Ben tam burslu okuyacağım ama sınıfın %90nı burssuz ve üniversite sınavında 10 soru zor çözmüşler. Ben 80 soru çözdüm.
**Bu insanlar nasıl insanlardır? Çünkü ben liseyi fen lisesinde okuduğum için hep çalışkan tüm arkadaşlarım
Ben tam burslu okuyacağım ama sınıfın %90nı burssuz ve üniversite sınavında 10 soru zor çözmüşler. Ben 80 soru çözdüm.
**Bu insanlar nasıl insanlardır? Çünkü ben liseyi fen lisesinde okuduğum için hep çalışkan tüm arkadaşlarım
Kuzenimde ozlede burslu oluyodu herkes platin sacli krndini bir sey zanneden kiz demisti paralariyla hava atmaya calisiyoslr diyodu o ladarda samimi degilmis senin notlsrin iyi diye seninle arkadaslik yaoan insan senden faydalanmaya calisiyodur boylelerine yuz verme senin ihtiyacin olunca ortadan kaybolurlar
Yok ben 4 sene önce okudum özelde burssuz ama asla bu dediklerin olmadı burslu olanlar daha havalı oluyordu inan bana
Tabi 2 yıllıkti benim 40 kişiden 5i felan zengin geri kalan kredi çekip gelmiş meleğim olsun diye
Cevap
3Cevap
Hayır bence sorun olmaz
İlgi odağı haline gelebilirsin ama işe yaramaz bir çevren olacağı için aynı zamanda bunalabilirsin.
Çok problem olmaz hatta zeki olduğun için daha çok arkadaşın olur.
gayet güzel bisey bence
bilkent dışında özel üni okunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?