7 tane tercih yaptım ve tercihlerimin tamamına Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik yazdım, ama bazı kişiler erkeklerden tıbbi sekreter olmayacağını, bir erkeğin eğer imkanı varsa o bölümü okumaması gerektiğini söylüyor. Ama ben gelecekte masa başı, emiraltında memur olarak çalışabileceğim bir işimin olmasını istiyorum. Bu yüzden de bu bölümü okumayı çok istiyorum.
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor olacak bir kadın olarak söylüyorum bence erkeklerin bu bölümü okumaya teşvik edilmesi lazım çünkü poliklinikte doktor da sekreter de kadın olunca, bazı insanların taşkın tavırları kontrol edilemiyor.
115 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Keşke imkan olsa da, bunu aileme de anlatsan... 😁
- +1 yıl
Çok o bölüm hakkında, bilmeden etmeden bir sürü olumsuz yorum yapıyorlar.
- +1 yıl
Sekreterlik diyince millet dizilerde gördüğümüz iş adamlarının arkasında dolanan sekreter kadınları anlıyor maalesef ama tıbbi sekreterlik öyle bir meslek değil. Poliklinik, servis veya hasta kabulde oturup hasta kayıtları açan ve raporları düzenleyen kişilerdir kimsenin kişisel sekreteri değiller.
- +1 yıl
Ben de bunu aileme anlatmaya çalışıyorum. Ama ısrarla anlamak istemiyorlar, Nuh diyorlar peygamber demiyorlar...
- +1 yıl
Evrak işleri işte düz memurdan farkı az çok tıbbi literatür bilmek gerekmesi.
- +1 yıl
Peki çalışma saatleri ve iş imkanları nasıl, geniş mi?
- +1 yıl
Yani mezun olduktan sonra rahatça iş bulabilir miyim?
- +1 yıl
Devlet geçen sene çok ciddi bir tıbbi ataması yaptı, hâlâ da ihtiyaç fazla ama bu sefer o kadar büyük bir atama olur mu bilemem.
- +1 yıl
Peki çalışma saatleri nasıl?
- +1 yıl
Ailem bana, çalışma saatlerinin hastanenin temizlik personelleriyle aynı olduğunu, herkesten önce çalışmaya başlayıp herkesten sonra hastaneden ayrılacağımı söylüyor.
- +1 yıl
Gerçekten öyle mi?
- +1 yıl
Gününe göre değişir o, herkesin mesaisi aşağı yukarı aynı. Aileniz polikliniklerde doktorlardan önce sekreter gördüğü için öyle diyordur ama doktorlar o sırada serviste vizit yapıyor oluyor.
- +1 yıl
İlk randevudan 10 dakika falan önce gelip sistemi açıyorlar.
- +1 yıl
Peki, bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bizim hastanede erkek sekreterler beğenilir hep
35 Yorumla- +1 yıl
Ama benim çevremde babam, annem ve dedem başta olmak üzere bazı kişiler öyle olduğunu söylüyor. Hatta geçenlerde dedem o bölümü okumak istediğimi öğrenince beni bir kenara çekip kızarak " Sen kadın mı olacaksın, öyle bir işi kendine nasıl yakıştıracaksın? Eğer o bölümü okursan hiç kimse sana kızını vermez " dedi.
- +1 yıl
Ama yine de aklımı kurcalıyorlar, içimden " Ya onların dediği gibiyse " diye geçirmeden edemiyorum.
- +1 yıl
Anladım, çok teşekkür ederim.
+1 yılDeğil niye saçma olsun
13 Yorumla- +1 yıl
Ama benim çevremde babam, annem ve dedem başta olmak üzere bazı kişiler öyle olduğunu söylüyor. Hatta geçenlerde dedem o bölümü okumak istediğimi öğrenince beni bir kenara çekip kızarak " Sen kadın mı olacaksın, öyle bir işi kendine nasıl yakıştıracaksın? Eğer o bölümü okursan hiç kimse sana kızını vermez " dedi.
- +1 yıl
Annem, babam ve dedem de ısrarla Optisyenlik programını okumamı istiyor, ama ben zaten 2018'de, liseden mezun olduğum zaman yine onların ısrarıyla o bölümü tercih etmiştim ve sonrasında ise derslerimde çok zorlandığım için bölümümdeki azami süremi doldurup okuldan atılmıştım.
- +1 yıl
Umursama knk kimseyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istiyorsan onu oku
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bir erkeğin tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okuması saçma mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat