1 yılNe geçi ya. Gayet de başlanır.
00 Yorumla
+1 yılBı an önce başlasan iyi edersin
00 YorumlaNeden geç olsun hemen başla
00 Yorumla
+1 yılHayır saçmalama ne geçi
00 YorumlaYoo gayet makul bir yaş
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl39 yaşında 2 üniversite okuyan ben 😎
00 Yorumla Hayır, hangi bölüm okuycaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır geç değil ve bu durum için kendinizi kötü hissetme
00 Yorumla
+1 yılİnsan yetmişinde bile üniversiteye başlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılyoo kotu degil nolcak ki
00 YorumlaGeç değil, önemli olan doğru bölüm doğru alan
00 Yorumla
+1 yılHayır tâbi ki de...
00 Yorumla
+1 yılOlrmu 30 yaşında kadın geliyordu benim dönemimde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç degil bence oku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşla diplomanı al geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet geç kaldın tren çoktan kalktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence değil başla gtsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 yaşında giden var senin olayın faklı
00 YorumlaBence tam zamanı
10 YorumlaHiçte geç değil , canın sağ olsun.
00 Yorumla
+1 yılOku oku okumak iyidir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 565 cevap paylaştı. Tam vakti
00 Yorumla
+1 yılTəhsil almağın yaşı yoxdur, helal olsun məncə))
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçte gec değil
00 Yorumla geç kalmadın
00 Yorumla
+1 yılYooo geç değil
00 Yorumla
+1 yılYok geç degil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç kalmadın
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılOkunur
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 432 cevap paylaştı. Okumanın yaşı yok ya
00 YorumlaTolstoyun bisikleti
00 YorumlaGeç kalmadın tabi kii
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 810 cevap paylaştı. hayır tabiki
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
+1 yılAlakası bile yok ben 25 başladım :D
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok.
00 Yorumla